• BlauDivision
    463
    he he Krenut ćemo preko ovog što ti je najbliži i sve njegove sulude reakcije prema sudcima kada mu je visila klupa u Münchenu u prvom dijelu sezone.Moruinha, Simeonea,Bielsu und Co. ne želim spominjati uopće i njihove izljeve bijesa.Nista čudno u višemilijonsklm poslu kada nakon niza dobrih rezultata upadnes u mini krizu.
  • xavier
    11.1k


    Koji od tih trenera je sucu direktno izgovorio stvari kakve je Bjelica u zadnje vrijeme govorio?
  • BlauDivision
    463
    Svaki u domeni svog jezika .Naš jezik je jako specifičan i jako šarolik kada su u pitanju psovke.Ne opravdavam njegove postupku jer sudci su najmanje krivi za krizu rezultata, ali psovke, bijes i kazne za takve postupke su nešto sasvim prirodno za nogometni svijet.
  • marcio amoroso
    32.4k

    Jedno je galamiti i buniti se a drugo je psovati majku i tjerati nekoga u pm. Ogromna razlika.
  • Ludovic IX
    5.5k
    Aj ne budite majke Tereze..svi treneri makar "fuck off" govore sucu..a pogotovo Mourinho ili Simeone npr..bjelica radi gluposti zato što nije u pravu..
  • Crusades1986
    9.8k
    Znaci protiv Intera smo bez Stojanovica, Dilavera, i Perica kojeg nema na duze razdoblje.
  • Crusades1986
    9.8k
    Navodno je bio prehlađen pa nije bio spreman za Osijek. Reko je Bjelica od danas/sutra opet u pogonu.
  • marcio amoroso
    32.4k

    Znaci vjerojatno da obranu protiv Intera igraju Moharrami, Theo, Gvardiol (Moubandje), Leovac
  • Crusades1986
    9.8k
    Moubandje ak nije igro sad svoju prirodnu poziciju sumnjam da ce stopera igrat prije Gvardiola
  • The Undertaker
    4.1k
    Zar nismo sličnu situaciju imali protiv MC?
  • marcio amoroso
    32.4k

    Stojke je igrao ako se dobro sjećam, ove dvojice stopera nije bilo.
  • Crusades1986
    9.8k
    Protiv Citya su igrali Dilaver i Ademi stopere, a bekovi Stojke i Moubandje
  • Ned Ryerson
    5
    Da se sa zakašnjenjem osvrnem na utakmicu sa Osijekom, (nepostojeći) prijelazni rok i na Bjelicu. Kaže Nenad prije par tjedana da ima popunjen kadar i da mu ne trebaju novi igrači. Ozlijedi se prije Osijeka desni bek i ispostavi se da nema zamjenu nego mu stoper mora krpati tu poziciju. Ko je tu lud?

    Vezni red katastrofalan, Gojak očigledno nije igrač za Dinamo i momak dan danas živi od gola Anderlechtu i gola Rosenborgu. Da ne govorim koliko je neinteligentan, iritantan igrač i koliko krivih odluka donosi tokom utakmice. Kužim da je Bjelica privatno očito dobar prijatelj sa nekim igračima (Šitum prije Gojaka, Kadzior) ali igra Dinama ne bi trebala trpiti zbog toga.

    Moro... Novinari ga maze i paze (možda zbog oca), Blažičko ga hvali, jučer je i ovaj drugi komentator sa Arene nakon pola sata igre pohvalio Moru kao najboljeg pojedinca Dinama iako ja ni jučer nisam vidio tu njegovu fantomsku dobru igru. Često se hvale njegovi genijalni pasevi ali to su sve dodavanja kad se protivnik u HNL-u povuče u bunker i kad je najistureniji protivnički igrač na svojoj polovici pa se onda Moro spusti i ''diktira igru''. Fućkaš takvo diktiranje igre gdje uopće nema protivničkih igrača u krugu od 20 metara od tebe i gdje možeš neometano poslati pas do recimo beka. Neka počne ko Olmo u onoj gužvi i pod pritiskom diktirati igru ako je klasa. Ni u obrani nije neki pitbull. Neka se ne uvrijede fanovi More ali po meni baš precijenjen igrač.

    I nema kreativnih igrača u ekipi osim Petkovića. To je jedino još Hajrović (koji je izgleda odustao od bavljenja nogometom) i Majer koji je iz nekog razloga zabetoniran na klupi. Ademi, Gojak, Oršić, Kadzior pa i Moro nemaju ni trunčicu kreativnosti. Zato čak i Belupu i Gorici Dinamo samo slučajno može zabiti gol, Rijeci i Osijeku niti slučajno. Ako to Bjelica ne vidi onda je slijep. Ako mu nisu htjeli dovesti nikoga onda ga buše iznutra što me ne bi čudilo s obzirom na (negativne) medijske natpise zadnja 2-3 tjedna a ni on mi se ne čini presretan s obzirom na njegove izjave o bundesligaškim snovima. Ko zna što se kuha iza kulise.

    I za kraj (ionako je predugo): koja je poanta dovođenja Kastratija i Milića tek na ljeto? Ovo razdoblje do ljeta bi upravo trebalo služiti da se sad dovedu novi igrači i da se uigraju do ljeta. Mi umjesto toga nastavljamo sa ovom starom ekipom bez ijednog novog igrača. Ovo je mlaćenje mrtvog magarca. Petković i još neki eksponiraniji igrači samo čekaju EURO pa da se prodaju, ovi otpisani ko Hajrović ionako samo čekaju ljeto i trenutak kad će im netko iz kluba pokazati vrata, jedini koji su smisleno tu i na koje se može računati i poslije ljeta su onakvi ko Stojanović i Theophile koji će/su produžili ugovore i ostat će u Dinamu. Znakovito, čini mi se da upravo oni i najviše izgaraju na terenu.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.