• Eduardo
    17.2k
    Evo i ovdje. Pjesma i spot :starstruck:


  • Purgeri
    380
    Čekaj pa to je i tetovaža
  • javolimtebejako
    640
    di se nalazi ovaj zid na 0:13?
  • Mathiasovi Chageri
    1.8k
    ali ako bude to će biti na bazi nekog mitteleuropa kupa, sigurno ne neke jugoligeBosskovitz

    Slažem se. Meni je uvijek bilo bizarno potezanje regionalne ex-yu lige jednom godišnje po našim i regionalnim portalima. Novijim generacijama, tu ciljam na Generacije Y i Z, apsolutno ništa ne znače ex-jugoslavenski klubovi. Ideja da će klinca od 17 godina, koji nije BBB ili strastveni navijač da ide na sve utakmice nevezano o protivniku već simpatizer, na stadion dovući utakmica Dinama protiv Vardara, Borca iz Banja Luke ili TSC iz Bačke Topole, je toliko bizarna. Ako trenutno ne možeš napuniti stadion protiv Slaven Belupa, na čemu temeljiš ideju da ćeš ga napuniti protiv srpskog Slaven Belupa? Sama činjenica da je neki klub "srpski", "bosanski" ili "makedonski" je potpuno nebitna.

    Mislim da je ex-yu regionalna liga ideja likova koji su jedan dio djetinjstva proveli u Jugoslaviji i koji njeguju nostalgiju prema danima svog djetinjstva, apsolutno precjenjujući buduću vrijednost takve lige.

    Mitropa kup bi bio puno bolja opcija, em što će ljudima, a i klincima, budućim generacijama navijača biti atraktivniji Rapid iz Beča, RB Salzburg, Ferencvaros ili Slovan iz Bratislave od nekakvog Čukaričkog, em što su to puno atraktvnija gostovanja od Niša, Banja Luke ili Tetova.
  • Banana 2
    380
    Kupovi imaju premalo utakmica da budu od tolikog značaja za monetizaciju. Takav kup je nešto s čim se može krenuti da se oproba i zarola stvar, ali ako bi se takvo što pokrenulo išlo bi s ciljem lige.
  • Peškaman
    2.5k
    Nisam fan te tzv. JugoLige ali mislim da bi takva liga u kojoj bi imao ajmo reći nekih 10-12 klubova bila jako zanimljiva u vidu odlaska na stadion i da bi se pratila puno više,pogotovo što se tiče sponzora.
    BiH liga se može nazvati mini JugoLiga gdje u gotovo svakom kolu imaš nekakve derbije,puno veći lokalpatriotizam i drugo.
  • NORTE
    9k
    Navodno prema pravilima Hns-a finalist kupa navijačima gostiju mora dati 10% kapaciteta stadiona.

    Do sad se to nikad nije spominjalo (prije uvođenja neutralnog terena), ali ako je istina i ako će Rijeka to morati napraviti pretpostavljam da će to biti zapad na kojem su skuplje ulaznice i nešto "mirniji" navijači Rijeke.

    S obzirom da je kapacitet Maksimira navodno 24 tisuće, oni bi trebali dobiti 2400 ulaznica.
    Vjerojatno će dobiti i više od 10%.
  • DrawTube
    2.8k
    postoji li regulativa koliko smiju koštati ulaznice u kupu da ne bi nabili cijenu pojedinačne ulaznice od 40 e za Zapad
  • Paggini
    5.7k


    Ako su za Hajduk bile 5 eura, po dogovoru između klubova vjerujem da će i za finale biti ista za gostujuće.
  • Jurki
    8.4k
    S obzirom da je 2-3 posto uobicajena praksa za posrednike.. ovaj iznos mi se cini brutalan s obzirom na iznose transfera koje smo platili u 2023. Puno previse
  • Jaro
    5.4k
    a izlazni transferi?
  • Jurki
    8.4k
    kaj na izlazne transfere ne placa klub kupac provizije? Nema logike da proviziju placaju i klub prodavatelj i klub kupac.
  • Jaro
    5.4k
    to sto nema logike ne znaci da nije tako. I klub prodavatelj i klub kupac obicno imaju svog posrednika/predstavnika. Tu jos ide igrac sa svojim agentom...
    Vise manje - hrpa pijavica koji su nasli nacin kako parazitirati i zivjeti (prilicno dobro) od nicega.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.