• Jaro
    5.6k
    samo kompostana i rasadnik nisu jedno te isto. Ovo gdje sad voze biootpad je bio samo rasadnik, sad je smrdljiva kompostana. Kontra proces je bio u Stenjevcu, gdje su nakon godina prigovora i trpljenja smrada sa Zrinjevceve parcele maknuli kompost i ostavili samo rasadnik (ok, motiv tu je bila izgradnja stanova vjerojatno al Mile je kihnul pa stalo s izvedbom).
    Nakon zatvaranja kompostane sam zaboravio taj smrad, ali kad mi se firma preselila u Dugave - dobio sam brzi podsjetnik.
    U ovom slucaju grad je radio ilegalne radiove na odlagalistu, doslo do odrona i sada "biootpad" bacaju gdje stignu. Zelena opcija na izborima...
    Evo sad au najavili "kapitalni projekt" - natkrivena biciklisticka staza - istina krov je odavno postojeci vijadukt ali kapitalni projekt... Hvale se izgradjenim vrticima - a izgradili su tocno 1 novi vrtic - ostalo su knauf adaptacije prostora mjesnih zajednica...
    Izborna je godina, vidim krece sezona "beaplatnog" - moraju pokriti potpunu nesposobnost na svim poljima te prikriti prevaru svog glasackog tijela...
  • Sljeme
    1.8k
    Zato nam treba 'state of the art' spalionica otpada.jedan u nizu

    Nema šanse s ovim mlatimudanom na vlasti. Pa on je prvi prosvjedoval na sami spomen spalionice.
  • Sad opet
    194
    slažem se. U kojem to kvartu nema škole, vrtića, kuća,...? A županija i okolni gradovi ne žele naše smeće pa ga negdje moramo odlagati... Moje mišljenje ( ne moram biti u pravu) je spalionica ( energana za grijanje poput onih u svijetu) pa makar opet na Jakuševcu, s sortirnicom. Ali i sa tim treba dodatnih odlagališta (za specijalne otpade) , kompostana, svašta nešto, i na drugim mjestima ( Resnik kako kolega kaže). Ali eto nekima smeta smrad kompostana, nekima buka kamiona,... Pa se opet vratimo na : "Nek bude bilo gdje sam ne kod mene... "
    Edit : evo kolega brže piše o spalionici... :)
  • Sljeme
    1.8k
    Gle ja nisam nikakav stručnjak za otpad, ono kaj znam je da nikad prije u povijesti nismo imali problema sa smradom do dolaska ove pošasti na vlast. Prvo su nam poskupili komunalije, izjebali nas sa kantama i vrećicama i onda nas doslovno guše smradom i truju nam djecu. Grad je prljav, zapušten, većinom zarašten, a mali Bandić se sprema na podjelu graha i paljenje trnjanskih kresova.
    On kao gradonačelnik mora naći način za rješavanje problema, a ne ti ili ja na forumu. Za taj posao je masno plaćen, kako on tako i njegova družba.
  • Sad opet
    194
    tu se slažemo, ali oni očito ne znaju. A ovo je mjesto gdje mi komentiramo ( tome i služi) pa sam zato i pitao
  • The Undertaker
    4.1k
    .
    ja nisam nikakav stručnjak za otpad, ono kaj znam je da nikad prije u povijesti nismo imali problema sa smradom do dolaska ove pošasti na vlast.Sljeme

