• Orc123
    14.1k
    Inace vise se uopce ne cudim sto nas Misko sprdava u svakom istupu, covjek nas prca i prca i mi se samo vracamo po jos. On ko alfa mužjak a mi skakucemo oko njega ko da smo kruha gladni.
  • Sixthway
    563
    mislim da je Marić sam rekel da ak budu govorili kaj traže na tržištu da će im ovi cijenu nabijati ,kaj je i slučaj sad kad se zna da nam fali desno krilo.
  • sanjinlego
    4.1k

Tko kaže da skakućemo? Nisam upratio vijest? Tekst? :grimace:

Edit: Vidim sad' post u vijestima.
  • Str1nger Bell
    3k
    Najbolje da se Maric ulogira na Zonu pa da odgovara na naša pitanja i da se s nama savjetuje oko transfera.

Maricu se treba “suditi” onaj dan kad prijelazni rok bude gotov.
  • Maximo
    822

Onda je već prekasno :sweat:

A kaj s ovim cordobom? Prije tjedan dana su se peglali zadnji detalji...čini mi se da jedino kaj peglaju je cordoba dok ne potpiše za Al nassr
  • Nogo
    9.4k
    Možda je uz Pašalića i Selahi ubačen pa bih skužio tu famu i odricanje svega i svačega ali nekako smo opet u minusu.
  • Maximo
    822

Uz pašalića su nam ubacili ivanovića
  • NORTE
    21.5k
    Rijeci Špikića, novce i odreći se postotaka Rukavine i Jankovića bi samo lud čovjek dao.Nogo
    I sve to nakon što je Miško onemogućio i da Pašalić igra playoff LP.
  • Paggini
    74.5k
    Ajmo dati Špikica Rijeci, a u playoffu za LP desno krilo ce igrati vjerojatno ademi, mora se nekako ugurati mjesto za zasluzne
  • miro
    8.2k
    Nema smisla dat Špiku i lovu za Pašalića

Presjeci, zadrži Špiku za backup i uzmi jebeno desno krilo, nije tak komplicirano
  • KaJJe
    401
    J**** više i Pašalić i Cordoba, dajte nam nova imena
  • don
    17.4k
    pa jebemu ako smo uspijeli naći RPGa, Bernaeura... valjda možemo i to desno krilo koje može play off igrati a da nije Cordoba i Pašalić??
  • sport
    5.5k
    Špikić+lova+postotak Janković i Rukavina, lijepo je to Miško upakirao u celofan od 5-6 milja za Pašalića,da nije smiješno bilo bi žalosno.
  • Nogo
    9.4k
    Igrati će u playoffu za LP Špikić. Ipak neće jer je u Ri.
    Igrati će Marco. Eh, nema pravo nastupa pa neće.
    Igrati će Kačavenda. Joj, on je Lokomotivin i neće ni on.
    Igrati će Sučić ipak i Ademi u vezu. :scream:
  • Omake
    14.1k
    Predsjenik Calia se javio telefonom u Zona Libre de Humo i rekao da Cordoba ima ponuda, da se pregovara, da pregovori idu u dobrom smjeru, ali da zbog situacije u klubu oni ne smiju poklanjati igrače.

Radije bi zadržao Špiku i posudio nekog tipa Micah Hamilton iz Man City, nego se više bakćao s Ariasom i Miškom. Nadam se da nam SD nije pao pod sunk cost fallacy.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.