• NB86
    17.4k
    nema veliku plaću...don

? Odakle ti ova informacija, covjek u engleskoj ima 1.3 mil eura, pitanje je kakve ce ponude iz turske, arabije, i te egzotike imat
  • marcio amoroso
    47.6k
    Šunjić je realno igrač kakvog nemamo u kadru i ja bi pozdravio njegov dolazak. Koliko je realno ne znam, koliko mi boljeg igrača od njega možemo dovesti također ne znam.

U svakom slučaju je plus što mu ne treba neka velika prilagodba i što je domaći dečko.
  • rioda
    12.2k
    Ako mu ponudiš 400 vjerojatno će se uvrijediti i neće ni odgovoriti na ponudu :grin:
  • Orc123
    14.1k
    pa nek se uvrijedi, i nek ide u Aziji po pare. Igrac iz 2. Engleske lige, koji prakticno nakon odlaska iz Dinama nije igrao prvoligaski nogomet osim nesto u Herthi gdje je bio jako los. Kolko bi mu Dinamo trebao dati? 800tis....? Napisao sam 400tis cca ...vise od pola milje ne moze dobiti da se postavi na trepavice. U osrednjim klubovima lige 5 igraci dobivaju od 300tis na vise.....koji klub iz lige 5 ce ga uzeti? Nizi jedan drugi klub u HR mu ne moze ponuditi vise od 300-400tis....
  • mali M
    9.2k
    pa ako imamo kategorije plaća, sigurno ne spada u top kategoriju plaća jer je to rezervirano za najbolje igrače kluba i reprezentativce, ali u b kategoriju sigurno spada. Treba sa njim sjest, realno popričati, sada imamo stvarno jake i stabilne pojedince i profiće u klubu i probat dogovoriti. Nitko ne kaže da za godinu dana nemože dobiti povećanje ako se nenormalno podigne u formi ili ga repka pozove (što opet znači da se digao u formi) i proigra... ja bi samo igrače upućivao da se zagledaju u slučaj Oršić, Livi, Šutalo... Dinamo može ponuditi dobru razinu plaće i nogometa u omjeru prije nekog iskoraka. Pogotovo kada više nemamo sramotu u upravljanju. Uglavnom, nije da bi došao na minimalac u klub, nego bi trebao pristati na tipa 500-600tis eura godišnje (na prvu ruku).. Neš ti, trebat će mu dvije godine za milju eura, propast će...
  • Droljo
    23.4k
    Ponuditi mu do 400k i 30% od transfera pa nek odigra sezonu dvije za pamćenje i ode van za 3-4 milje opet. win-win.
    Ovo je jedna od opcija. Ima ih tisuće...
  • rioda
    12.2k
    Ne znam jeste li svjesni da otprilike toliko zarađuje Špikić.
  • CastAway1986
    4.7k
    Svakako sam za Ivana Šunjica posto u ekipi igrača takvog profila nemamo Sučić je premekan a u cijeloj ligi jedino mu može parirati Selahi
  • don
    17.4k
    Odakle ti ova informacija, covjek u engleskoj ima 1.3 mil eura, pitanje je kakve ce ponude iz turske, arabije, i te egzotike imatNino Bule

"a budući da sada ima čiste papire te da njegova primanja ne bi trebala raditi probleme novom/starom prvaku Hrvatske, ne bi bilo nikakvo iznenađenje da se ovaj pouzdani defenzivni vezni vrati u Maksimir."
  • Teofil Kateran
    3.7k
    Šunjić mislim da nije realan zbog plaće. Ako je spreman znatno smanjiti plaću u odnosu na ovu u Birminghamu onda je definitivno pojačanje, ali da ima plaću u rangu Petkovića stvarno nema smisla… Jako puno novca bi otišlo na njegovu plaću, a za te novce bi mogli platit nekog stranca koji je dokazaniji od njega. Sad ovisi kako on razmišlja, želi li si dignut karijeru ili želi zarađivat…
  • Facke
    7.1k
    Mene se Sunjic uopce ne svida. Ko ga je pratil zna kak on sad zgleda u nogometnem smislu. Nazalost nije isti igrac kakuv je bil v Dinamu. Unazadil je v Birminghamu i to dosta. Za mensu placu ok al za te novce nema sanse. Al znajuci kakav je tip, prva dobra ponuda i ode on la papa opet. Kad ga negva draga v sakica drzi.
  • Keyser Soze
    17.3k
    Ja ga ne bih dovodio, imao bi jeben ugovor, a i dok je bio kod nas mi se činilo da želi što prije otić jer mu je ispod časti igrat pred par tisuća ljudi umjesto punog stadiona.
  • NitkoBitan
    33.7k
    želi što prije otić jer mu je ispod časti igrat pred par tisuća ljudi umjesto punog stadiona.Keyser Soze

To ocito nije problem igracima u Saudijskoj Arabiji.
  • Orc123
    14.1k
    Covjek ciji je klub ispao u 3. rang Engleskog nogometa, a on je participirao u 67posto utakmica, koji je prošle godine imao jedini izlet u 1. ligu i to opet u klub koji je ispao u 2. rang Njemackog nogometa u kojem je igrao jako malo i to kaj je igrao nije vrijedno spomena. Cak je i Uremovic igrao više i ostavio bolji dojam. Koliko bi takav igrac trebao kostati? Njegove reference nisu nista puno bolje od npr. Halilovica ili Maxa, onda ni placa ne moze biti dupla u odnosu na njih. Ponavljam, nista nemam protiv da se dovede ko kvalitetna rotacija ali sve iznad 0,5 mil eura bila bi direktna steta na financije kluba i na zagovarano smanjenje proracuna kluba.
  • Zagi
    13.6k
    Profilno nam baš takav igrač treba. Ta ratoborna , prgava 6ica-8ica.
    Baš on? Tko će ga znat. Kod nas je bio odličan ali ovo sve poslije izgleda ispodprosječno.

Trebao bi po pedigreu odmah biti bolji od Selahija, ne?
    Ovisi za koliko para.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.