• Iskrenjak
    93

    Potpuno nebitno ustvari što nismo bili prvi. To ništa ne pokazuje, čak ni čisto matematički nije točna, jer smo konstantno utakmicom ili dvije čak jedno vrijeme manje.
    Slažem se da neke utakmice ne uljevaju samopouzdanje, ali zar stvarno misliš da je trebao reć nešto tipa: "Rijeka je najveći favorit za naslov, ali mi ćemo probati igrati nogomet"?
    Ovo što je rekao je ustvari odmjerena izjava, bez imalo podcjenjivanja i vrijedjanja i ne mogu vjerovati da ljudi koji su navijači Dinama ne gledaju pozitivno na takvu izjavu. Pa osnova sporta i bilo kojeg natjecanja je - vjerovati u sebe i priznati poraz tek nakon što protivnik pokaže da je bolji na terenu!
  • Oluja
    3.6k
    U subotu u Splitu vremenske prilike nece biti bas povoljne za nogomet. Najavljen je poprilicno jak jugoistocni vjetar.
  • ZgBlue
    484
    dosta hrabro od Rileta da daje ovakvu izjavu 2 dana prije derbijadinamozivivjecno

    Možda zato jer sam i sam takav, ali Riletov stav mi je potpuno normalan i sportski.
    Nikad nikome do zadnje neću priznat da je bolji, a kamoli se skrivat iza nekih PR izjava par dana prije utakmice.

    Ovo je stav, bravo Rile!!!
    Idemo dobit, znamo da smo bolji, a sad to sve prenesi na teren :strong:
  • Mentalni Gimnastičar
    616
    Što se tiče utakmica u gostima mislim da me samo protiv Betisa ove sezone nisu razočarali pa pesimistično očekujem da ćemo izgledati kao i protiv Osijeka ili PAOK-a. Nema nikoga sretnijeg od mene da me demantiraju.
  • Jaro
    5.4k
    I Bayern je Bayern pa evo Leverkusen diže titulu.Mihaljević

    I cim je Tuchel rekao da je malo vjerojatno da ce doc do naslova klub objavio da je bivsi... Dok se igra i postoji teorija, Dinamov igrac i trener moraju najavljivati i vjerovati u naslov. Cim se kod njih javi sumnja uprava taj tumor mora odstraniti iz kluba...
  • javolimtebejako
    631
    ne vidim kak neko može pročitati ovaj cijeli intervju od rileta i reći da je nešto krivo rekao?

    ovo je skoro pa PR textbook materijal
  • Plavibulldog
    0
    Traži se jedno mjesto vise za prijevoz ako netko ima…
  • Mr Anderson
    5.3k
    Odličan intervju Rileta. Ne mogu vjerovati da postoje navijači Dinama koji se zgražaju što se usudio reći kako ćemo protiv Rudeša zadnje kolo proslaviti naslov.
  • mniokl
    254
    Kako nece kad se ovdje moze procitati kako je Rijeka uvjerljivi favorit za naslov a ima samo 2 boda izgubljena manje od Dinama na 3/4 prvenstva i 4 od hajduka.Ko da nije moguce apsulutno sve da kraja.
  • andrija91
    610
    e jbg meni je baš upalio plav emoždane vijuge. čitao sam to danas. šta je trebao reći ? nisam siguran tko će osvojiti naslov ?! frende mi smo Dinamo i idemo jako uvijek do kraja. nadaj se najboljem a budi spreman za najgore. to ti je životni načelo a ja ga preslikavam na naš Dinamo uvijek. živio
  • Miro Vugrinec
    1.5k
    Ne znam je li itko pisao o tome, ali volio bih napisati. Veliki je četvrtak, ušli smo u vazmeno trodnevlje. Klub smo čiji su igrači i navijači većinski katolici. Ovo su 3 dana šutnjei promisljanja, najveći u katoličkoj vjeri i mislim da nam većini nije drago sto se utakmica igra na taj termin koji se igra. Zato mislim da bi se trebali uzdići i biti primjer kako god utakmica završila, da ne bude vrijeđanja naših igrača, pa ni njihovih, da se suzdržimo od toga bar na ova tri sveta dana. Pokažimo svima da smo pravi primjer, jer biti navijač Dinama je i dužnost biti za primjer
  • dinamozivivjecno
    1.5k
    krivo ste shvatili, ja nemam nista protiv za to sto je rekao, dapace takav stav trebamo i imati samo je hrabro davati takve izjave pred mozda i najvaznijom tekmom u sezoni, ako ovo pobjedimo samo cemo poletit visoko i uvjeren sam da nas nitko nece zaustavit do kraja, a ako izgubimo pada nam samopouzdanje, jakir vjerovatno leti i tu je prici kraj.
  • Kepec
    4.4k
    Svima je veliki gušt, užitak, zadovoljstvo vrijeđati njih i pjevati pjesme o njima jer se na taj način izbaci sav taj gnjev koji se skuplja tokom tjedana i mjeseci.
    Ipak nadovezao bih se na ovo kaj je Miro napisao, po meni bi puno veći fakini bili kada bi u subotu pjevali isključivo o našem Dinamu.
    Ja znam da bi svi da se Poljudom ore razno razne pjesme i povici, ali bi puno veća pobjeda na tribini bila da se bar ovu subotu, Veliku subotu, suzdržimo svega toga.
    Naravno nije na meni koji sam totalno nebitan ili nekome drugome na forumu mjesto da o tome odlučuje, čisto razmjena mišljenja. Za taj dan mi je puno bitnije ono kaj se događa na terenu, a to se duboko nadam su 3 boda na našu stranu.
  • seljak86
    2.3k
    Mrzim slovo H jer me na hajduk podsjeća, vi kako želite, ali ih ništa manje ne mrzim na ta tri dana. Propali dabogda. I oni i riječani.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.