• Praskaton
    4.4k

Ne smatram sebe nekim stručnjakom iako sam dugo igrao i trenirao nogomet al kad vidim kakve ideje ljudi imaju nisam siguran jel trolaju il ne prate pa bubaju imena bezveze.
  • Krizy
    59.1k

Ne mislim. To je činjenica po broju asistencija u jednoj sezoni.
  • Mlađi referent
    13.5k

Zar nije Soudani imao isto 14 u dosta manje minuta, 2014/15?
  • Krizy
    59.1k
    Fruk ima 15
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Ne znam u kakvoj je Bartol situaciji sada, vidim da ne igra dva mjeseca, ali nije mi jasno recimo da je Fran Topić dobio šansu prije njega u prvoj momčadi kad je ovaj već odradio sezonu u B momčadi i završio kao 3. ili 4. strijelac Druge HNL, isto tako solidno je odradio i posudbu u Sloveniji...
  • Mlađi referent
    13.5k

Ma nema, ima 14, transfermarkt broji dosta gluposti pod asistencije, tak i njemu broje autogol Varaždina, 16. kolo
  • Krizy
    59.1k
    To opet ne mijenja stanje. Dijeli prvo mjesto, koja je razlika u vezi s početnim postom oko toga da Ivanović ne zabija pored takvog asistenta.

Treba onda provjeriti jesu i Soudaniju brojali takve stvari :grin:
  • Mlađi referent
    13.5k

Ma nema veze s Ivanovićem daleko mu kuća bila, mene je zanimalo zašto uvjerljivo najbolji asistent HNL-a ikad, mislio sam da se krije nešto kaj sam propustio

Treba onda provjeriti jesu i Soudaniju brojali takve stvari :grin:Krizy

Jesu, zadnje kolo mu broje penal, po TM-u isto ima 15. Treba vidit, možda ima još neka
  • Miro Vugrinec
    9.2k
    Za ove sto pišu o Barisicu da grije klupu u Dunajskooj, pratim ga otkad je otišao, slomio je metatarzalnu kost po klupskoj stranici DACa prije 2-3 mjeseca i to je razlog neigranja
  • austrijanac
    7.5k
    tehnički je OK.LaznjakProsineckog

Kaj?
  • Zagi
    10.7k
    pratim ga otkad je otišaoMiro Vugrinec
    Si vidio kako je (taman kad je bio na rubu da se probije u početnu) brutalno slomio onog lika na početku tekme za direktan crveni? Previše želje, šteta.
    Crveni , pa hlađenje od trenera , pa ozljeda i ode sezona ...
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Nisam istražio pa nisam znao za tu ozljedu tako da ta greška ide meni na dušu, ali svakako se nije naigrao niti do ozljede. Od 10 utakmica ove sezone, samo jednu je započeo od prve minute pa je valjda jasno da nije prvotimac. Imao je i još uvijek ima dobre fizičke predispozicije, ali daleko je to od razine Dinama iako sam se nadao da bi moglo biti nešto od njega kad je bio u mlađim kategorijama.
  • Maximo
    798
    Vidović na na klupi, vjerojatno već na busu za munchen
  • Dinaminjo
    1.5k
    Ima kartone
  • Krizy
    59.1k

Svaku utakmicu u najavi imaš informaciju o kartonima, ali očito je lakše naklapati gluposti nego pročitati.

Zbog akumuliranih kartona, utakmicu će propustiti Živković i Vidović (Dinamo).Krizy
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.