    Jednostavno nije točno. Ovi koji su iz Dugava i Utrina sigurno znaju bolje. Poanta je zapravo da su oni obećali problem riješiti a dodatno su ga zakomplicirali i odužili tako da rješenje (po zadnjem je to spalionica u Resniku) neće biti gotovo za njihova mandata a vjerovatno ni za mandata sljedeće gradske vlasti, ma koja bila. Koliko će i kome to biti važno na svim sljeećim izborima ostaje za viditi. Meni će biti.
  • mali M
    3.5k
    o buraz ti si u borbi sam sa sobom? Ovo je bilo doslovan citat tvojeg pitanja za riješenje: "Dok je samo nam smrdilo bilo je ok?". Rekao si da su moji bili visoko u prošlom i sadašnjem režimu. Puno pretpostavljaš, optužuješ i kad ti se odgovori cmizdraš i izmišljaš da te netko proziva Mamićevcem ili tovarom. Nitko te nije prozvao ni Možemovcem nego je prebacivanje loptice na druge njihovo trenutno vladanje... I da se složim i s tobom i drugima spalionica je riješenje i već se par desetljeća kasni sa istom. To je već opjevano tisuću puta i zbilja ne razumijem dlamje taj lobi sa otpadom tak jak ili što da se već desetljećima spalionica stavlja na dno hrpe. @deda što se tiče izvješća lijepo je. Ništa uloženo, ništa potrošeno. Vidjet ćemo ako krenu ulagati dal će onda bit tako lijepo. Meni je to čisto mazanje očiju javnosti. Ako ja kupim kuću na kredit zadužujem se, a ti ne, u javnosti možemo reć kako je Deda sposoban, nema ni lipe duga, a Mali se zadužio. A u realnosti, Mali ima kuću i ulaže, a Deda nema ništ nek živi u garasonjeri hvali se malim troškovima. Deda cijela stvar je iskarikirana da se ne ljutiš,ne prozivam nego samo iskazujem poantu.
  • Sljeme
    1.8k
    Jednostavno nije točno. Ovi koji su iz Dugava i Utrina sigurno znaju bolje.The Undertaker

    Govorim za područje grada u kojem živim.
  • Sad opet
    194
    prestao sam raspravljati s tobom. Ali kad me opet prozivaš, ok. Ti u prvom postu upućeno meni:
    "Argument tipa "pa šta ako krade i ovaj prije njega je krao". To je demagogija inače ekipe koja brani možemose i općenito ljevicu.." - ništa što sam ja rekao.
    To što su tvoji radili u tvornici nije opravdanje, većina komunjara su bili šefovi po tvornicama. A njihov modus operandi su bile baš takve optužbe, napad bez konkretnih odgovora. Ako neko kaže nešto što ti ne odgovara, postaje ant narodni element. Pročitaj sve moje postove na ovu temu, pa svoje.
  • mali M
    3.5k
    To što su tvoji radili u tvornici nije opravdanje, većina komunjara su bili šefovi po tvornicamaSad opet

    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a zbilja si smješan i ideš na ignore nakon ovog upisa... vidim da si od jučer valjda na forumu jer da si duže od 2 dana znao bi gdje stojim sa "komunjarama" ili lijevima ili čak i liberalima. Da mi stari zna da je bio šef komunjara u tvornici bi se začudio zašto ga nitko o tome nije obavijestio i dao mu plaću sukladno tome. Glupavi su ti argumenti i zmišljaš gluposti, ali čudno i pretjerano reagiraš kad te se stavi u istu rečenicu sa Možemo. Uglavnom, ako nisi shvatio moju prvu rečenicu i poveznicu "pa šta ako krade i ovaj prije njega je krao" i tvoju "pa šta ako smrdi, niste se bunili kad je nama smrdilo" da se to odnosi na način komunikacije, nemrem ti pomoć stari. Idem sa svojim šefovsko/komunjarskim stracima brojat minimalnu penziju kako bi stvorili plan za preuzet Zagreb.. Kakav si klaun strašno..
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.8k
    Tko vam je kriv kaj ne znate otvoriti udrugu :lol:


  • Nolifer
    6.7k


    Ko će kome, ako ne svoj svome. Pa to je bilo za vrijeme Bandiča da si je on sam svojima delil ( kak bi oni rekli), pa im nema ništa sporno u ovome, zato kaj im kapa, pa se ne bune sad i ne protestiraju, kak su nekada, jer im nije kapalo, :lol:

    Ali sve jasno...
  • puxigadjurdja
    1.4k


    Rade li ga rade <3

    Dakle, rodijaci, neće se graditi ništa, već će samo počistit ono smeće ispod željezničkog vijadukta uz Branimirovu, i tamo bacit malo asfalta.

    #vizija
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.