• Teofil Kateran
    876
    Šotičekovih 9 golova nikako nije bezveze, pogotovo kad uzmemo u obzir da nam je maksimalno olakšao odlazak na Rujevicu na koju smo išli u puno komotnijoj situaciji nego što smo planirali. On je potencijal i normalno da nije kvaliteta koja će sad uskočit i zabit 4-5 golova u skupini Lige prvaka ako ju budemo igrali, ali je to potencijal koji bi mogao raditi velike stvari u budućnosti i to se jednostavno vidi. Najbolje sad uspoređivat mladog dečka koji je potencijal u Lokomotivi sa Majerom i Ivanušecom koji su ako se ne varam imali i lošiju statistiku od njega u Lokomotivi ili su bili tu negdje. Što se tiče Pjace, ako je istina 1,5 milijuna eura, to je realno ništa u današnje vrijeme za takvog igrača, ako ne bude ozljeda nikakvih on bi bio pun pogodak za tu lovu.
  • Krizy
    36.8k
    frende rog je izdominirao hnl ondaOrc123

    Rog - 2250 min u prvoj sezoni, 7 golova i 5 asistencija.

    Šotiček - 1930 min u prvoj HNL sezoni, 9 golova i 1 asistencija.

    Šotiček i neko krilo koje već radi razliku u europskim utakmicama za potpuni remont te pozicije :up:
  • Krizy
    36.8k
    Šotiček igrački ne može u istu rečenicu sa Majerom i Ivanušecom.Banana 2

    Kaže forumaš koji forsira Ivanovića kao zamjenu za Petkovića.
  • Banana 2
    470
    Kaže forumaš koji forsira Ivanovića kao zamjenu za Petkovića.Krizy

    Ne laži.
  • scooniepenn
    1.9k


    Ova statistika koju si stavio nije distinkcija između Roga i Šotičeka, već činjenica da je Rog bio puno dominantniji igrač u Splitu prije dolaska u Dinamo, nego je to Šotiček u Loksi. Imam dovoljno godina pa se jako dobro sjećam i Roga i recimo Majera i Ivanušeca u svojim 1. sezonama i uz svo dužno poštovanje, nijedan od njih dvojice, a bome ni Šotiček nisu ta razina. Taj isti Rog je odmah po dolasku u Dinamo sa 20 godina postao ekstra pojačanje te je nakon svega jedne sezone otišao u tada jako moćni Napoli. Majer i Ivanušec to nisu bili niti blizu, a po meni su bili veći talenti od Šotičeka. Imajući sve navedeno u vidu smatram Šotičeka potencijalom, samo je pitanje za koji novac i ostaje li on godinu dana u Lokomotivi nakon eventualnog dovođenja.
  • Krizy
    36.8k
    Pročitaj opet.
    Šotiček nije razina Roga, ali je dovoljno dobra razina da ga je šteta propustiti.
    Jedini mladi igrač iz HNL-a kojega bi doveo u Dinamo.
    Ali kažem opet, da se razvija kao Majer i Ivanušec npr., ne odmah za prvu opciju desno što sam već napisao.
  • scooniepenn
    1.9k
    Pročitao sam opet i ovo što si sada napisao nisi napisao tada, već si fokus stavio na usporedbu golova i asistencija njegovih i Rogovih. Slažemo se u dijelu da je zanimljiv, samo je pitanje koliko je zanimljiv. Meni 3 milje Eura nije zanimljiv odnosno nije mi Stojković razina zanimljivosti.
  • miro
    3.2k
    ovisi za koju lovu. Osobno, ne bih dao više od 1,5 mil
  • mali M
    3.5k
    .ja mislim da smo nakon inflacije mi debelo zapeli u vrijednosti milje eura. Tadašnja milja je današnjih barem dve... Barem... To je kao da se netko raspravlja oko Šimićevih 11 milja. To bi danas bilo barem u vrijednosti 25. Sad to prenesite na transfere o kojima pričate. Zato je normalno da se za malog Stojketa dalo 3 milje jer je top talent. Nekad bi za taj talent dali milju i znojili se da je puno. Ajmo malo realnosti u računice. Ja bi isto za Šotićeka dao 1,5 jer nije baš top, ali nije ni za samo propustit...
  • keppi
    130
    Dosadašnji dio sezone za Šotičeka je tak-tak. Bilo je tu i ozljeda, bio je dio sezone i rezerva, bilo je tu čak i dosta loših utakmica. Mislim da on trenutno nije za prvih jedanaest Dinama, ali....sa zadnja dva gola protiv Rijeke (zadnji) i protiv Osijeka me "kupio". Znanje, brzina, pozitivna drskost i čista hladnokrvnost je naznaka za budućnost. Mislim da će on ubrzo napredovati krupnim koracima ....
  • Jaro
    5.7k
    Noa Tadić (14god), "Čudo iz Čapljine" kako ga zovu u NK Neretva gdje je ove sezone postigao 45 golova i 30 asistencija bio je blizu potpisa za Shakhtar s kojima je i bio na pripremama u Turskoj.

    Iz Metkovića kažu kako se ovakav talenat nije vidio u njihovom kraju još od Darija Srne i Brune Petkovića. Sve je već bilo dogovoreno sa Shakhtarom ali Noa će ovo ljeto ipak u Dinamo.

    @Banana 2 jel ovo ok smjer ili?
  • Ijayi Atiemwen
    558
    Na ljeto se vraća i Bočkaj, Pafos nije baš impresioniran njime. Nadam se da ni u ludilu nećemo zadržat Bočkaja, 2-3 koplja ispod Dinama je...
  • Nino Bule
    11.6k
    Odakle ti informacija o tome sta pafos misli o bockaju, ili si ga gledao kako igra tamo ?
  • Ijayi Atiemwen
    558
    [img]http://20240508-225610.jpg

    Pogledao sam tri tekme Pafosa ove sezone. Odigrao je 90min svaku, ali je u sve tri bio neprimjetan. Ciparska liga ima kvalitete, u njoj igra 95% stranih igrača ali sam mišljenja da nije bolja od Hnl-a. Ako se tamo nemože nametnut, nevjerujem niti da bi Dinamu bio koristan
  • eol12
    363
    Kaže nas Bati za SN da nema ništa protiv ostanka u Dinamu! Vidjet ćemo, nadajmo se da će ostati.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.