• bluepower86
    1k

Objasnio je sve u podcastu,samo treba poslusat.Bravo za po prvi puta u povijesti rasprodane sve ulaznice za ložu.Bravo za Maru i ekipu.
  • Mr Anderson
    13.4k
    Ti slušaj ak si slobodan, ja radim i nemam vremena za to. Zato pitam. Kolegu, ne tebe.
  • bluepower86
    1k

Skuliraj se,samo sam ti naveo da je sve lijepo objasnio u podcastu koja je njegova uloga tocno.
  • Common Sense
    1.3k
    U kojem podcastu je objasnio svoju ulogu. Bilo je stvarno puno podcasta...

EDIT: isprika, tek sm sad skužio da je bio kod Kelave. Mislio sam da je u PI nešto o tome govorio.
  • darkcro
    103
    Ambasador kluba je standardna praksa u svim klubovima sa uslugom hospitality-a, gdje te ambasador dočekuje kad je domaća utakmicama u ložama i druži se sa uzvanicima. Za Maru stvoreno ko iz snova da zabavlja ekipu i baca anegdote. Također, kao ambasador kluba je Mara (prema njegovim riječima) bio zadužen za prodaju loža i prvi put su sve rasprodane za ovu sezonu. Naveo je i da će okupiti ekipu veterana i igrati humanitarke kad treba. Prema mojem shvaćanju, Mara će gdje god se pojavi predstavljati klub, bilo to Dinamovo, Plave noći (za koje je rekao i da sudjeluje u organizaciji) ili bilo kakav drugi event. Siguran sam da je uključen i u još kojekakve stvari (ili bude bio), s obzirom na njegove sposobnosti, kontakte i sl.
  • Droljo
    20.2k
    Super. Mara je car! Čoek iz naroda...
  • NKDZ86
    5.2k
    Dragi Silvio, Bog te poživio!
  • Mr Anderson
    13.4k

Hvala. Otprilike sam to i slično nekako zamišljao, plus još i obveze u inozemstvu (kontakt s navijačima u dijaspori, izvlačenja u UEFA i sl.). Baš kao što si i rekao, ko stvoreno za njega.
  • Crni86
    14k
    Branko Pavic nece sudjelovat s juniorima na ramljaku, svi ostali juniori koji su bili sa nama na pripremama hoce.

Drugim rijecima stvarno se ocito ozbiljno racuna na Pavica u seniorskoj ekipi sto je super vijest.
  • marcio amoroso
    44.6k
    Drugim rijecima stvarno se ocito ozbiljno racuna na Pavica u seniorskoj ekipi sto je super vijestCrni86

Apsolutno zasluženo :clap: . Nenadano vrhunsko pojačanje. Sa dečkom treba samo pametno i uvjeren sam da će nam biti itekako od pomoći.
  • Jos-Optimus
    6.9k
    Croatia vodi protiv njih, Croatia vodi protiv Srbijanaca! :lol:
  • Mali Zeus
    18.9k
    Mara je man of the people i posao ambasadora će odraditi perfektno.
  • Bosskovitz
    18.5k
    Mara je man of the people i posao ambasadora će odraditi perfektno.Mali Zeus

Tko u ovo sumnja, treba samo vidjeti Maru kod parkinga ispod Zapada prije tekme kad dočekuje VIP goste, pozdravlja se sa svakim, slika se s ljudima... Mara je baš Dinamo lik, zagrebački dečko, pristojan i uljudan, a opet fakin, uvijek za zajebanciju, ali ne i za glupiranje, tip s milijardu priča koji uvijek oko sebe okupi ekipu, bili to ljudi u odijelima ili dečki s kvarta. Savršen spoj.
  • don
    15.2k
    Mene zanima koje to lijepo iznenađenje čeka sve navijače na stadionuDubbbrava

vjerovatno

IMG-2029.jpg
  • NB86
    17k
    Rekao je mara da ce i "diplomaciju s drugim klubovima" preuzet kad sportski direktor nije u prilici zbog posla
162636465661159
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.