• Mr Anderson
    15.6k

Barem znamo da neće završiti na računu u banci na Kajmanskom otočju ko prije.
  • Mlađi referent
    14.9k
    Kako da je, nadam se da će ovi novci ubrzat operaciju desnog krila i potencijalno LB.
  • IstokKa96
    882
    U slučaju transfera u Como izjava će biti u smjeru kako je '...velika čast biti dijelom kluba člana Serie A kojeg trenira moj uzor iz djetinjstva, Como je moj novi klub za kojeg ću davati sve od sebe, a Dinamo će zauvijek biti moj klub i ovo nije zbogom nego doviđenja...'

Mi ćemo ostati u borbama oko mladog Pavića i(li) AGČ kojeg su rijetki dozivljavali pred dvije sezone, a 'danas' bi trebao biti spasitelj veznog reda Dinama, kolumbijskom bofl robom koju izgleda nitko ne želi, centarforom od 2 milijuna eura kao zamjenom za Brodića, problematičnim desnim krilom i lijevim bekom, senatorima u koje smo se kleli pred mjesec-dva i koji su nam donijeli titulu uz pomoć toliko osporavanog trenera, te ok SD koji radi pod radnim nazivom 'u tišini i ima vremena', ali samo da nije pritom upao u duboki san usred vrlo bitnog ljeta za naš klub.
  • Crni86
    18.1k
    pa tko kaze da se nece ukucat u tri igraca?

Ionako se po medijima i vrti prica oko 2,3 igraca koji nisu bas jeftini i sumnjam da trenutno imamo bas toliko casha da ih sve mozemo platiti. Mozda je u pozadini i neki veznjak? Sve ce vrijeme pokazat.
  • DinoLeonix
    2k

Slažem se u potpunosti. Od mjesta gdje živim imam 45 minuta do jezera i nekih sat i pol do stadiona.
    Od kada živim ovdje moram priznati da sam fasciniran ljepotom tog mjesta. Kompletno cijelo jezero i gradovi oko tog jezera su predivni.
    Radim s dosta ljudi koji su iz Coma i sve sto slušam je stvarno pozitivno. Gradi se jedna jako lijepa priča oko kluba, klub je na zdravim temeljima i ima veliku podršku grada. Vjeruju da će privući još ozbiljnih imena i dugoročno ostati klub koji će imati bitnu ulogu u talijanskom nogometu.
  • Orc123
    14.1k
    dobar igrac, ali...zar ne mislis frende da mi možemo dovest boljeg igraca?
    Evo jedan top igrac koji moze pokriti sve pozicije u vezi polivalentan, sljedece godine istice ugovor, mlad, puno zabija i ulazi u zavrsnice...usporedio bi ga sa mladim Ademijem...
    https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.transfermarkt.com/tobias-christensen/profil/spieler/370894&ved=2ahUKEwjFiMbD0cmHAxUk8LsIHQkPCtkQFnoECCgQAQ&usg=AOvVaw1GydGVg77QIJHGtfEUKjPW
  • scooniepenn
    6k

