• rioda
    12.2k
    Za Hrvatsku je 26.6. - 5.9.
  • Mr Anderson
    15.6k

Gorit će tema.:lol:
  • Crni86
    18.1k
    senatori vec imaju godina, ja bi ih iskreno probao zadrzat do kraja njihove karijere. Jednostavno oni su ti nositelji te velike generacije, oni nose taj pobjednicki gen i po meni sve dok mogu igrat moraju biti u svlacionici (kasnije na nekim drugim pozicijama unutar kluba) i biti tutori i oslonac mladim igracima.

Petku ponudit novi bolji ugovor, jer ovo mu je najbolja sezona u karijeri. Mozda nam je i petko ko ibra kao vino, sto sta stariji to bolji :cool:
  • Jos-Optimus
    8.3k
    Vidim da je za Pongracica zainteresiran Milan, zanimljivo, njima nije prespor
  • Marley
    5.3k
    ne znam, mislim da ce ici za boljim ugovorom, sto mi je i logicno u njegovim godinama. Da, u Sassuolu ima daleko premalu placu s obzirom na to da im je jedan od kljucnih igraca.
    Ma ne podcjenjujem ja hnl. Nitko sretniji od mene kad bi dosao u Dinamo, Erlic mi je jedan od daleko najdrazih nasih igraca (iako je to nepopularno misljenje na ovom forumu :grin: ). Ali ne vjerujem bas da je to moguce.
  • db-izbjeglica
    19.5k
    Navodno smo 1.7 mil ponudili, bayern odbio.
    Za Vidovića, jel
    Brusa

pa ono...da sam ja netko u bayernu tko odlučuje o tome, ne bi ga ni ja dao za tu lovu.
    sigurno ga mogu utopiti za više.
  • miro
    8.1k
    a da si Dinamo jel bi dao više?
  • db-izbjeglica
    19.5k
    da si Dinamo jel bi dao više?miro

apsolutno!

veliki sam zagovornik malog vidovića.
    dečko je zaslužio i dokazao da već sad zna, a može biti samo bolji.

kakvo je sadašnje stane na tržištu, ne vidim da možemo dovesti boljeg igrača od njega za manje love, a više nema ni faze priagodbe, dio je momčadi.
  • Mr Anderson
    15.6k
    Tri i pol milje je previše za Vidovića. Je on zabio neke jako bitne golove, ali mi je svejedno ostao nekako nedorečen. Nije pravo krilo, a na desetki bude teško dobio prilike u kontinuitetu.
  • db-izbjeglica
    19.5k
    Tri i pol milje je previše za Vidovića. Je on zabio neke jako bitne golove, ali mi je svejedno ostao nekako nedorečen. Nije pravo krilo, a na desetki bude teško dobio prilike u kontinuitetu.Mr Anderson

stvarno čudno što je dečko od 20 godina nedorečen u prvim profesionalnim sezonama igrajući neprirodnu poziciju.
  • miro
    8.1k
    Njemu bi najviše odgovarala uloga kakvu Karamarić ima, neka povučena špica, ali dok je Petko tu, ne vidim da će napredovat koliko bit mogao/trebao jer mu takva naša igra ne paše. Najbolja bi bila još jedna posudba
  • Mr Anderson
    15.6k

I kaj bi mi onda trebali? Iskrcati tri i pol milje i čekati da se pronađe kod nas? A imamo svojih igrača na tim pozicijama godište ko i on.
  • Endeavour
    697
    Po današnjem tržištu on i vrijedi tih 3M, ali za Dinamo je to previše. Nerealno.
  • marcio amoroso
    47.6k

Mi na lijevom krilu imamo Vidovića, Hoxhu i vjerojatno Stojkovića ako Bog da. Ako struka smatra da je to nedovoljno dobro onda nema logike kupovati Vidovića i ostavljati Hoxhu. Prodaj Hoxhu, vrati Vidovića Bayernu i traži lijevo krilo.
  • db-izbjeglica
    19.5k
    zašto svi pišete kao da su 3,5 milje nakava lova u današnjem nogometu?
    pogotovo za klinca od 20 godina koji je u prvoj sezoni sa klubom zabio 9 golova, uz nekakvu polovičnu minutažu?

igrača iz kurčevog slaven belupa koji ne zna voditi loptu bez da gleda u pod smo platili milju eura!

osijek za klinca koji je zabio 4 gola traži 7 milja eura!

koliko se moglo pročitati po medijima, dinamo je roberta ljubičića prodao za cca tu svotu od 3,5 milja eura
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.