• db-izbjeglica
    13.5k
    Ne kužim što se čudite, zna se tko drma, vedri i oblači sportskom redakcijom hrt-a, meni bi bilo čudno da prenose dinamo.

    Treba im zatrpati mail, poželjno što više korostiti emoji svinje.
  • veselko tenžera
    1.5k
    dobrodošao nazad i nemoj ići. Tvoja razmišljanja dižu kvalitetu ovog foruma, nisi netko koga usiše mainstream.

    Kao i obično, slažem se s napisanim.

    Mislim da bi iz kluba trebali napravit što je u njihovoj moći da utakmica bude na HRTu. To ne bi bilo favoriziranje nego zdrav razum. Rijeka za vikend ne zanima ni Sopića :smile:
  • Papastrumf
    10.4k
    Nema to veze s hrt-om. Naravno da nositelj prava ima pravo na zadnju utakmicu prvenstva. Dajte samo malo razmislite prije nego sto krenete s kanonadom.
  • The Undertaker
    4.4k
    Ma sve stoji ali i sam znaš da nema ni promila šanse da HRT ne bi prenosio Lokomotiva-Hajduk da se igra za nešto, šta košta da košta.
  • Papastrumf
    10.4k
    Ali sve je unaprijed definirano. Nemaju pravo na tu utakmicu. Jbg, mogli su isto tako prenositi derbi na poljudu, koji je itekako bio vazan pa nisu, a nisu jer nemaju pravo na to i nositelj prava ocito ne namjerava prodavati nista mimo onog sto je definirano na pocetku.
  • Dzgšb
    334
    Nema opravdanja za Hrt, nijednu europsku tekmu nas nisu prenosili, a tugu s juga su prenosili u 3 pretkolu konferencijske lige ,mislim da tu ništa nije slučajno očito. Šapit glavni urednik hehe
  • bbb medimurje
    3k
    Ali sve je unaprijed definirano. Nemaju pravo na tu utakmicuPapastrumf

    Sve jasno i mi kao kulturni navijaci mozemo to prihvatiti pod objasnjenje i ne kmecati, medutim tesko se oteti dojmu da bi tovari bili prvaci i za njihovu zadnju utakmicu bi se sigurno nesto moglo dogovoriti i nasao bi se neki nacin da se to prenosi :wink:
  • Mali Zeus
    10.4k
    Nakon ovako turbulentne sezone koja se čini da je trajala 2 godine, osvojiti duplu krunu je stvarno nešto najslađe u dugo, dugo vremena. Nakon kaj su se dole hruštili i već slavili titulu pa rijeka malo zabrijala da ih ovako otpušemo i ostavimo u prašini. Predobro. Filmski.

    Di je Mojmira sad i slični, možda da pripremi neki novi prilog?
  • Revan
    59
    Kad bi moglo biti okupljanje za sljedecu sezonu? 15.6. +/-? Dakako, uz Reala kao pobjednika LP
  • Georg Koch
    3.9k
    uz Reala kao pobjednika LP, definitivno, definitivno kasnije.
    Okupljanja su oko 10-15.06. bila godinama kada krecemo iz 2.pretkola kvalifikacija.
    Dakle, sada sigurno kasnije.
  • Mazalo
    65
    Jakir je neki dan u intervju rekao da ukoliko krećemo od 2 pretkola, okupljanje je oko 10.6. Dok je u slučaju kojeg svi želimo to oko 20. ili 25.6, nisam sad siguran..
  • Mr Anderson
    5.8k
    Kad bi moglo biti okupljanje za sljedecu sezonu? 15.6. +/-? Dakako, uz Reala kao pobjednika LPRevan

    Rečeno je da ako idemo direktno u play-off da bi početak priprema bio 27-28. lipnja.
  • Kepec
    5.1k
    Nadmoćniji suparnik.

