• Laugreano
    4.8k
    i top stopera ili napadaca kojem istice ugovor.
  • keppi
    468
    Mišić - siguran, Sučić - u naletu, Ademi i Rog - sigurno se neće zadovoljiti mrvicama od minutaže kao u protekloj sezoni,..pa i Bulat - često koristan, mladi Pavić se mnogima svidio....i sam sam se iznenadio da se po meni na poziciji gdje smo možda i najjači traži novi igrač.
    Većinom su podjednaka mišljenja o Čerinu, ali evo nešto (ako već nije spomenuto). Zadnjih deset utakmica repke Slovenije gotovo svaku igrao i to od početka. Iako Slovenci nemaju takvu širinu, ipak ne bi ga stari lisac Kek samo tako držao da nije dobar.
    Ako dođe, sigurno zaoštrava konkurenciju.
  • Patak
    3.5k
    Ima li kakve šanse da vratimo Oršića? Vratio se nakon ozljede ali nisam ukratko kako je odigrao tih zadnjih par kola. Lijevo krilo sljedeće godine Oršić i Stojković, i ajde jedan zdrav Hoxha.
  • E46
    2k
    Ja bi ga rađe ako moze zaobisao, treba dovest neko mlađe krilo
  • scooniepenn
    6k

Meni je nevjerojatno da neki i dalje misle da je sasvim OK imati Špiku kao rezervno krilo s ugovorom od oko 450.000 Eura. Riječ je o najnekonkretnijem krilu svih vremena u korelaciji s ugovorom koji je na razini Baturininog. On takav novac može eventualno dobiti u Turskoj i SA. Osim toga, Kaneku se spočitava nekonkretnost, a ovdje je godinu dana, dok je za to vrijeme Špika uspio u pune 3 sezone zabiti 16 golova. Čak da potpuno stavim na stranu i golove, njegov doprinos u ofanzivnom dijelu kroz asistencije i kombinatoriku je smiješan. Vjrujem da ga se na račun igranja u Dinamu može prodati za 2 milje i neke bonuse. Za taj novac dovesti ozbiljno krilo kao prvu opciju, produžiti Kaneku posudbu i mi smo na konju.
  • Brusa
    3.7k
    koliko mi se čini igrao je 8 minuta, 1 minutu i 1 minutu...
  • Laugreano
    4.8k
    Kaneko je 2. po kreiranim velikim prilikama u ligi. Da imamo napadaca koji igra glavom(Mierez npr.) imao bi puno vise asistencija
  • Maximo
    822

Ovo je dosta realan rezime naše situacije na desnom krilu...
  • GOAT
    4.2k
    "problem su oni koji imaju velike place, a ne igraju" ali ajmo spikicu platit 300 400 koliko već tisuća ima da bude neugodan u zadnjih 10 min protiv Gorice
  • scooniepenn
    6k

Apsolutno, nisam to ni spomenuo.
  • Teofil Kateran
    3.7k
    Mislim da definitivno moramo dovest desno krilo, Špikića prodati jer nadam se da će netko biti zainteresiran, a Kaneko je po meni svakako bolja opcija za rotaciju od Špikića
  • emilperska
    12.8k
    Lijevi bek, desno krilo, jedna prava špica drukčijeg profila od Petka. To bi sve trebali biti prioriteti prije AGČ-a. Na njegovoj poziciji smo daleko najbolje pokriveni, na stranu da li on vrijedi te novce ili ne vrijedi.
  • nemapredaje
    6.6k

Rečeno je da u ovom prijelaznom roku želimo dovesti 6 igrača i sigurno oni koji su uključeni znaju prioritete.

Ali ako je Grezda među tih 6 i imamo ga priliku dovesti sada, zar bi trebali čekati da dovedemo prioritete pa tek onda njega?

Ne kužim.
  • Orc123
    14.1k
    Nemaju veze prioriteti kad se i ovak misle ti igraci dovesti. Jek sad prvo dodje stoper i krilo ili vezni tak nebitno.....cilj je dovesti 6 igraca i onda gledas s kim se prvo dogovoris, a ne po pozicijama. Opce nevazno tko ce prvo doci kad se dovode igraci u svim linijama.....
  • emilperska
    12.8k

Nisam ja rekao da SD radi nes krivo..
    Po meni je taj transfer trenutno samo nagadanje novinara, kao sto je bilo i ono za Dahla..
    Moguce da je vezan uz eventualni odlazak Baturine, to isto ne znamo..
    Ja samo laicki velim da imamo 2 3 pozicije sta nam gore + pitanje Petkova ostanka i da AGČ pozicija nije prioritet po trenutnom stanju..
    Ali slazem se da ja nebitno kojim ce redoslijedom stizat tih 6 pojacanja, bitno je da stizu. Sam velim, ako nitko od ekipe Baturina, Bulat, Sucic, Ademi, Rog, Vrbancic ne ode. Ja ne znam gdje cemo mi s AGČom, a nije jeftin..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.