• modri7
    245
    Mierezu i Selahiju ističu ugovori iduće ljeto. Mislim da je najbolje pričekati do zime i onda ići po obojicu. Naravno, u slučaju da ne produže ugovore u svojim klubovima. Na poziciji Selahija svakako imamo Roga do zime. Dok nam napadač nije hitan (bar ne u ovom trenutku).
  • Captain America
    20.4k
    Mierez zabije hattrick protiv estonske momčadi (estonska liga je 46. po UEFAinom rankingu iza sila poput lihtenštajnske, malteške i armenske lige) i ekipa ovdje mašta o njemu kao da je u pitanju novi Dudu. U isto vrijeme se hračka hrvatski reprezentativac jer igra "samo" HNL.
  • KaJJe
    401
    Ramon Mierez, nedosanjani san
  • Neron53
    2.4k
    A svi ostali ce cekati i pasivno gledati kako cemo ga mi uzeti :)
  • Slush
    1.1k

Pa Mierez je sigurno najbolja spica u hnlu trenutno i dao bi 5 Kulenovica za jednog Miereza.
  • Orc123
    14.1k
    evo gledam ga protiv Rumunjskog drugoligasa, briljira....
  • Paggini
    74.5k
    Mierezu i Selahiju ističu ugovori iduće ljeto. Mislim da je najbolje pričekati do zime i onda ići po obojicu.modri7

Selahi bi mogao ostati i s njim bi se trebalo pregovarati na zimu, ali šanse da Mierez ne ode u neki Rayo Vallecano ili slicno za 2 milje eura su nikakve... uvaljat ce njega boto, jebiga
  • Chempers
    1.1k

Ne bi dao 4 za njega, ali 2.5 do 3 bi. Naravno ako može manje super, ali čisto sumnjam. S tim da neigranje u 4. pretkolu zaista je ozbiljan nedostatak, ali problem je što se čini da mi ni nemamo nekoga drugoga na radaru uopće. A i opet pitanje koliko želimo platiti. Kad uzmeš sve u obzir realno ili ćemo uzet Pasalica ili nastavit sa Špikom
  • Captain America
    20.4k
    evo gledam ga protiv Rumunjskog drugoligasa, briljira....Orc123

Lijepo je objasnio kolega @Neki tip što je u pozadini priče o Rijekimom protivniku...
  • Slush
    1.1k

Ovakav Dinamo nece primiti vise od 15 golova kroz sezonu, sa Selahijem bi se usudio rec da bi manje od 10 primili.
  • Vedraca
    227
    Nista nevalja ovaj Mierez
  • sebenico
    1.2k
    Miereza nam OSijek prodati neće. Naša je šansa da se dogovorimo s njim da dođe bez odštete sljedeće ljeto...
  • Orc123
    14.1k
    jel to mijenja cinjenicu da nisu uspjeli ni uci u 1. Ligu prosle godine? Da su bili 2. U 2. Rumunjskoj ligi...
  • Dzoni
    3.2k
    Levadia zrela za primiti dvoznamenkasti broj golova. Krenuli skroz ofenzivno iako znaju da nemaju sanse
    Edit: kriva tema, moje isprike
  • Jurki
    20.9k
    i 2 milje je previse za igraca na kojeg nemres racunati u playoffu lige prvaka.. koje je nama btw finale ove sezone.
    Kak je vec neko napisal.. za hnl se bumo i sa Špikom snasli.. cist ok.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.