• Kwedi
    3.8k
    xbx05c8kht5twao0.png

    Ovu?
  • Pop corn
    4.4k
    da. aha nije bio u kadru ničota.... ali bio je prisutan tada....
  • Neki tip
    18.3k

    Šteta živa da Antu Tomića ne zanima puno nogomet. Da je barem i on voljan dati svoj doprinos, opus bi bio skoro kompletan.
    Još kad bi se Duhačeka i Vuka Perišića privoljelo da sroče koju, gdje bi nam kraj bio.
  • Nbbbm
    187
    I onda se čudite i nazivate ljude tovarima kad su protiv te nakarade iz maksimirske, i uzimanje dresova u koprivnici, zakaj, želudac mi se okrenul kad je ekipa skakala za dresovima . Idem i dalje al samo zbog grupe, bankomati su prolazni.
  • BlauDivision
    461
    ne kaže se badava kako nije bitno sta ti netko kaže, nego tko ti kaže. Kada ovakve amoralne spodobe, najniži sloj društva kao ovaj Dežulovic krenu pisati o Dinamu ali ne zbog Dinama naravno, nego zbog svoje osobne mržnje prema Tuđmanu koja nema veze sa nogometom.
  • BlauDivision
    461
    šta je reć' ? koje pivo viška pa te opet malo prebacilo u kasne noćne sate?Uzmi Snickers!
  • Neki tip
    18.3k
    ne podnosim autore čija su mi stajališta o bilo čemu unaprijed poznata - jer ih onda nemam razloga čitati.

    Dežulović zna pisati i ima duha, ali i bez da je potpisao članak znao bih da je on u pitanju. Nažalost, ne zbog stila, već stava. Uvijek i svugdje - Tuđman je kriv za sve.

    Baš kao i kod Tomića (manje inteligentan od Dežulovića), sve će u svakom tekstu, o svakoj temi, završiti na HDZ-u i Tuđmanu.

    Bez ikakve potrebe (a i razloga) da branim dotične, osobito kad je rijec o imenu Dinama, itekako mi je bitno, kao što kažeš, tko piše, a ne samo što piše.
  • Kwedi
    3.8k
    nego zbog svoje osobne mržnje prema Tuđmanu koja nema veze sa nogometom.BlauDivision

    Ja mislim da bi svaki navijač Dinama trebao imati osobnu mržnju prema Tuđmanu jer je on zaštihao, posijao, gnojio i plijevio ovo sve što se poslije desilo s klubom zadnjih trideset godina.
    Ne radi se o promjeni imena samo već instalacija HDZ-a u klub, privatizacija u devedesetima, sudačka protekcija, ukradeno prvenstvo '99., megalomanski projekt stadiona i dekret di su sve državne firme filale klub da bi preko njega se izvlačio novac što je dovelo do stečaja i likvidacije kluba s 300 milijuna kuna duga.
  • Tradicija bunta
    5.2k
    Nisam otvorio clanak. Jel pise sta o tome ko je ugasio Gradjanski i HASK?
  • Kwedi
    3.8k
    Samo Croatia
  • Pop corn
    4.4k
    I onda se čudite i nazivate ljude tovarima kad su protiv te nakarade iz maksimirske, i uzimanje dresova u koprivnici, zakaj, želudac mi se okrenul kad je ekipa skakala za dresovima . Idem i dalje al samo zbog grupe, bankomati su prolazniNbbbm

    Kakve veze igraci imaju s ovom borbom? Oni su profesionalci koji na terenu moraju biti Dinamo - hrabri, pozrtvovni, dati maksimum. Jel daju zadnjih godinu i pol kao selekcija igraca jednog trenera?
    Oni moraju poštivati navijace. Jel postuju navijace?
    I ako onda na sve to oni svi idu baciti dresove, ponavljam svih 18 igraca, a to se ne sjecam kad je bilo zadnji put, i to ne valja? I to ce se ovako pljuvati? A da nisu bacili vec otisli isto bi ih pljuvao?!
    Dinamo je tu da se voli, da se nove generacije odgoje kao sto su nas odgojili objasnjavajuci sto je klub bio u povijesti, sto mora biti u buducnosti i jasno sto je danas i sto ne smije biti.
    Naravno da borba ne smije stati. Al znamo svi protiv kog je usmjerena, i kako ju voditi i dalje i ne stati. Al ovak trovati znaci samo krivo voditi borbu.
  • deda
    26.3k
    Jugoslavenski fašista, isto pakovanje kao i ustaše za mene, samo s kontra strane. Ustaše i boljševici, orjunaši su najveće zlo koje je zadesilo hrvatski narod nakon Turaka. Mađaroni su totalna kamilica za jedne i druge.
  • Neki tip
    18.3k
    Nisam otvorio clanak. Jel pise sta o tome ko je ugasio Gradjanski i HASK?Tradicija bunta

    Šteta što si to propustio. Da samo vidiš kakvom se silinom obrušio na taj režim slobode, ljubavi, prijateljstva, bratstva. Meni je neugodno bilo.
  • Neki tip
    18.3k
    Ja mislim da bi svaki navijač Dinama trebao imati osobnu mržnju prema TuđmanuKwedi

    Ma svo zlo krenulo je 1990. Dotad je, znamo svi, klub bio demokratski vođen kako i dolikuje njegoj tradiciji. Ta, poznato je, osnovan je voljom zagrepčana nakon što su sami ugasili omrznuti simbol fašizma i sitne buržoazije - Građanski. Klub su nazvali Dinamo, da bude jedinstven i simbol zagrebačke gospoštine. Potom su 45 godina u vodstvo kluba imenovani, birani štoviše, najčasniji među nama, neokaljani voljom politike koja se, uostalom, u ta vremena nije ni miješala u sport. Onda su došle mračne 90te..

    A može i ovako - i tad, onda, prije i sada, Dinamu su njegov identitet, smisao i svrhu učitavali i davali - njegovi navijači (u širem smislu).
    I kada je silom ugašen i ugušen voljeni simbol predratnog Zagreba i njegovo lijepo ime, oteli smo Dinamo otimačima i učinili ga građanskim. Prigrlili Dinamo i učinili ga, u simboličkom smislu, upravo suprotnošću onome kakvim su ga zamislili. MI smo taj klub činili gospodskim, jer je Zagreb gospodski grad u odnosu na više manje sve jugoslavenske varoši. MI smo taj klub činili ponosnim i prkosnim iako je, u realnosti, on i njegovo vodstvo, zapravo često saginjao glavu. MI smo ime Dinamo učinili simbolom hrvatstva iako semantički ono to ni pod razno nije tako zamišljeno ni zbog toga dano. MI smo bili njegova borba i glas i onda kad je on uglavnom mučao.

    I ne, nipošto ne od '90. naovamo, nego od dana njegova osnutka do danas. Dinamova veličina sva je satkana u onome što smo u energiji, simbolici, identitetu i ljubavi u njega utkali.

    Ne bih htio krasti tuđe slogane, ali da - Dinamo, to jesmo MI.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.