• rioda
    12.3k
    Biste li pristali na prodaju Sučića za 7-8 milijuna te dovođenje Šunjića bez odštete i top desnog krila?
  • Jurki
    21.1k
    Ako smo tak lose s parama.. onda treba reci Comu.. isplatite 20 milja u dva šusa ili fuck off.
    Ovak ako se taj transfer i napravi za 10 milja.. to pe na 500 000 rata.
    Ostali bumo bez Sucica.. a peneze bumo vidli na kapaljku.
    katastrofa od posla.
    Nit smo rijesili mozebitni problem financija niti nist.
    Samo smo se oslabili.
  • IceMan
    3.8k
    Sučić nam treba i to je igrač koji će sigurno još rasti, bez dileme.

Da netko nudi 13-14 ajde, razmislio bih.. Ovo oko 7-8 mi se u ovome trenutku čini puno premalo.
  • MarK
    1.3k
    da ali samo ako je Sučićev transfer već gotova stvar
  • Daliban
    4.1k
    Biste li pristali na prodaju Sučića za 7-8 milijuna te dovođenje Šunjića bez odštete i top desnog krila?rioda

Pristao bih na prodaju Sučića ako bismo doveli Pašalića, Dahla za beka i izvukli besplatnog ali solidnog stopera odnosno kupili klasnog stopera i doveli besplatnog lijevog beka, plus da popunimo kadar jeftinijim i potcijenjenim mlađim rješenjima ala Buljubašić za vezu i onaj mali Lisica iz Istre za desno krilo.

Ako prodamo Sučića za ovu siću i onda spiskamo budžet koji imamo na Elšnika, Šotičeka, Milanovića i nekog žnj stopera i/ili napadača, mislim da ću dobiti živčani slom.
  • Petar86
    1.3k
    Sto smo mi ograniceni samo na igrace s balkana ili bivse igrace Dinama? Za 10 mil € se nade juznoamerikanac da ubija. Nadajmo se da uprava ima nesto spremno ako ode Sucic i to je to. Neka zasluze svoje pozicije u klubu ako su sposobni
  • Nogo
    9.5k
    Germanijak kaže da bi Petko za koji dan trebao otići i da je došla jedna, a idućih dana će i druga ponuda za Baturinu.

Ja se samo nadam da nismo valjda luđaci sve prodati šta valja!
    Amen
  • Captain America
    20.4k
    Jakir je sigurno blizak s Perom kao što je Bjelica bio s Livijem. Možda ga može uvjerit da neće transfer nigdje pobjeć kako je Bjelica Livija uvjerio.
  • Captain America
    20.4k
    Ja se samo nadam da nismo valjda luđaci sve prodati šta valja!Nogo

Ima u Sloveniji igrača, kaj se brineš?
  • Niko1986
    4.9k
    Germanijak od 15 vijesti totalno promaši 17...
  • Daliban
    4.1k
    Sto smo mi ograniceni samo na igrace s balkana ili bivse igrace Dinama. Za 10 mil € se nade juznoamerikanac da ubija. Nadajmo se da uprava ima nesto spremno ako ode Sucic i to je to. Neka zasluze svoje pozicije u klubu ako su sposobniPetar86

Eto, žalili smo se na HNL pojačanja i neuspjele povratnike pa se SD prebacio na mnogo širi slovenski bazen da nam udovolji.
  • San Lorenzo
    23.7k
    Ako nekome nije lijepo da se proda/izgubi Sucic, jel to znaci da je histeria? Jel to znaci da se ne vjeruje struku/Marica/itd.?Lynx17

Ovdje je svaka kritika = histerija.
    Eventualna prodaja Sučića za 10 milijuna je sranje, a sad ispada da nije ni 10 nego 6.
  • austrijanac
    8.8k
    Elšnik nije pojačanje ni Osijek, kamoli nas.

Doduše isto mislim i za Šotičeka, no očigledno svako ima svoje mišljenje.

Jedino, i najviše čemu se nadam, je da se igrači ne dovode jer ih Sergej forsira. A Šotiček mi se čini takav.
  • Daliban
    4.1k
    Jedino, i najviše čemu se nadam, je da se igrači ne dovode jer ih Sergej forsira. A Šotiček mi se čini takav.austrijanac

Ne znam je li me više strah toga ili toga da su Marićev pik.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.