• Noel
    4k

    Možemosi su "dinamovci" ko i braća krimosi Mamić kaj su "dinamovci". Samo kaj su ovi potonji znali osnove nogometa.
  • Jaro
    5.4k
    DP ima Mamicevca na celu liste ... Ako cemo samo po dinamovistini, onda cu prije Mozemosima dat nego Mamicevcima...

    Al nis, zaokruzit Sladoljeva (makar i dalje zamjeram nedolazak na skupstinu o stadionu, al to cemo kazniti na lokalnim izborima dogodine)
  • Jurki
    8.4k
    Evo da i ja nekaj napisem na ovoj temi... s obzirom da je veoma aktualna.
    Fala kurcu da za par vur pocne izborna šutnja.
  • NitkoBitan
    11.7k
    Taman procitao sve liste u mojoj izbornoj jedinici. Jbt DP ima Peternela kao nositelja - ko glasa za to nije dinamovac - sorry al veceg uvlakaca i apolegeta nasmrkanom nije bilo (bar dok nije saznao da mu se druzi sa zenom)...Jaro

    Sad sam malo proucio kandidate Domovinskog pokreta u 6. izbornoj jedinici.

    Ivan Lovrinovic i Slaven Dobrovic su 2. i 3. na listi i po meni su oni odlican izbor, mozes za njih preferencijski glasat i u potpunosti te razumijem zasto ti se Peternel gadi. DP u toj izbornoj jedinici ima dobre sanse za 2 mandata tak da ce vjerojatno uc i netko od njih dvojice.

    Lovrinovic mi je bivsi profesor i mogu rec da mi je u top3 profesora tijekom cijelog faksa. Drzi ekonomiju u malom prstu, interaktivan je, gleda izvan okvira te je izrazito pristupacan studentima, uglavnom odlican profesor i odlicna osoba.

    Znam Dobrovicevog sina, svi su dobro odgojeni a bome ih i ima puno u familiji haha. Ako se ne varam bio je ministar necega i u podrucju zelenih politika, ekologija i slicnog je 10x puta strucniji od Tomasevica i te fejk zelene ekipe. Takoder mislim da za njega nije vezana niti jedna afera, a i ovako ne bih rekao da ima ikakve sklonosti korupciji.

    Eto da te malo poblize informiram nakon kaj sam proucio kandidate. Znao sam ja za njih ovako al nisam znao u kojoj su tocno izbornoj jedinici i koji su po redu na listi.
  • Jaro
    5.4k
    ma DP mi i bez Peternela prekrizen jbg...
  • Baneki
    714
    a jel netko od zonaša ikad bio i kandidat na izborima bilo kskvim?

    Ja sam bio na jednim lokalnim iz usluge kolegi prije dosta godina jer im je nedostajalo ljudi da popune listu i rekao sam sebi nikad više ni pod kojim okolnostima da mi se ime razvlači godinama poslije s ekipom s kojom nemam ništa zajedničko a koju nisam poznavao ni tada. Čudan osjećaj.
  • Papastrumf
    9.4k
    DP ima ocajne kandidate, cast par iznimaka. Na ono suceljavanje u petak bolje da nisu poslali nikoga jer sam osjecao iskreno susramlje zbog onog Josica.

    Opcenito je izbor nikakav, ali na izbore ce se izaci.
  • DrawTube
    2.8k
    Josić se strašno zbrukao na sučeljavanju .Grmoja ga je pojeo. Strašno da DP nije našao bolju osobu koja bi adresirala sve goruće probleme i suvislo pričala
  • Nino Bule
    11.3k
    Meni je i taj lovrinovic po ekonomskim stajalištima cini pre heterodoksan, sve mi je jasno kad je isao sa zivim zidom u koaliciju koji su po pitanju monetarne i ekonomske politike pricali najvece gluposti samo to prođe ispod radara. Ovaj dupli pas s kolakusicem mi se isto ne sviđa nimalo, al evo opet ce prema anketama uzet više od mosta sto mi nikako nije jasno.
  • Noel
    4k

    Upravo to. Ko je došao na ideju da tog čovjeka pošalju na javno sučeljavanje ili je luđački glup ili je peta kolona unutar stranke.
    A i sam Josić koji je velika legenda obrane Vukovara je jako bedast ispao jer je prihvatio to. Kaj ti to treba stari živuća si legenda i onda te ovak popišaju ko staru krpu.
  • Mlađi referent
    10.4k


    Meni je to kristalno jasno. Nažalost (i tu ne mogu potencirat koliko mi je žao ovo stanje kod konzervativaca jer tu pripadam), hrvatski konzervativci su u k***, kad to kažem, tu mislim i na šire od ovog. I prosječnom konzervativcu, slika i prilika desnice je branitelj s puškom u ruci i ekipa u njihovim krugovima, a DP je napunjen takvima. Ne kažem da je to samo po sebi nužno loše, loše je kad je to vrhunac desnice.

    S druge strane, 3 od 6 udarnih snaga MOST-a otpadaju na Miletića i Raspudiće, a za hrvatske konzervativce to je upitno je li desnica. Četvrti član je Petrov koji je obilježen pečatom javnog bilježnika.
  • GaijiZG
    581
    Sutra mi je zadnji dan da se posvađam se nekim na HDZovom štandu, poželite mi sreću.
  • GaijiZG
    581

    Pozitivna stvar je blizina restorana u kojem se degradira dostojanstvo žena? Kako progresivno.
  • GaijiZG
    581

    Poruka je? 99% navijača Dinama prezire Mozemo i njihovu viziju Hrvatske i Europe, i tu staje priča. Baš je prozirno neko podvaljivanje Možemo Dinamovcima na ovome forumu... klasični marš kroz institucije.
  • Hnlovac
    146
    Ako netko na ovom forumu pokušava biti što apolitičniji i ne podvaljuje stranke nikome to je deda
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.