    Često se to spominjalo po forumu, na tribini, po društvenim mrežama. Znali smo uvijek tko smo i kaj smo, čak i u trenutcima opće slabosti kada su nas svi "zbetonirali" na treće mjesto, uz lošu Europu, stadion u raspadu i mizernu posjetu. Jedva su dočekali onu najmanju iskru koja je bila dovoljna da Dinamo ne riješi prvenstvo do Božića, a njima je bilo dovoljno za početak proslave naslova. Sprdali se s Dinamovim (ne)uspjesima u Europi, unatoč tome kaj je jedini predstavnik iste te Europe već dugi niz godina. O stadionu i navijačima da se ne priča, posprdne objave, reportaže, poruke i ostale "akcije" ne bi li se jedne uzdiglo u stratosferu, a druge zakopalo duboko u zemlju.

    Dinamovo proljeće započelo je s polaganim spuštanjem tih ptica u uzletu na Poljudu, kako u prvenstvu, tako i u kupu, a sve u razmaku par dana. Uzeli smo im sve, nadu, titulu i volju, Dinamo je bio Nadmoćniji suparnik.
    Sjetili se ljudi da postoji Rijeka, koja je momčad za zaustaviti Dinamo, počelo se i tamo pričati o naslovu i tako sve do Rujevice i spuštanja svih nada za proslavom na Kvarneru, Dinamo je bio Nadmoćniji suparnik.
    Veliki Dinamo je svoj dio odradio, a mali Dinamo je počeo gubiti u serijama uz još jednu utakmicu u gostima. Zvižudici i vrijeđanje u Omišu svega vezanog uz klub, jednom rječju zoološki. Ipak, Dinamo je Dinamo, goste smo ugostili bez vrijeđanja uz pljesak na kraju 5. finalne utakmice, a Dinamo je opet bio Nadmoćniji suparnik i na tribini i na terenu.

    Šlag, ali onaj naljepši i najukusniji, na tortu bio je jučer, izmoreni od cijele sezone uz osvojeno prvenstvo sa nešto više od 400 svojih navijača dolazimo na prepunu Rujevicu, spremnu osvete kojoj je kup ostao jedina nada. Uzeli smo im i to, Dinamo je u nikad lošijoj sezoni osvojio duplu krunu, Dinamo je bio Nadmoćniji suparnik.

    Pjesma sezone otpjevana je u Koprivnici, sve sumnje i nedoumice pale su u vodu, Dinamo više nije treći, tribine su pune i doma i po cijeloj Hrvatskoj. Navijači su se probudili, Dinamo je raširen i tek ide prema svojem cilju, a onaj mali Dinamo koji je spasio navijače je drugu godinu zaredom prvak Hrvatske.
    Vrlo jednostavno, Nadmoćniji suparnik.

    Neki su rekli padamo
    Slavili naslov prerano
    Al' sve se brzo okrenulo
    Dinamo Zagreb opet šampion.
  • NKDZ86
    485
    Poseban pozdrav i poštovanje svima koji su jučer solo došli na doček, a bilo ih je. Nikad niko nije sam, svi smo mi dinamo i jedno
  • Majki2111
    2.7k
    Taj sam. Bio sam razmišljao bih ili ne bih. Prošli noć sam spavao jedba 2-3 sata. Nisam se najbolje osjećao. Još se budim u 5:20, meni je to dost rano. Al sam otišao na kraju solo. Bilo dobro. Al fascinantno mi je kak uvijek je tu uznogomet pivica, pivica. Ekipa se dere pjeva. A ja čuvam energiju i ne derem se, promatram. Ništa loše., samo komentiram kako sam doživio situaciju prije dolaska busa.

    Ovo mi je druga ovako bliža interakcija s igračima. Možda sam više htio nekog obraćanaj igrača prema nama, na minutu dvije. Dobra je prilika bila. No dobro, bit će ih još.

    Nasumično pjevanje pjesama mi je možda za neku drugu priliku. Više mi je fora imat interakciju. Imao sam je na Macoli s Menalom, baš dijalog jedan, licem u lice. Par rečenica izmjenio.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.