• Sljeme
    1.8k
    Svaka čast Ristovskom na potezu u Varaždinu. Trebali su i drugi igrači reagirat. Nek im ovo bude škola.
  • Marley
    871
    tako je, svi za jednog, jedan za sve! Sad si zamisljam tu scenu da su svi lagano krenuli za njim, podrzati ga, i jezim se uf :starstruck: :fire: jos bi mi vise svi skupa porasli u ocima.
  • Jos-Optimus
    284
    A kakav bi trebao biti? Kao Machado?
  • Marley
    871
    tko imalo razumije psihologiju i funkcioniranje ljudskog mozga, jasno mu je da je Ristovski impulzivan tip. To je ono kad ne razmisljas u tom trenutku, ne kalkuliras, nije te briga za posljedice. Jednostavno vidis, i djelujes. Reagiras instinktivno.
    Svi cemo se sloziti da takve njegove impulzivne reakcije (na terenu) cesto nisu pozeljne, ali u ovom konkretnom slucaju je hvale vrijedno.
    Ako stvarno mislis da je ovo bio populisticki potez, i da su njegove reakcije opcenito populisticke, mislim da si jaaako u krivu.
  • mali M
    3.5k
    Ja mislim da vi preanalizirate što se dogodilo. Sad već idemo u psihoanalizu impulzivne reakcije u različitim situacijama. Ja nemam nikakvu želju vidjeti da cijela momčad kao hrabri samuraji krene na nekog kržljavog redara sa ugovorom o djelu jer je tam radi 30 eura, a ne jer razumije čitati situacije u navijačkim reakcijama. Zapravo je jednostavno, redar je reagirao što mu je posao, ali je malo tupav u glavi pa ne razumije da je imao posla sa malim djetetom, a ne nekim krezubim nasilnikom i Rile odreagirao kao i hrpa nogometaša koje možete vidjet sa takvom reakcijom na jubituu. Moramo i mi prihvatiti da nam neće na bilo kojem stadionu toletrirati uletavanje u teren (pa makar i klinaca) i da će nastati problemi sa takvom praksom kad tad.
  • Marley
    871
    slazem se da je ovo postala prenapuhana situacija. Ali s obzirom da neki smatraju da je to smisljeno radi ulizivanja navijacima, mozda i ne skodi malo psihoanalize :grimace:
    Redaru se ne moze bas puno prigovoriti, smatrao je da radi svoj posao, ali nije najbolje procijenio kako da tocno to odradi.
    A momcad da krene samurajski prema redaru :lol: , ok imas pravo, ponijelo me :up:

    Samo smatram da nije ok prozvati Ristovskoga populistom radi ovoga.
  • San Lorenzo
    11.6k
    Taj redar je nadobudni debil sa 0 društvene inteligencije, svatko normalan kad vidi dijete od 4-5 godina kako trčkara po terenu će se nasmijati i okrenuti dalje, ovaj ga je uhvatio ko da divlju svinju hvata jbt.
    Ovdje se Ristovskom nema šta prigovoriti.
  • don
    1.8k
    "Lijepo je cuti da te navijaci vole, ali to nije zato jer sam lijep ( :lol:) vec jer dajem svoj maksimum za ovaj dres"

    "Gdje god odem, ljudi me zovu. Osjećam se lijepo u Zagrebu, želim ostati ovdje, želim biti ponosan Zagrepčanin! "


    https://www.24sata.hr/sport/dinamovci-najavljuju-utakmicu-s-rijekom-osvojit-cemo-naslov-980178?24sata_ref=frontpage-home&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0LQaIZr3EZHJ_CYTPcV1cuHvw5TqdcX1neNH-jbVwTIovrYjPM2s9z1eQ_aem_ARuwx6EetW5ojHa3NEyakJoyqFv6GON1Ni-G_mAfMNuLBPwlgvnHFfZGgR3SwmI8e3L-GHmPpjH4HUugBMeZ1zzD
  • Tongo Doumbia
    2.3k
    " Naslov će se opet proslaviti na Maksimiru. Nisam ni bahat, ni prepotentan, jako dobro znam što govorim. "

    Njegova izjava, izrečena dva dana prije derbija u Splitu. Dva dana prije derbija u kojeg su naš Dinamo, dobar dio navijača, poslali kao ovcu među vukove. Kao Titanic iz Southamptona. A onda pobijedimo dole, i evo nas sad. Korak od sna.

    Ove sezone sam ga valjda 50 puta poslao.. znate već gdje. Čak i večeras, nakon onog dobacivanja Čabraji, minutu ili dvije prije kraja. Ali nije slučajno Vlado Boban rekao : " to je jedan od onih kojeg svi protivnici mrze, ali svaka ekipa bi ga poželjela".


    Nećemo se lagati, nije to "onaj" Rile, ali sam uvjeren da zna i on to. Ali je trebalo imati muda za ovakvu izjavu. Itekakva muda. U danima kad ti i tvoji navijači otkazuju poslušnost, skupiti hrabrost, istupiti, najaviti titulu. To mogu samo najveći. Nakon toga, video iz busa u Gorici, svira lagani "to ti tak ide i to ti je tak", a on, ponosan, uz opis "soon" to pušta u audiotorij. Nemali auditorij.

    Pa ne igra on slučajno u svakoj kombinaciji, sistemu, mehanizmu i kod svakog trenera. Prodavači magle nigdje ne mogu dugo.
  • NitkoBitan
    12.3k
    Grad sramote i smrada (doslovnog), a ne kulture.
  • Marley
    871
    Ne zelim ni znati sto je sve cuo veceras s tribina.
    Znam samo da su zvizdali i urlali ama bas svaki put kad bi taknuo loptu, pa kako im se da bavit provokacijama cijelu utakmicu?!
    Fuj, kakav neodgojeni olos je to.

    Rile :strong:
  • serbus
    3.6k
    Sve je to dio folklora, zadatak navijača je da pokuša suparničkog izbaciti iz takta na ovakvoj tekmi najbolji odgovor im je uzeti tri boda i dići kantu. A Rile je napravio taj dio sa tri boda sad još dignuti kantu i neka pate.
  • DZGIS
    957
    U kakvoj god situaciji bili, u kakvom god ponoru bio klub ili bilo što oko kluba, za sve ostale seljačine smo gospoda i to je ono što ovaj klub čini miljama većim od bilo kojeg drugog, od svih zajedno.
  • Jurki
    8.7k
    ok to je dio folklora, ali to je dio folklora jedanput..ovo vec postaje jadno. Tolko su isfrustrirani i iskompleksirani da im jedino preostaje da mu psuju pokojnu majku.
    Ajd da mu opsuju jednom dva put.. al njemu psuju cijelu utakmicu. Nema opravdanja za seljacine.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.