• Sajla
    15.7k
    nemojte više spominjati tog Drkušića. onda nam i Piksi može doći za trenera
  • Daliban
    4.1k
    Zašto se Pongračića spominje po medijima? On bi nam realno trebao biti preskup, ima li on kakvu klauzulu? Osobno me Pongračić jako impresionirao na Euru. Bio mi je dobar i za Lecce u tih nekoliko navrata kada sam ih gledao, ali posebno mi se dopao u našoj shizofrenoj reprezentativnoj obrani.
  • Laugreano
    4.8k
    Nisam mislio na tebe vec na ove novinare kao Lapore, koji je objavio za Soticeka 3mil
  • Omake
    14.1k

Nema klauzulu, ali ima plaću 2,5 mil. Nedostatak novinarke kreativnosti
  • Papastrumf
    20.5k
    Za Pongračića bi odmah dao 4 milje€ odštete pa makar nikoga više ne doveli.
  • rioda
    12.3k
    Inače zanimljiv podatak, Pongračić je na Euru bio naš najbrži igrač, izmjerena mu je najveća brzina od svih naših igrača
  • scooniepenn
    6k

Po onom što sam čuo Ugovor mu je oko 800.000 EUR, ali postoji klauzula kojom se isti smanjuje u slučaju ozljede. I can live with that ako je to istina. Zdravi Markan će nam biti veliko pojačanje i u kombinaciji s probuđenim Enverom s lijevom stranom sam zadovoljan.
  • Daliban
    4.1k
    Pongračić je bio naš najbrži branič na Euru. Uvijek sam bio dojma da je sporiji, ali valjda samo izgleda teretno i vjerojatno mu treba nekoliko koraka da uhvati pravi zamah.

:lol: :ok:
  • cibona
    7.2k
    Sve preko 2 mil. eura za Šotičeka je ništa drugo negoli ponovno podilaženje Šikiću, a više puta je iznešeno u javnosti od strane uprave da se takvo što neće (opet) događati.
  • Crusades
    20.6k
    To znači da mora i drugi pa onda i treći? I taj je bio doveden kad je znamo tko vedrio i oblačio po Dinamu.

I nije bilo bez problema.
  • Mihaljević
    14.2k
    Da li je Soticek bolji od Spikicaemilperska

Ne znam, ali ima dobar potencijal, mislim da je sad Šot bolji igrač nego što je Špikić bio u Gorici kad je dolazio. Mislim da se dosta razlikuje od igrača koje smo inače dovodili iz Lokse po igri.

čovjek ujutro ti napiše da je ovaj drkač navijač Zvezde i ti ga i dalje stavljaš u neku potencijalnu ekipu Dinama?Crusades1986

Ma da ne treba dovest stoperčinu za male novce jer je Zvezdaš, sva sreća da su Baturina, Petko, Rile i kompanija prije dolaska u Dinamo bili istinski i veliki Dinamovci. Prezirem i mrzim Zvedzu istinski, ali nije taj Drkusic neki veliki cigan, ako želi doći u Dinamo.
    hqdefault.jpg
  • BBB Mataa998
    2.8k
    Ovo za Soticeka ako je 3M onda je vjerojatno u mnogo rata i kroz 3-4 sezone sto nije tako strasno.
  • Crusades
    20.6k
    Gdje sam ja to napisao da se moraju isključivo dovodit igrači koji navijaju za Dinamo legendo?

Daj makni taj grb s profilne ako bi stoperčinu za male novce, nema veze kaj navija za četnike.
  • Olmic
    5.5k
    I komnen Andric je odmalena veliki navijac Dinama

Komnen je jedan od najbolji osoba kaj je igrao u Dinamu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.