• jedan u nizu
    20k
    "svojim nogometom se buni ..."

Kakvi genijalni zakljucci vrlih novinara.
  • emilperska
    18.8k
    Tko je na kvizu dns?
    Lesi i Droljivari kao napete puske..
  • rioda
    18.7k
    Napominjemo kako će sutra u 9 sati biti organizirana konferencija za medije na kojoj će sportski direktor Marko Marić medijima pobliže objasniti sportsku politiku kluba prezentiranu na sjednici IO.

Cijelo priopćenje o sjednici IO
    https://gnkdinamo.hr/hr/vijesti/clanak/priopcenje-gnk-dinamo56
  • Jurki
    27.9k
    Ovo je nestvarno da klub organizira presice vezano na sportski sektor, prijelazni rok i skauting. Stvari koje su do nedavno bile nezamislive.
    A novinari nemaju 3 ciste s kim se pregovara i o kojim se igracima radi.
    Bilo bu traceva kad prijelazni rok pocne... ko i svake godine... do sad su fulavali skoro sve..sad ako pogode za jednog igraca bu puno.
  • BBB Mataa998
    2.9k

Zna li netko hoce li biti uzivo prijenos?
  • mali M
    10.8k
    Napominjemo kako će sutra u 9 sati biti organizirana konferencija za medije na kojoj će sportski direktor Marko Marić medijima pobliže objasniti sportsku politiku kluba prezentiranu na sjednici IO. — rioda

Ovo osim što me iznimno raduje, nemogu da ne spomenem što je Sopić rekao u zadnjem intervjuu. Ako se klub već kao institucija otvorio i bude transparentan prema medijima, nadam se da će ti isti mediji pokazati zrnu pristojnosti i poštovanja i oni se isto pripremiti za svoj dio posla tj. za kvalitetna i razumna pitanja.
  • Jurki
    27.9k
    nadam se da će ti isti mediji pokazati zrnu pristojnosti i poštovanja — mali M

Mislim da je previse ocekivati pristojnost i postovanje od Lesija, Droljivarija i Nicote koji su sramota novinarske struke.
    Malo kad razmislim, nikad i nicim nece oprati ono kaj su nasrali po klubu zadnjih godina.
  • BBB Mataa998
    2.9k
    Izgleda da nema prijenos nigdje,ocekivao sam na Dinamo+
  • superhik
    12.9k
    Napominjemo kako će sutra u 9 sati biti organizirana konferencija za medije na kojoj će sportski direktor Marko Marić medijima pobliže objasniti sportsku politiku kluba prezentiranu na sjednici IO. — rioda

Čekamo da @deda odradi svoj posao i dodamo gospodina Marića kao admina na temu Transferi na Zoni
  • mali M
    10.8k
    dodamo gospodina Marića kao admina na temu Transferi na Zoni — superhik

daj zamisli kad bi ga @Orc123 @Banana 2 i ekipa zatrpali sa prijedlozima i argumentima za ili protiv nekoga :lol: :lol: :lol: :lol: (šalim se momci).
    btw Orc nam se popravio, ili je jednostavno kao i mi toliko razočaran bio ovaj zadnji prijelazni rok da nije imao snage ići punom snagom na temi. :lol: Orc očekujem te na ljeto u punoj spremi i da sa posljednjim zviždukom i našom proslavom naslova tvoj prvi upis na temi Transferi bude: "već kasnimo sa pojačanjima" :lol:
  • Mali Zeus
    22.2k
    Uz obavezne uskličnike, molim lijepo.
  • mali M
    10.8k
    Uz obavezne uskličnike, molim lijepo. — Mali Zeus

:lol: ma dobro to sam dao na slobodnu interpretaciju, može i koji ljuti smajlić i slično kako bi se jače naglasila važnost izjave
  • BBB Mataa998
    2.9k

Trenutno nam je kolega Banana u turbo modu :lol:
  • Orc123
    17.5k
    razlika je u tome da sada vjerujem da ljudi koji su u klubu imaju jasnu viziju i da su naucili puno iz ova dva prijelazna roka u kojima je sudjelovao i sam Maric. Konacno, klub je stabilan...normalno da cemo opet biti nestrpljivi i dat pokoju kritiku ali sam siguran da ovi ljudi znaju posao. Zna se tko je kocio transfere, sad znam da Perasica i ova dvojica nemaju utjecaj na njih, hvala Bogu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet