• Igor VG
    58
    Naručeni članak od strane gubitnika! Neka se lagano napuše garavih jaja! Nemir i neuspjeh je njihova prilika za povratak, a nisu svjesni da povratka NEMA!
    Bez obzira na lutanja tijekom sezone jedna stvar se mora priznati Jakiru. Atmosfera u momčadi je bila odlična, kada je bilo dosta sivo nitko nije iskakao iz tračnica, skupili su glave i tražili izlaz iz krize zajedno. To je prije svega uloga trenera i njegovog stožera. Bišćan je meni drag ali njegov autistični nastup prema van je pretpostavljam isti takav i unutar kabine. Nisam siguran u podjednako izgledan uspjeh s njim!
  • Plava stijena
    55
    Kakvo besramno piskaralo. Pratiš klub već desetljećima, prvi si u redu kod intervjua igrača, ne može proći pressica u klubu da ne postaviš pitanje, na svakom eventu za navijače guraš se u prvi plan, držiš se kao bard i doajen novinarstva koji prati daleko najveći sportski kolektiv u državi i onda kad je na milimetar pred ciljem podmičeš mu nogu i mučki truješ atmosferu. Ovog tipa treba marginalizirati za sva vremena.
  • Bernard
    388
    Zna se da nisam fan Sergeja ali bokte kakvi crvi su ovi dnovinarčići, tajming baš pred tekmu sa Osijekom, marš što dalje iz Maksimirske 128,seli u Međugorje.
  • emilperska
    3.3k
    Nisam za metode iz juge, ali nekoliko novinara iz handzar medije i kladionicarskih portala s vlasnistvom u susjednoj istocnoj drzavi, bi trebali izgubiti akreditacije kao poruka mladim novinarima da je jedno novinarstvo, jedno senzacionalizam i klikbajt, a trece namjerna sabotaza kluba koji kak ti pratis..

    Sve je to navođeno iz medugorja, splita i od ex milicajaca. Nema se sta tu klub brinuti o PRu. Najgori PR je da ti novinari koje maltene uvuces u svlacionu i vodis sa sobom po gostovanjima, rade ovakve sabotaze..

    Da se razumijemo, ja sam prvi bio za otkaz ovom treneru. I to vec nakon Balkanija i Viktorije. I bilo je tu i vređanja. I dalje tvrdim da je Dinamo trebao imat Bjelicu za trenera i prije Biscana i nakon Balkanija. Tamo nakon Lokse sam si rekao ili da ima privatne odnose s nekim iz uprave ili da drzi necije gole slike doma pa mu se ne usude dat otkaz..
    Ali covjek nas je doveo pred sami cilj koji mu je zadan (opet velim boli me kurac za kup) i pisat ovakve pizdarije na dan kad se moze potvrdit naslov mogu samo patoloski zlocesti ljudi, jos je u utorak i mater pokopao. Bolesno..
    Ako je i bilo istine u tome, trebao je doticni tzv. novinar pricekat da se potvrdi naslov.
    Moralno dno!

    A i sto se tice Biscana koji ima nategnute odnose i s Petkom i s ovom svom ekipom sa klupe kojima nije htio dat ni minute, pa daj ukljuci taj novinarski mozak, kakve bi logike bilo da ides molit Petka da ostane i onda mu stavis jedinog trenera uz Kopića kojeg nije volio.
  • IvanS
    64
    Sergej, čestitam!
  • Marley
    1.1k
    Treneru, iskrene cestitke!
  • Praskaton
    1.9k
    Mislim da sam bio među najvecim kriticarima.I jos uvijek sam.Mislim da nije trener za Dinamo.
    Al sve cestitke treneru na ovih zadnjih 10 tak utakmica.Napredak je vidljiv,zasluge idu meduostalima i Jakiru.Slagali se ili ne donio je kantu.
  • Time
    568
    Imao sam jako teske rijeci prema tebi,izvini i cestitam Profa.
  • Maki2
    492
    Rekao sam nakon zimskog prijelaznog roka da necu komentirati njegov rad, ali sada moram. Skidam kapu.
  • diebalo77
    173
    Sergej sva naša podrška tvoje suze u očima sve govore
  • striko
    1.2k
    Oprosti izvini još sam onaj stari...
  • seljak86
    2.4k
    Zona je valjda najprevrtljiviji forum koji sam ikad vidio.
  • Zagi
    5.6k
    Zona je valjda najprevrtljiviji forum koji sam ikad vidio.seljak86

    " Ako čovjek ne mijenja mišljenje, ili je vrlo mudar ili je budala."
  • Mihaljević
    8.4k
    Čestitke trenerčini! :heart:
  • Kruno
    192
    Njemu cestitke. Ali ja sam i dalje kod misljenja da treba otici.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.