Na temelju čega oni misle da će Pukštaš dobiti 10 milja a Sigur 6-7 milja? Pa nijedan ni drugi nisu pokazali ništa van HNL-a, a i to što su pokazali u HNL-u je jako dobrih tri, četiri utakmice, prosječnih 15 utakmice i grozota ostale utakmice. — Paggini
Ne znam tko stoji iza Instagram stranice glas purgera, ali napisao je kako su posudili lovu od Pripuza. Zanimljivo, okej, možda je trač, ali svejedno. — Cosey
Pa mi smo jednog Livakovića koji je postao svjetski poznat golman na svjetskom i koji godinama brani na vrlo visokoj razini jedva uvaljali turcima, a ista stvar i za Ivanušeca koji u CV-u ima bezbroj čudesnih tekmi - isto, jedva 7, 8 milja ako se dobro sjećam.
Ali ne, Pukštaš ide za 10 minimum, Sigur sigurica 7, 8 milijuna. Smiješan klub. — Paggini
Pukštaš dobiti 10 milja a Sigur 6-7 milja — Paggini
igrači mi izgledaju kao da ga obožavaju — Mathiasovi Chageri
Vjerojatno čekaju da dođe predsjednik na dužnost pa da on odluči što će s Nikoličiusom. Sumnjam da će dočekat kraj sezone na funkciji SD. — Mr Anderson
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.