• Hnlovac
    253
    Je li ovo najduži yapping session na Zoni ikad?
  • Bernard
    363
    mislim da je onaj iz Chelsea izjavio da su gledali Gvardiola ali da ga nisu htjeli kupiti jer igra u Dinamu,da kupuju igrače tek kada su na većoj sceni kad vrijede nešto,tak da ima nešto u tome kaj Sajla priča..
  • mali M
    3.5k
    pa to svi načeno i tvrdimo. Poanta je da ovaj Banana smatra da je neuspjeh što ne prodajemo direktno u Chelsea.. A naravno da Real, Citiy, Chelsea, Barca, PSG će prvo očekivat od igrača da se pokaže na većoj razini od Dinama da je sposoban igrat u njihovom klubu. Samo što ovaj kenja da Dinamo stagnira i pada sa prodajom za 20mil u Ajax ili 38mil u RB..
  • Jurki
    8.8k
    I kako ćemo to onda uspijevati u naredne 2-3 sezone?Banana 2

    S obzirom da si tak seciral Maricevu presicu do najsitnijeg detalja.. cudim se kaj ti je promaknulo to da se trazi feeder club.
  • Bernard
    363
    ma ne treba se loviti na svaki upis,samo se daje povoda za fantazije i freudian slipove.
  • Banana 2
    470
    S obzirom da si tak seciral Maricevu presicu do najsitnijeg detalja.. cudim se kaj ti je promaknulo to da se trazi feeder club.Jurki

    Pa traži se već godinama.
  • Zagi
    5.2k
    Kad smo već kod te presice, to mi je jedino falilo.
    Nakon cijele te priče da najavi partner klub za idućih par sezona.
  • Jurki
    8.8k
    Pa traži se već godinamaBanana 2

    Mislis da su pandur, kuvertarka, Tomacic, Podnar bili sposobni naci feeder club?

    Isto tak prisjeti se izbornog programa Dinamovog proljeca..da je bil naveden pronalazak kluba partnera u strategiji razvoja.
    Jbg sve stvari koje nisu ili trenutno ne valjaju se ne mogu popraviti u 2 mjeseca.
    Uostalom vidli bumo kaj se bu napravilo. Pa onda prosudili dal je posel napravljen uspjesno ili nije.
  • mali M
    3.5k
    Iskreno neznam dal se mogu sjetiti da sam igdje doživio negdje ovakvo preuzimanje vlasti i da se toliko stvari odmah počelo raditi. Krenuli su od onih stvari koje mogu odmah mjenjati i već smo svi scimani koliko bolje mogu stvari izgledati, a još rade i na ozbiljnim promjenama sa financijama, feeder klubovima, stadionu.. i nekima to kao da nije dovoljno, kao moralo se sve napraviti odma..
  • Zagi
    5.2k
    Mislis da su pandur, kuvertarka, Tomacic, Podnar bili sposobni naci feeder club?Jurki

    Jooj, sad sam se sjetio priče sa Inter Zaprešićem. :rofl:

    Ali da je to prva stvar koju očekujem od Marića, je.
    Za mene je to bitnije od Miereza, Šotićeka itd...
  • Jurki
    8.8k
    Ali da je to prva stvar koju očekujem od Marića, je.Zagi

    Naravno da i ja ocekujem da se to napravi cim prije. Ali jbg ne ovisi samo o nama tj Maricu.. nemremo doci u npr Bravo.. i reci.. od danas ste vi nasa filijala i rastjerati sve trenere, analiticare itd i postaviti nase ljude.
    Ne zelim biti niciji advokat kak mozda sad ispada.. ali novi ljudi su tek nedavno dosli u klub.. vjerujem da se radi na tome, da bumo i tu filijalu zbuksali.. da bu Dinamo bolji..zbog toga sam i glasal za njih.
  • Sajla
    3.5k
    10.3. do 8.5. = 60 dana. a čini se kao da je tako puno vremena prošlo otkad smo dočekali dobre vijesti pod zapadom one nedelje...
    čitao sam članak o Španjolki koja je u sklopu eksperimenta provela 500 dana u špilji na 70 metara dubine, bez ikakvog ljudskog kontakta. dostavljali su joj hranu i druge potrepštine, ali bez kontakta. nije vidjela izmjenu dana i noći i nije imala nikakav sat ili nešto slično pa nije imala pojma koliko vremena je prošlo. kad su došli po nju, mislila je da nije prošlo još niti pola od tih 500 dana! mislio bi čovjek da vrijeme u takvim uvjetima jako sporo prolazi i da se tjedan čini kao mjesec, a mjesec kao godina. ali znanstveno objašnjenje je da naš unutarnji sat mjeri vrijeme količinom sjećanja koje stvori. a pošto je njoj svaka minuta bila ista i nije bila vrijedna pamćenja, "sat" je izmjerio jako malo toga, pa joj se činilo da je prošlo manje vremena nego što stvarno jest. zato npr. kad odemo negdje na put naš mozak stvori brojna nova sjećanja i čini se da nas dugo nije bilo, a ovima koji su ostali doma se čini da smo kratko izbivali.

    a nama je ovih 60 dana bilo itekako puno događanja! uzvrat s PAOKom, dva puta Split, pa sad Rijeka i sve one "manje" utakmice između, te uz sve to praćenje svakog krivog koraka naših protivnika. a to je samo ono što se događalo na terenu. puno sjećanja, toliko da se ovdje zaziva snimanje dokumentarca i pisanje knjige.

    tako da mogu razumjeti da netko misli da je prošlo već puno vremena i da trebamo vidjeti ogromne pomake. nije. 60 dana! novim vladama država se obično da 100, strpimo se.
  • Dzgšb
    279
    Prošla su vremena kad je Dinamo prodavao za 20-30milijuna al od tih milijuna u Dinamovu kasu je išlo duplo manje a mozda i puno manje , sad trenutno Dinamo ne prodaje u extra klubove ,al zato ako proda za 10 milijuna 9 minimalno ide u Dinamovu kasu , a doće i vremena kad ćemo opet moći prodati za te novce ,al bar će sve ići u Dinamovu kasu ,jer imamo odlične,pametne i poštene ljude u upravi ,mislim na većinu ovih novih iz Dinamovog proljeća,pozdrav banana
  • mali M
    3.5k
    Prošla su vremena kad je Dinamo prodavao za 20-30milijunaDzgšb

    razumijem tvoju poantu sa ostatkom upisa, ali što se Šutalo za 20 i Gvardiol za 38 ili Olmo za 29mil, ne broje iz nekog razloga ili? to su transferi u zadnje 2 godine.. zašto se pokušava sprovesti neka informacija gdje više ne prodajemo velike transfere... to mi je misterij
  • Dzgšb
    279
    e bravo apsolutno se slažem , samo sam htio reći da ne trebamo biti zabrinuti ,jer apsolutno imamo u koga vjerovati, u upravi će sve učiniti za pravi Dinamo. A što se tiče tih transfera bit će još takvih ali će puno više ostavat u našoj kasi.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.