• Ludovic IX
    5.8k
    fulao si temu.. to je za popularna mišljenja..
  • don
    2.3k
    slažem se, ali mislim da nema ključnijeg poteza u cijeloj sezoni i zato tu.
  • DiddyGuela
    1.1k
    Baturina je precijenjen.
  • San Lorenzo
    12.1k

    Da je Olmo imao ovakve stručnjake da mu vode ranu fazu karijere sad bi bio u Belupu sa buyback klauzulom od 750k eura.
  • Mlađi referent
    11.1k


    Petev, Jurčević i Cvitanović, nije da ga je neka krema ni vodila
  • Tom Hanks
    2.7k
    Nije mi jasno ovo svrsavanje na druge klubove koji kao pomažu Dinamu.Ne, ne pomažu.Sa ovim igračkim kadrom i trenerom mi nemamo šta tražit u ligi prvaka,jedva smo igrali u konferencijskoj i završili sa petardom u mreži a htjeli bi ligu prvaka.Trenutačno možemo biti samo vreća za napucavanje gigantima kao onomad Realu.Izuzev par igrača ostali ligu prvaka mogu igrati jedino na playstationu.
    Europska liga ili konferencijiska je više po mjeri.
    A prije nego netko uleti sa pričom o zaradi,jebe mi se za te materijalne stvari pogotovo od ovih imbecila iz UEFA-e koji rade šta žele sa svima mijenjajući čitavi format/sustav natjecanja.
    Dođe li do lige prvaka ovdje ćete se samo kolektivno pjeniti kad realnost pokaže svoje a onda će biti kasno.
  • Crusades1986
    10k
    Mislim da se većina ovome primarno "veseli" iz razloga što nećemo morat prolazit kroz minsko polje kvalifikacija i što imamo osiguranu EL minimalno.
  • Mali dioničar
    14.7k
    A prije nego netko uleti sa pričom o zaradi,jebe mi se za te materijalne stvari pogotovo od ovih imbecila iz UEFA-e koji rade šta žele sa svima mijenjajući čitavi format/sustav natjecanja.
    Dođe li do lige prvaka ovdje ćete se samo kolektivno pjeniti kad realnost pokaže svoje a onda će biti kasno.
    Tom Hanks

    Ja se ipak nadam da bi dobar dio garantiranih 15 milijuna eura bilo utrošeno na ostanak Petkovića i dovođenje pojačanja koja bi izborila Ligu prvaka i Dinamo tamo odigrao normalnu skupinu.
  • Mlađi referent
    11.1k
    Ako mi nećemo bit u stanju iskoristit nečiju pomoć, to ne znači da ona nije pomoć

    Da smo kadrovski i strukom spremni, nismo, ali za 3 mjeseca se možemo nadat da ćemo bit. U svakom slučaju je lakše bit spreman za jedno pretkolo, nego tri. O financijama i lakšem planiranju, da ne pričamo
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.7k
    komentar na mjestu. Samo sto cemo mi napokon sa pravom upravljackom strukturom krenuti od nule. Ovo drkanje zadnje 2 godine sa prijelaznom upravom je za zaborav, idemo delati!
  • Markelo
    2.5k
    Em imaš sigurnih 15 milja eura za dovest pojačanja em im možeš ponudit i minimalno igranje u Europskoj ligi. Navijamo za druge jer nam upravo to omogućava da se pojačamo za ligu prvaka
  • deda
    28.7k
    Nas sreća nikad ne mazi ili izuzetno rijetko. U ovakvom trenutku kakvom klub je izuzetno bi nam bilo važno osigurati sigurna financijska sredstva i to nije nikakva zajebancija nego smrtno ozbiljna stvar. Ne drka nitko na nikakve midj..... već drkamo na to da klub ovu godinu izgura na normalan način kako bi imali bazu za budućnost. Mi smo prije 3 mjeseca bili u teškoj banani i neki od vas nemaju pojma kud je ovo sve moglo otići.
  • don
    2.3k
    ako gledaš površno nogomet onda razumijem da ti nije jasno zasto drkamo na Midtjylland i druge klubove.

    Bože sta može učiniti od ljudi 1 utakmica finala kupa koje se igra na 2 utakmice pa se zbog toga i odigralo tako mlohavo. Do prije 2 kola "kakav preporod Dinama, tko je ovo mogao zamišljati, idemo liga prvaka..."
  • Tom Hanks
    2.7k
    Do prije 2 kola "kakav preporod Dinama, tko je ovo mogao zamišljatidon

    Od mene ovo nisi mogao pročitati jer ne djelim to mišljenje ,niti je moj upis radi jedne utakmice u finalu kupa već cijele sezone
    Imamo sada prave dinamovce u klubu koji nadam se traže adekvatnu zamjenu na mjestu trenera inače ništa od dobrih nastupa u ligi prvaka.Vremena ima za pronaći boljeg trenera.
    Priče kako ne treba mjenjt trenera jer je osvojio ligu(ili duplu krunu) su glupost,ni prvi ni zadnji kojemu je to uspjelo ali bome prvi koji je jedva u tome uspio. To ne znači da je čovjek za europske utakmice i to je ono šta me brine. Džabe sva lova od igranja u ligi prvaka ako se to ne ulozi na pravi nacin.Poceti od trenera pa na dalje,inače može se i Messija iz amerike dovesti ali nema tu kruha ako nas sergej i dalje bude vodio po Europi
  • BBB Mataa998
    1.3k

    U situaciji u kakvoj je klub bio i od cega se oporavlja daj ti meni ipak Ligu Prvaka ove sezone kako bi dobili ogromne novce i kako bi privukli jos par ekstra jakih igraca,a sljedece sezone mozemo loviti proljece preko LP ili EL i potencijalna cetvrtfinala polufinala europskih natjecanja
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.