• marcio amoroso
    47.7k

Ne možeš se riješiti balasta kad stalno dovodiš novi balast tipa Hoxhe u prošlom prijelaznom roku.
  • Brusa
    3.8k
    zagorac je ipak dao svoj doprinos u jesenskom dijelu...
  • scooniepenn
    6k
    Zagorac je drugi golman i tesko se moze nazvati balastom. Dao je sto je trebao, a svakako mozemo razgovarati o opciji drugog, mladjeg rezervnog golmana. Cavlina to svakako nije odnosno steta ga je staviti na klupu u formativnim vratarskim godinama, jer za mene je Nevista beton jedinica. Za ove druge se slazem.
  • Jurki
    21.1k
    bome i Arber treba na taj popis ko višak.
    Koja katastrofalna sportska politika.
  • Jurki
    21.1k
    Zagorac je drugi golman i tesko se moze nazvati balastom. Dao je sto je trebaoscooniepenn

Ok ali da ti rezervni golman ima 300-400 tis eura place je prevec.
  • Nogo
    9.5k
    Pišu tiskane sportske da idemo ka otkupu Kaneka i Vidovića tj. da ostanu kod nas.
    Treba za to sve još dobro promisliti i pročešljati tržišta.
  • blue heart 72
    2.9k
    potpis na većinu, osim ovaj dio za Zagija, koji mi je izuzetno drag kao osoba. On nikako ne bi bio balast da nema ugovor kakav ima, plaćamo ga stvarno previše da bi tu i tamo nekada branio i bio "dobri duh svlačionice"
  • scooniepenn
    6k

Ja ne sporim da je to puno. Ono sto samo treba imati u vidu je kakvog mi mozemo dobiti vratara, a da nije slabiji od Zagorca, da je mladji, da ce se zadovoljiti sa 150.000 Eura po sezoni i da zna da je do daljnjega 2. vratar. Te kriterije treba staviti u jednadzbu.
  • Orc123
    14.2k
    zagorac ima 300tis kaj je suludo! Bolje da smo npr. Vratili Zeleniku ili Suška za kikiriki a bili bi odlicni 2. Golmani.....cak se mogao Josipovic vratiti koji je veliki Dinamovac a solidan golman i dovoljno dobar da bude 2.....Krkalic je odlicni izbor za 3. Golmana.... glupost je 2. Golmana od 38g placati 300tis....dati mu drugu funkciju u klubu npr. Da bude trener golmana....
  • scooniepenn
    6k

Kao sto sam napisao slazem se da je previse. Sto se tice Zelenike mislim da ce on na ljeto bez problema naci kvalitetan klub u kojem ce biti 1. vratar za nekih 150.000 po sezoni. Ne vidim logike da dodje za isti novac u najboljim godinama biti rezerva.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Možda Horkaš kao 2. golman? Mislim da to ne bi bilo loše, može doći kao slobodan igrač.
  • Orc123
    14.2k
    posto je veliki Dinamovac sumnjam da nebi....a tko zna koji bi bio golman a i duga je nasa sezona...
  • San Lorenzo
    23.7k
    Pišu tiskane sportske da idemo ka otkupu Kaneka i Vidovića tj. da ostanu kod nasNogo

Kaneko je zadnju dobru utakmicu odigrao u 2023., ako ne proigra do kraja sezone, a otkupi ga se za dodatnih milijun eura, smatrat ću to bacanjem novca.
  • Sibirski plavac
    7.5k
    Pišu sportske da će se i za njega i Vidovića u slučaju otkupljivanja pregovarati da se snize cifre za otkup.
  • Zagi
    13.7k
    Sto se tice Zelenike mislim da ce on na ljeto bez problema naci kvalitetan klub u kojem ce biti 1. vratar za nekih 150.000 po sezoni.scooniepenn

Koliko je u tim godinama (30) bitno da bude 1. vratar?
    Bio je po vani, vidio da to i nije neko cvijeće.

Ako ima obitelj ili ju planira uskoro zasnovati, nebi li stabilnost dugoročnog ugovora u Zagrebu trebala biti prednost?
    Naravno, ovisi kako on o svemu tome razmišlja..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.