Titulu cega? Prvaka talijanskih jezera? Ajmo se ne zalijetati s pausalnim procjenama. Pa nije da su ljudi dosli u Svicarsku ili Austriju, vec Italiju. Taj isti Como niti ima posteni stadion, niti navijacku bazu, a bome niti zaledje da bi se u Italiji potukli ne s Interom, Juveom, Milanom, Napolijem, vec ni s Romom, Lazijem i Atalantom. U najboljem slucaju borit ce se za Konferencijsku, a i to je upitno. Osobno sam misljenja da je Sucic buducnost nase reprezentacije zbog ocitog propuha na njegovoj poziciji, a jednako tako mislim da se na njemu u narednih pola godine ili iduce ljeto moze bolje zaraditi. Po svemu se Maric i Zajec s time ne slazu pa rade drugacije, a vrlo brzo cemo vidjeti tko je bio u pravu. Ako stvarno odlazi onda imamo ne dvije, vec 3 pozicije za zatvoriti, potencijalno i 4. a to je lijevi bek. Jako puno posla.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    za Olma vrijedi slična priča kao i za Petkovića. Ako nitko nije aktivirao klauzulu dok je bila 60 mil., zašto bi sada plaćali 70 mil.? Znam, nije to identična situacija, ali bojim se da transfer Olma i nije tako izgledan kako se čini makar po novome se ta klauzula svako malo produžuje, a i mi ćemo dobiti cca. 5 mil. kad se odbije provizija agentu. Perković isto tako, ovo za Celtic je obična glasina i valjda u klubu znaju koliko (ni)je blizu njegov transfer, a najveća ponuda do sad je bila 1.5 mil. Radije bih gledao Perkovića na lijevom beku ako već naš stručnjak ne vjeruje Ogiwari, nego ono mučenje RPG-a. Meni je jako teško gledati onakva neprirodna primanja desnom nogom na lijevom beku ili desnom nogom na desnom krilu.
  • Jurki
    20.9k
    ko placa odmah?
    99,9 posto transfera ide u ratama.. kakvi vrazji cash?
    Prodaja Sucica je glup transfer kad si 2 utakmice daleko od 35 milja eura.
    Ne velim da bi nam njegov ostanak garantiral LP.
    Ali njegov ostanak bi nam defitnitivno povecal sanse za ulazak u ligu prvaka i zaradu od 35 milijuna eura.
  • Crni86
    18.1k
    Titulu cega? Prvaka talijanskih jezera? Ajmo se ne zalijetati s pausalnim procjenama.scooniepenn

Poanta je da imaju nekakvu viziju i plan. Nisam doslovce mislio da ce prvu sezonu napasti titulu vec da imaju dugorocnu viziju kojom privlace igrace.
  • eol12
    859
    Pa dajte se uozbiljite, za Sucica s jednom profi sezonom u klubu bi tražili 15 milijuna eura, a za 2-3 milijuna bi doveli zamjenu za koju očekujete da je upgrade u odnosu na njega. Pa naravno da to tako ne ide; treba razvijat na tim pozicijama mladog igrača, dovest jednog kvalitetnog veznjaka tipa Cerin koji je već iskusan i itekako može popuniti rupu odlaskom Sucica; ja ovo čitam i uz dužno poštovanje svima vi pojedinci niste normalni s očekivanjima i živite u nekom paralelnom svemiru.
  • Papastrumf
    20.5k
    Jucer je izasla vijest doduse upitna da je Perkovic blizu odlaska u Celtic. Dobro to razumijem.. da se za njega uprihodi npr 4 milje (to vjerujem da se moze dobiti)Jurki

Da mogu dobiti 4 milje za Perkovica, vec bi bio u avionu.
  • sanjinlego
    4.1k
    Dakle, Pasalic je blizu. Sve ostalo, idemo pozicija za poziciju, igrač za igrača. Brodić - novi napadač, Sučić - novi veznjak, Špikić - desno krilo, i Perković - lijevi bek.

Po meni dobro razmišljanje, e sada. Što prije riješiti napadača, krilo i veznog ukoliko Pero ode. Do kraja prijelaznog roka iskoristiti priliku poput RPG-a ako se otvori.
  • Marcinko
    803
    Sučićev agent je Džidić, dobar prijatelj i poslovni partner ZMa. Koliko sam ja upratio ovaj ga želi prodati što prije.
  • Klenx
    9.8k
    Opet vrtimo istu priču kao i prije 3 tjedna, samo sada pričamo o 9+1 milijunu, a tada smo o 7+1.
    5 dana prije početka prvenstva i 8 dana prije izvlačenja 4.pretkola kada će ti biti jasno tko ti stoji na putu do 35 milijuna eura.

U ovom trenutku prodati trkački najmoćnijeg veznjaka je suludo.
    Bolje da smo ga onda prodali prije 3 tjedna za milijun ili dva manje, imali bi više vremena za odigrati neke druge varijante transfera te iste igrače uigrati.

Ima smisla jedino ako ćemo kroz tjedan tu lovu investirati u novog veznjaka i desno krilo.
    Pa do kraja 8.mjeseca tražiti backup špicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.