• Teofil Kateran
    3.7k
    Oke ljudi demokracija je, i razumijem i slažem se u potpunosti da je loše ako je istina što Haza govori.
    Ali, koliko imate godina da vjerujete svakome na riječ, nemam ništa protiv Haze i njegovih postova, ali ništa od ovih informacija nije službeno i tu se nagađaju kojekakvi modeli posudbi. Mislim, kužim da se nešto prokomentira, ali nisam čitao ovu temu od jučer popodne i evo sad već pola sata čitam da bi prošao sve propušteno, a svaki drugi post je pljuckanje po transfer politici, a trenutno je 27. lipanj. Mislim da stvarno hrpa vas pretjeruje.

Da ne bi bilo da sad ja tu branim nekog, ne branim nikog i prvi ću dat kritiku ako se obistini Hazina tvrdnja o besplatnoj posudbi Bulata.

Ali, samo hoću reć da ste prehisterični i prekritični, a još prijelazni rok praktički nije ni počeo…
  • Droljo
    23.4k
    do ponoci ide 15-16 stranica, a do jutra 25-26IstokKa96

15 stranica. Razočaran sam. Tolike
  • Malimis
    6
    Mislim da nema! Vrlo lako se provjeri.
  • Papastrumf
    20.5k

Ima. Znaš otvoriti 50 profila, a ne znaš guglati običnu informaciju? Da se ne ljubimo...
  • badjibadara
    8.1k
    Riješit će ga administracija brzo, uvjeren sam. Tj.riješit će se on sam kao i mnogo puta dosad.Draž

Bar je ovaj put spojen naziv nicka sa karakterom.
  • IvanS
    456
    Naravno da je ta stavka morala biti uglavljena.
    K tome nadam se da je otkup bar 5m.
    Nogo

Koliko smo ono dobili novca za Ivanušeca? Reprezentativca i standardnog člana prve postave koji je imao zapaženih rezultata i pogotovo tu zadnju sezonu.

A Bulat? Pa on čak nije niti standardan u prvoj postavi... Odakle 5 milijuna?
    Mislim, mi bismo da je to i 15 milki ali ne ide. I nije realno.
    Ako nam već ne treba, ako malo igra a sada još hoćemo i nekoliko mlađih igrača forsirati, onda nam je njegova plaća teret i treba ga prodati i za 2 milijuna ako netko ponudi.

Ili ga stavljaš u postavu i treba ti kao igrač. Nema druge.
  • Droljo
    23.4k
    riješit će se on sam kao i mnogo puta dosadDraž

Jel to ona legenda što nam je obećao zrušat forum?
    E sad, ili nema love za anonimuse ili mu je žao jer neće imati gdje pisati.
  • Draž
    1.8k
    ili mu je žao jer neće imati gdje pisati.Droljo

Ovo drugo... neće imati gdje hraniti svoj ego
  • Žan
    738
    Da se mene osobno pita ja bi Bulata pustio u ovoj kombinaciji, on(550k) i Bosko(ove sezone 800k,rast place 10% do isteka ugovora ima) imaju milju i 350 tisuca eura place dok Bulat ostaje u klubu ili ce bit kupljen, sto osobno ne sumnjam da ce ga Standard otkupit,nama je cilj oslobodit klub ovakvih bolesnih ugovora.
  • Crusades
    20.5k
    poslušaj dedu i odi pojebat nešto.

Nije problem istina, problem je kaj si neopisivo iritantan, dosadan i naporan
  • emilperska
    12.8k

Nije točno..
    Evo ti članak s početka 2021. (prije 3 godine, i više) gdje Marko Marić polazi za UEFA PRO LICENCU.

https://hns.family/vijesti/22456/polaznici-nogometne-akademije-sudjelovali-na-uefinom-seminaru/

A i njemu nije nužna UEFA PRO za ovo što radi taman i da nije položio do 2024..
  • Paggini
    74.5k
    Nisam ovu temu citao tri dana, vidim da se natuklo valjda 400 stranica u medjuvremenu i prvi post koji vidim je od tipa koji je permabannan i napravio novi account da se obracuna sa svima ahahaha, jedan TRASFERI RASPRAVE evergreen.
  • Dudu9
    1.9k
    Kod Bulata ne problem ako mladog igrača salješ na posudbu di ne dobiješ nikakve novce za to a i pitanje hoce igrat i kakav ce se vratit, isto tako smo mi uzeli na posudbu Kaneka platili 400k koji je stariji igraca od Bulata, Japanci su barem dobili neke novce za posudbu
  • marcio amoroso
    47.6k
    Meni je samo bitno da se dovodi kvaliteta, a ne kvantiteta. Potpisao bih da nam dođe jedan top stoper koji je uistinu pojačanje i da je to to što se tiče prijelaznog roka. Radije to nego da dođe 6 igrača za koje nismo sigurni šta od njih očekivati.
  • Droljo
    23.4k

Frende propuštaš prelijepu histeriju i kolektivno ludilo. Nemoj se zajebavat i da ti se to ponovi...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.