• Ludovic IX
    5.1k
    kako si ti dosadan čovjek. I da idem u hooters, popiti pivu ili pojest loš burger i turistički se slikati sa hootersicama.

    A ti odi klecat za čednost zena
  • GaijiZG
    581

    Više je upućeno drugim pojedincima nego Dedi, samo sam mu reagirao na komentar. Dinamo nije apolitičan identitet, ne veže se uz nijednu stranku, ali je jasno kaj Dinamo predstavlja, a to kaj neke to bode...
  • Ludovic IX
    5.1k
    Jedino tebe bode nešto. Ili neko. Neznam tvoje preferencije.

    Kakav je to dinamo klub? Ajde, kad si toliko pametan, reci. Jel hrvatski? Nije tunguski. Samo tupanima mo što si ti valjda treba u hrvatskoj naglašavati da je nešto hrvatsko. To što sjever napinje desno, to me ne zanima. Sjever je samo dio dinama. I oni koji su lijevo i centar su dio dinama. I igrači svih nacija koji igraju ili su igrali u dinamu su dio dinama. A ima dosta nacija i nacionalnosti i na tribinama . I svi su oni dinamo, svidjelo se to tebi ili ne.
  • GaijiZG
    581

    Već sam odgovorio u dosta eseja kakav je to klub Dinamo.
    Ali ukratko, da Dinamo nije integralno hrvatski identitet, i da Dinamovština nije u izravnom sukobu sa vrijednostima koje drže Možemovci, ne bi se diglo toliko halabuke oko toga da li je netko sa liste DP Možemovac. Postoji refleks odbijanja prema bilo kojoj stranci u klubu, ali evidentno je da je taj refleks još dublji i netolerantniji kad je takva stranka u pitanju. HDZ isto, HDZ je Možemo light, sa malo vile velikosrbstva.

    I nemam problem s nikime na tribini, sve dok ne počne koristit Dinamo za lječivarski marš kroz institucije, što radi skoro svaki ljevičar, jer su tako programirani, ali to je druga tema. S razlogom se Možemovci kite svojom "dinamovštinom", a Sladoljev je povučeniji, no, druga tema.

    I ne, nije Sjever taj koji napinje desno, 90% Istoka je disalo "domobranski" ajmo reč, i samim time si dokazao moju tvrdnju da se ne možete pomiriti sa realnim stanjem na tribinama i po kafićima.
  • cibona
    1.4k
    Glasam u prvoj izbornoj jedinici, stranka DP, kandidat broj 2 (Hasanbegovic). Dokazano dobar izbor, a uz to i Dinamovac

    Most je prevara na celu s onim bracnim parom koji nemaju veze s desnicom, nemojte se navuci na to. Moj prijedlog je da ako ste u prvoj izbornoj glasate za DP, kadidat broj 2.

    Da sam u šestoj izbornoj jedinici glasao bih isto za DP i vjerojatno za prof. Dobrovica, izvrstan je intelektualac.
  • NitkoBitan
    11.7k
    Molio bih vas da se suzdržite od upisa do srijede u 19:00 kada se službeno zatvaraju biračka mjesta.

    Vjerujem da je većina odlučila za koga će glasat tak da nema smisla nagovarat i lobirat 5 do 12, uostalom budimo civilizirani i "iznad" političkih stranaka koje će na ovaj ili onaj način kršit predizbornu šutnju.

    Ukoliko ne namjeravate glasat ni za jednu političku opciju izađite svejedno na svoje biračko mjesto i nadopišite i zaokružite Dinamo pa možda izađemo na televizor :smile:
  • deda
    27.6k
    Evo tema opet otvorena. Budite pametni.
  • Crle
    350
    Kakav je DP po pitanju imigranata? Vidim da je catering služba skoro cijela imigracijska. :rofl:
  • Jurki
    8.4k
    odlazak na biraliste je ko odlazak u kladionicu...nema sanse da se nekaj krivo ne zaokruzi :rofl:
    Nek je i taj cirkus konacno gotov.
  • Marcinko
    281
    Zbog veće izlaznosti moguća su dva scenarija HDZ+DP ili SDP+Možemo+Most+manjine+Fokus i Posavec. Prva je realnija, ako HDZ dođe do 60 plus 3 dijaspora mislim da će moći nakupiti 5,6 žetona.
  • NitkoBitan
    11.7k
    Kakav je DP po pitanju imigranata? Vidim da je catering služba skoro cijela imigracijska.Crle

    Strasno amaterski, pa tko im radi PR?!
  • Dzgšb
    222
    Vjerojatno opet HDZ sastavlja vladu..zalosno
  • Captain America
    13.3k
    SDP+Možemo+Most+manjine+Fokus i PosavecMarcinko

    Most s Možemo neće ići sigurno, a neće ni oni s Mostom.
  • gledatelj
    201
    Stvarno ne kužim ljude koji glasaju za DP. U prošlom mandatu im pola ekipe postalo žetoni HDZ-a i evo već se sad opet guraju.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.