• Gražvydas Mikulėnas
    11.3k
    Perić danas Petko vibes
    Obožavam ga al danas mi je išao na k svakim potezom
  • NKDZ86
    201
    Ovo je sramota, da su htjeli, mogli su ih pomest. Pristup jadan.
    Na kraju njihovi igrači i stožer pjevaju nešto o purgerima, sigurno nije lijepa pjesma. Sramota i sramota. Samo to.

    Bojim se da ako prođemo, da ćemo ostat do polufinala, jer tamo igramo 2 u gostima i 1 doma i to protiv pule koja nam uopće ne leži.
  • Brotnjo
    470
    Imam osjećaj da su namjerno izgubili, samo da bi se odigrala još jedna utakmica i uzele pare od pune dvojke... Pa mi sa zone bi zabili ove zadnje 2,3 šanse
  • NitkoBitan
    11.7k
    Iduci utorak u 19:00 se igra uzvrat.
  • Gelipter
    3.4k
    Šteta kaj se prolaz prolongirao za još jednu utakmicu zbog neopreznosti, ali pojest ćemo ih opet u Zagrebu! Koliko ovdje komentara "stručnjaka", a da ne igramo s klubom koji se zove "Torcida" vjerojatno ne bi ni gledali, ne znaju ni tko je tko od igrača. Dajte ljudi malo stanite na loptu i ne dirajte ju rukom. :wink:
  • Filip 91
    500
    U utorak se igra, objavio je klub.
  • Kepec
    4.4k
    Uz sve moguće negativne strane ovoga danas, kojih je više nego previše, jedino pozitivno je kaj doma imamo priliku osigurati polufinale.
    Zato svi u jebenu Dvojku u utorak u 19.
  • Juznjak
    2.9k

    Treba reći kad nešto ne valja. Za Futsal Dinamo je to jako rijetko pa onda razumijem da ovo pišeš, ali jedina dva puta kad sam im ja nešto zamjerio su dvije utakmice protiv Torcide ove sezone. Nije bitan rezultat nego njihov stav i odnos prema Dinamu. Od njih ipak očekujem da će odlučit razbit nekog kad čuju da im se pjevaju i viču svakakve uvrede. Oni su se danas prepali i izgubili kad su ovi dvaput viknuli gazi purgere.
  • Tradicija bunta
    5.4k
    Ovo se u narodu inace zove skidanje gaca.
  • blue heart 72
    1.3k
    Ovo me podsjeća na jednu tekmu Zadra i Cibone. Cibona je kontrolirala tekmu, ali na kraju najvjerojatnije namjerno izgubila sa očekivanjem da će ih u majstorici u rasprodanoj "ledenjači" razvaliti. Međutim, te večeri se ukazao Petar Popović i naravno pušing
  • mniokl
    254
    Nadajmo se da nas protivnik nema takvu klasu koja moze srusiti eurupskog prvaka.
  • Gelipter
    3.4k
    slažem se da mjesta za kritiku itekako danas ima, ali ništa se nismo mi usrali, neg jednostavno nismo odigrali dovoljno odlučno i koncentrirano koliko smo trebali. A eto i prilike za teorije zavjere da se baš željelo igrati treću utakmicu u Domu sportova. Ovi jazavci sami ne znaju kako su dobili, a njihova publika je toliko jadna da mi ih je uopće neugodno spominjati. Oni se guše u svojim kompleksima i
    frustracijama koje im je najveći hrvatski klub stvorio u minulim desetljećima. Čak i oni koliko god glupi bili shvaćaju da su i u futsalu za krc prema nama i ne mogu pobjeći od tog osjećaja.
  • Juznjak
    2.9k

    Oni bi se gušili u kompleksima i frustracijama da smo ih danas nabili 3+ razlike. Nije problem što su loše odigrali, problem je u stavu. To sam već napisao. Ako igraš za Futsal Dinamo ne smiješ odigrat dvije najpičkastije utakmice ikad protiv Torcide u Splitu. Uz to još kad dodaš zajebavanje s ovim golmanom igračem rezultat nije nikako mogao biti drugačiji. Ako žele bit frajeri, onda su to trebali bit u prvoj utakmici i zabit 10 golova a ne 6 i puštat nogu s gasa već nakon četvrtog ili petog.
    Samo očekujem da igračima koji nastupaju u FD zasmeta to odvratno navijanje i da onda odigraju na 120% protiv ovih poluamatera. Ako ne pogađa njih osobno onda ih treba pogodit zbog svih onih koje predstavljaju. Iako očekujem i od njih da su veliki Dinamovci.
  • blue heart 72
    1.3k
    ma nema teorije zavjere, ali ovo je skroz nepotreban poraz. Nije riječ o pehu, nesreći ili kaj ja znam. Isključivo stvar pristupa i glupih odluka sa klupe
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.