• Eduardo
    17.2k
    U ovom slučaju moram priznati da nisam uopće voljan izdvojiti novce za pretplatu, više mi se sviđa ideja kupovine pojedinačnih primjeraka. Bez obzira na to što ću biti redoviti kupac i što će možda pretplata biti isplativija opcija od pojedinačnih kupovina, no pojedinačna kupovina mi za razliku od pretplata i pristojbi ne stvara osjećaj financijskog tereta.

    I ovako gledam kako da se riješim nekih pretplata jer ima tu svega i svačega, ali navukao sam se na većinu tih stvari i mnoge od njih koristim na dnevnoj bazi tako da se na to mjesečno potroši nezanemariva svota. Zbog toga ulaganje u ovo osobno zadovoljstvo neće ući među pretplate.
  • NitkoBitan
    11.8k
    Steta sto u anketi nije bilo opcije kvartalne ili polugodisnje razine. Mjesecno, dvomjececno razdoblje pa godisnja razina... ima tu dosta prostora izmedu.

    Sto rijede bi to izlazilo to bismo vise cekali kupnju kao zapete puske, a vjerujem da bi i kvalitetniji sadrzaj dolazio do izrazaja umjesto cistog "popunjavanja".
  • Paggini
    5.7k
    Osobno sam za opciju tri ili maksimalno četiri broja godišnje, kvaliteta sadržaja bi bila kud i kamo viša. Bilo bi dovoljno vremena za istraživanje, pisanje i završavanje članaka, kolumni, promišljanja, razmišljanja, analiza, a da to sve ne ispadne zbrzano da se stigne rok (iako sumnjam da bi netko tko bi pisao za reviju bio kampanjac što se tiče angažmana, ali svejedno je viši stres ako znaš da imaš pisanje na mjesečnoj razini).

    Aktualnosti i vijesti su mi u ovom slučaju manje bitne, sve to ionako dobijem iz medija, Zone i društvenih medija.
  • Krizy
    35.4k

    Pa ne mislim sve navedeno u jednom broju.
    A imaš većinu koje možeš kroz brojeve mijenjati (intervjui, određena sezona, dres, pregled prošlog i najava novog mjeseca, utakmica ...)
  • Majki2111
    2.6k
    Ne znam, ali nadam se da dosta. Bilo koji projekt znanstveni za boljitak kluba pozdravljam. Kaj god se sjete. Kineziologija i inženjerstvo materijala u sveprisutni u nogometu i svakodnevica su.
    Ovo nije loša ideja s Betisom i dva derbija...
  • Brusa
    656
    Nisam ni ja dobio ništa na mail... Ni u ne željenoj pošti
  • Draž
    1.1k
    pogrešno si me shvatio.
    Ja bi to sve u prvi broj.
  • Gradjanski Dinamo
    6


    Slažem se. Čak i polugodišnjak ili godišnjak dolazi u obzir. Al u tom slučaju nek bude bogat sadržajem, uz vrhunsku kvalitetu tiska. Uuf, to bi bio bombon.
  • Nino Bule
    11.3k
    Po meni polugodišnjak bi bio savršen, jedan na kraju sezone krajem šestog mjeseca koji bi ujedno bio najava za novu sezonu, i jedno novogodišnje izdanje.
  • Pop corn
    4.8k
    Oko 5100 članova je odgovorilo na anketu poslanu članovima kluba. I jako je zanimljivo čitati rezultate ovdje. Ali odluka je vrlo jasno - pred vama će biti uskoro nova serija Dinamove revije
  • Gradjanski Dinamo
    6


    Kaj znači “uskoro”? :joke:
123456Next
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.