• Mali Zeus
    9.8k
    Smrad bio smrad ostao. Sezona nije ni gotova on ga već prodaje.
  • Ludovic IX
    5.5k
    Nije rekao nist novo. Čist da ispuni kvotu. Ja bi rekao da sa novom upravom, puno je veća šansa da ostane ovo ljeto neg što je bilo prošlo a prošlo je ostao.

    Lani je jedino on ostao a ove godine će dolasci bit koji će njemu reci da je bolje da ostane neg da ide
  • Droljo
    5.1k
    Nema tu velike pameti. Ak mu daju lovu, ponude projekt gdje se bumo pojačali jebački i ostat će. Čak i sama lova igra s pol snage...
  • austrijanac
    2.7k
    Kak možete čitat članke osobe koja je 25.7.2023 pisala da sad kreće Hajdukova bajka i da je Dinamo gotov.


    Smeće obično.
  • Jurki
    8.8k
    sve copy paste clanci.. moraju nekaj srat..treba zaraditi za sendvic i gemist. Sezona jos traje a oni vec znaju ko kam zeli ici.
    Ocekujem sutra clanak da je Baturina na izlaznim vratima, da ga vrbuje Roma.. pa tak redom dok ne izvrte sva imena.. pa opet u krug.
  • Teofil Kateran
    876
    Nadomak smo titule u ovoj jako turbulentnoj sezoni, a oni pišu kao da smo u teškom raspadu, a potpuni raspad na jugu ni ne spominju.
  • Captain America
    14k
    25.jpg

    Krušeljov članak iz gornjeg posta. Još veći smrad od Proljivarija.
  • Jurki
    8.8k
    oni pišu kao da smo u teškom raspadu, a potpuni raspad na jugu ni ne spominju.Teofil Kateran

    Samo nek pisu da se raspadamo. To znaci samo jednu stvar.. da smo na pravom putu.
    Glođite se piskarala, dođite na proslavu naslova prvaka i ponesite šaku normabela.. trebat ce vam.
  • Jaro
    5.7k
    ali smeće je dinamovac nebitno čiji, kakav, a ovo mu je samo stil pisanja... Kad "novinar" napiše "od izvora saznajem", "izvori kažu" - znamo da jeftina brlja izmišlja - nekad i nabodu istinu...
    A koliko su novinari stručni, imaju svog stila pokazatelj je ovo "Dinamo - naš Real Madrid" - pa jadno kako se sada povlači u svakom tekstu svakog portala, novine, "novinara"... Jad i bijeda s dna ljudske kace koja se prodaje za deci jeftine brlje i sendvič od podriguše - tako mi naime izvori govore...
  • Mali Zeus
    9.8k
    Pazi ti to, obveza šampionskog nogometa. A i na kraju prca Zajeca kao hoće li se graditi ili će biti transferno bildanje mišića. Fuj!
  • Jaro
    5.7k
    pokraj takvih "dinamovaca" ne trebaju nam protivnicki nastrojeni mediji ili "navijaci"...
  • Paggini
    7.2k
    Zanimljivo kako je Rijeka igrala šampionski nogomet, ali su eto sad 4 boda iza Dinama. Zanimljivo kako su i tovari do siječnja igrali šampionski nogomet, ali su sad 14 bodova iza Dinama... Jedino eto Dinamo ne igra šampionski nogomet....
  • Mali Zeus
    9.8k
    ↪Mali Zeus pokraj takvih "dinamovaca" ne trebaju nam protivnicki nastrojeni mediji ili "navijaci"...Jaro

    To je pravi shit of the day, al baš pravi.

    Ovo s Real Madridom je Vice napisao, sad svi to kopiraju. Pa i taj jebeni Real Madrid ne igra uvijek šampionski, dapače, al su Real Madrid u Ligi prvaka koji će 9 od 10 puta pobijediti kak i mi u HNL-u. Al ne, šmeker Dražen Krušelj nije zadovoljan i svršava nad pomisli da će se Petković i Baturina prodati.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.