• miro
    10.2k
    Sramota je povezivat Dinamo i Građanski s ovom izdajicom svog naroda, običnom kukavičkom pičkom koja je pobjegla s autom punim zlata u dogovoru s Englezima i ostavila svoju vojsku i narod
  • Navijač Dinama
    13k
    ovom izdajicom svog naroda, običnom kukavičkom pičkom koja je pobjegla s autom punim zlata u dogovoru s Englezima i ostavila svoju vojsku i narod — miro

Znaci pravit cemo se da nije bio prisiljen da proda Dalamtince i Istru talijanima(svoje svojima po današnjem) jer su muvprijetili da ce zgazit cijelu Hrvatsku.

Drago mi je da pušite te fore i pričate o nečem o čemu pojma nemate. Reci mi jel ti izvor informacija Matija Babić, Ivo Goldstein, Rada Boric, Kata Šmajserka, Mojmira, Šešelj ili ?
  • Mayo
    194
    Jedina pobjednička vojska je ZNG I HV.
    A ove drugosvjetske ratne pizdarije ostavite za svoju lokalnu birtiju.
  • Bosskovitz
    21.5k
    Znaci pravit cemo se da nije bio prisiljen da proda Dalamtince i Istru talijanima(svoje svojima po današnjem) jer su muvprijetili da ce zgazit cijelu Hrvatsku. — Navijač Dinama

Jer to njegov jedini krimen, da je predao (ne prodao) Dalmaciju, kako ne.

Povijesno zanimljiva fotografija koju smo puno puta vidjeli, ali za njegovim veličanjem i pretjeranim povezivanjem s gradom i klubom zaista nema potrebe, dapače.
  • BluePhone67
    5.5k
    To je povijesni i klupski fakt da je AP pohodio utakmice Građanskog, kao i Stjepan Radić ili da je Maks Luburic bio dioničar kluba.. Ako netko želi pisati ubuduće knjigu o Gradjanskom, a ignorirat ove činjenice taj bolje da je ne piše jer iza Tita nam ne treba novi Tito i cenzura.
  • The Undertaker
    10.3k
    Ovako će jednom u budućnosti netko stavljati slike Tomaševića, Tuđmana, Bandića...
  • BluePhone67
    5.5k
    Tuđmana i Bandica već imamo po klupskim knjigama..
  • miro
    10.2k
    nije usporedivo. Ne možeš Tuđmana stavit u istu kategoriju s Pavelićem. A ni ovu drugu dvojicu
  • Mali Zeus
    22.2k
    Ova rasprava svakako ide u dobrom smjeru.
  • BluePhone67
    5.5k
    Rasprava baš ide u dobrom smjeru, ako netko misli da Gradjanski uz Svjetski, Purgerski, Hrvatski nije bio i Ustaški klub, taj onda malo zna o ovom velikom klubu.. Od navijaca, igrača do Uprave kroz njegovo djelovanje. Može to nekome smetati i to je njegova stvar i mišljenje, ali to ti je tak i tak ti to ide..
  • superhik
    12.9k
    Ustaški klub — BluePhone67

Koliko je meni poznato, za Gradjanski u povijesti su više napravili Židovi nego Ustaše
  • BluePhone67
    5.5k
    Tako je.. Baš sam htio editirat post i njih stavit. I to je točno, ne treba od toga bježati.
  • miro
    10.2k
    imao je u najslavnije doba i komunističku crvenu petokraku, pa ga ne smatram komunističkim, jugoslavenskim klubom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.