• Marley
    788
    ovako i ja identicno haha. A daj mi reci gdje onda gledas ako ides na tekmu, na kojoj tribini?
    Ja bih htjela i sve vidjeti, ali i ukljuciti se u navijanje, dok gledam, istovremeno haha. Tako da sam zakljucila da mi fali tribina Istok.
  • DiddyGuela
    857


    Istok prije, sada sam na zapadu. Jedini puta kada sam bio na sjeveru (gore) je protiv Plzena 2019. godine.
  • NKDZ86
    231
    ovo je vrh. Uzivao dok se bojkotiralo zbog dinama iz ljubavi da nježu bude bolje, bojkotiralo za sve ovo kaj se danas dešava, normalno vodstvo kojima je stalo do dinama, ne do love. Neki su čamili u zatvorima, gubili poslove, zdravlje, dobivali zabrane, crne liste.
    Dno dna grobaru.
  • Mrvica
    3.2k
    Samo znam da nakon svake tekme na sjeveru kad dođem doma pogledam cijelu tekmu, pa razmišljam jesam uopće bio na stadionu taj dan.. Al ne mogu zamislit drugu tribinu osim sjevera dolje! :rofl:
  • The Undertaker
    4k
    Ne, uzivao sam na praznom stadionu kad si mogao gledati nogomet a da ti nitko ne smeta. To je moj osobni gušt. Nema veze sa stanjem u klubu ili s time što je najbolje za klub.
    Mislio sam da sam jedini kome gomila smeta pa me kolega iznenadio.
  • Markelo
    2.5k
    Eto što je nama borba dala, samo gužvu za šankom i nemogućnost slušanja profinih uputa igračima.
  • ShanKu
    343
    nisi jedini, baba pored mene mi dopizdila u subotu s izjavama tipa... pa necemo nis vidjet od dima :nerd: kako cemo vidjet utakmicu.. jel to gradski stadion velika gorica? Da oznacim na fejsu... pa selfi, pa joj smetaju zastave, pa ovo pa ono
  • Paggini
    6k
    Prijedlog restarta kampanje iz Ustanite Purgeri u Ostanite Doma Purgeri
  • The Undertaker
    4k
    Pa ne moraju ostati doma ali bi ove da osjetljivim mjehurom, selfie ovisnike i ove što idu ranije da izbjegnu gužvu poslao na Sjever da doprinesu atmosferi.
  • Paggini
    6k


    Radije bih njih nego prazno mjesto, jbg.
  • Kepec
    4.4k
    Ne kužim kaj ste se svi napalili na činjenicu da je nekome veći užitak i komfor pogledati tekmu na stadionu bez gužve, ući i izaći bez gužve, otići na wc i uzet pivu na miru.
    Naravno da nitko ne želi bojkot i prazne tribine, daj Bože da do kraja postojanja Dinama imamo samo porast u broju navijača, pratitelja i gledatelja. Naravno da je sve kaj se izdogađalo u klubu zadnjih 10+ godna junačka borba svih navijača, nekih više nekih manje.
    Ovo kaj sad imamo je jedno od najljepšeg razdoblja generacija, u klubu imamo svoje ljude od povjerenja, igrači i navijači su povezani, konstantni smo u Europi, kupu i prvenstvu.
    Možemo bit sretni da konačno nekome smeta gužva na ticket pointu, gužva za pivu, gužva na tribini i slično. Jer kad je tako onda znamo da smo konačno uspjeli u brojci.
  • Bosskovitz
    7.3k
    Stara dobra vremena koja se neće tako brzo vratiti.The Undertaker

    Koja se, nadam se, neće nikada vratiti. Kome treba takvo iskustvo, svakog vikenda se diljem Zagreba igra desetak niželigaških utakmica i neka uživa tamo. Ima to svoju čar, ne proturječim, ali kad ti je dosadno pa ideš pogledati tekmu ZET-a, Šparte ili Zelengaja, ne kad igra Dinamo.
  • agramZ
    2.3k
    Kome treba takvo iskustvo, svakog vikenda se diljem Zagreba igra desetak niželigaških utakmica i neka uživa tamo.Bosskovitz

    nema potrebe za tim kad svatko moze jednostavno postati navijac velike lokomotive zagreb.
  • The Undertaker
    4k
    Naravno da za klub nije dobro da se ponovi ali to i nije bila poanta posta.
  • ShanKu
    343
    Sve je to lijepo i super, naježim se kad vidim pune tribine.. Samo pojedince treba smjestit na drugu tribinu. Neke stvari i pravila navijačke tribine se moraju znat :smile: više o tome ne želim ovdje u ovoj temi... tema je utakmica s VŽ
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.