• CastAway1986
    3.4k
    ovaj se i lani spominjao u kontekstu Dinama..
  • Patak
    3.5k
    Onaj Titraoui je još uvijek u onoj alžirskoj akademiji...
  • Marquis Manners
    93
    Ja se nadam da će ova dva koja se spominju proći isto kao dva slovenca koju su po novinarima već u Dinamu, pa ništa od njih.
  • Zagi
    10.7k
    Ne možeš to zaustaviti.
    Vidljivo je na forumu da se neki već tjednima jedva suzdržavaju početi sa kritikama i katastrofičnim najavama.
    Jedini lijek je da Marić obavi posao i zadobije povjerenje koje (još) nema kroz opipljive rezultate.
  • Dinaminjo
    1.5k
    Mozda netko od nasih Kule / Spika / Brodic imaju ponude pa je australac zamjena..
  • hardek
    5.2k
    A šta bi vi, da svih 6 igrača koje dovedemo platimo po 5 milja eura i imaju 100 utakmica u ligama 5? Mi moramo dovest 2,3 pojačanja za prvu ekipu, a ovaj transfer koji btw. još nije ni potvrđen je čisto okej za rotaciju.

Npr. možda ga Marić vidi kao zamjenu za Špikića. Kupimo ga za 800 000$(možda australskih pa bi to onda bilo 500 000 eura) a prodamo Špikića za npr 2 milje eura. Zaradio si + Milanovic bi vj imao pola plaće od Špikića pa si i tu uštedio. E sad ostaje pitanje da li gubiš na kvaliteti, ali to je na struci da procjeni.
  • emilperska
    11k
    Neka bude Viduka, a ne Deni Jurić..
  • Mali dioničar
    17.7k
    inače nisam baš ljubitelj ljevaka na lijevom krilu.Izet Hajrović

Tko bi rekao da Izet Hajrović misli da ljevaci trebaju igrati na desnom krilu.
  • Patak
    3.5k
    Nisam protiv Milanovića, ali pitanje je je li on trenutno bolji od npr. Rukavine? Nisam siguran, ali sam siguran da nije bolji od Oršića, tako da...ne znam što se čeka, jer za mjesec dva kreću kvalifikacije za LP...Mora se Oršić uigrati sa ekipom....Ako je Milanović 800k, onda je Oršić za nekih 2M bagatela a može pokriti tu poziciju još pet godina. Takvu klasu koja će se odmah uklopiti u ekipu mislim da nećemo naći ni za 10x veću cijenu, koju uostalom ni nemamo.
  • emilperska
    11k
    Izgleda mali jako dobro po svem sta sam gledao.
    Mogao bi to fini moneyball naseg SDa bit ako mali fkt dođe za te pare..
  • dumitrumitu
    1.5k
    Trebali su Vidovića otkupit umjesto igrača iz poluamaterske lige.
  • Omake
    10.5k
    Meni se Milanovic sviđa, mislim da se može razviti u dobrog igrača- Ako je cijena istina, 500K eura plus 20% je dobra investicija. Bude li u Dinamu za godinu dana imao 0,5 g+a po 90, lako ga je prodati za deset puta tu cijenu. Drago mi je da se fokusiramo na mlade igrače jer imam trenera koji ih zna razviti i dati im šansu. To je pokazao ne samo u ovoj sezoni koja je bila sve samo ne pogodna za razvoj mladih, ali i ranije u Zrinjskom, Rijeci i Gorici.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.