• jedan u nizu
    5.6k
    A gledajte, jedno je kada vodis Bayern gdje imas igraca koji zaraduju 10mil i koji spadaju u sam vrh svjetskog nogometa. Tu trebas biti jebeno dokazan trener, ili autoritet kakav ima valjda max 10 ljudi u trenerskom svijetu (a svi su vodili takve klubove). Takoder, prije toga je vodio 'samo' Eintracht.

    U dinamu nebi vodio takve zvijezde i bio bi najveci autoritet sigurno. A tu dolazi sa vise iskustva te vodenje jednog Eintrachta, Bayerna, Monaca i Wolsfburga.

    Velika je to razlika.

    Dinamo mozda je u HNLu ono sto je Bayern u Njemackoj. Ali kada gledamo razine klubova, onda je dinamo vise negdje razina Eintrachta i Wolfsburga.

    Nemojte zaboraviti da u dinamu treneri imaju priliku voditi igrace u ligi prvaka ako ju izbore. U Wolsfburgu nema kada su u donjem dijelu tablice.

    Dinamo je odskocna daska igracima, ali i trenerima ako ostvare dobar rezultat.
    Igraci konstanto nadrastaju dinamo i idu u najvece svjetske klubove, dok dokazanih trenera nije bilo puno. Jedini koji je napravio veliki skok je Bjelica.
    Budite sigurno, pothvati sa jednim klubom poput dinama, u europi, rusenje velikih protivnika mogu imati puno vece znacenje nego vodenje jednog Wolsfburga u borbi za ostanak u Bundesligi i slicnih klubova.

    Ne vidim uopce problem da i treneri koriste to ako zele napredovati u karijeri. Ako igraci mogu dolaziti u B razred europskog nogometa kako bi ozivjeli karijeru, tako mogu i treneri.
  • rioda
    2.1k
    Nit mi Kovač izgleda kao realna opcija za Dinamo, nit bih iskreno želio da nam on dođe zbog svojih metoda rada
  • San Lorenzo
    11k
    Nit mi Kovač izgleda kao realna opcija za Dinamo, nit bih iskreno želio da nam on dođe zbog svojih metoda radarioda

    Baš to, na papiru to izgleda odlično, red, rad, disciplina, u praksi takav tvrdi stav više nigdje ne prolazi, čovjeka je svlačionica smjenila i u reprezentaciji i u Bayernu, neznam kakva je pozadina razlaza sa Wolfsburgom.
  • Droljo
    4.7k
    Da se uozbiljimo malo. Jel nas niko zapratio na čemu? Jel se imamo čemu nadati?
  • Batigol
    50
    Prvo SD.....pa onda dalje....Kovac je sigurno dobar trener i trazi odgovornost od igraca...Dive tu nemaju sto traziti....
    Zna i prepoznati talentirane igrace(Brozovic...)

    A Wolfsburg i nije neki pokazatelj....hrpa novaca i nista vise....
  • Sixthway
    215
    Prvo od kud nama novci za Kovača, mi nemamo za otpremninu za Perasicu I Jakira , upitno je otkupljivanje igrača kao Kaneko jer se svaki cent gleda . Jel bi trener sa egom kao Kovač pristao na značajno manju plaću? I naši senatori koji ovako rade puno problema mu nebi bili baš poslušni
  • Captain America
    13.2k
    Ovo s Nikom Kovačem je ista situacija kao s Nenadom 2018. Vrhunski trener koji je vani dobio otkaz i iznenada postao dostupan nama koji izgleda tražimo novog trenera. Podsjećam i da je Neno samo u Lechu "izdržao" više od godinu dana pa bi ovdje ostao ko zna koliko da se idiot nije umješao.

    Po pitanju "bušenja" od strane igrača, sjetite se da su 2 ponajveće bitange s ovih prostora, Ante Rebić i Luka Jović, igrali nogomet života pod njim.

    Možemo sanjati, a na upravi je da čovjeka makar kontaktira.
  • Kujtim Shalla
    2k
    Kapi alkohola nisam okusio os 1.1.2024 ck ni na proslavi godismjice braka. Kad bo dosao Kovac nalio bi se ko smudj
  • Kujtim Shalla
    2k
    Ispravka nalit cu se ko ga od dodje umjesto trenutnog trenerskog maga
  • Fanboy
    2.1k
    Niko Kovač nije toliko uspješan trener koliko mu je pogodovala karijera u velikim klubovima i startna pozicija izbornika koja ga je preko reprezentacije top 10 ekipa na Svijetu lansirala prema gore...

    Uzmite si za primjer Tudora koji u HNL-u nije ništa postigao, a opet vodi Marseille, sad je preuzeo Lazio.

    Time ne kažem da su Kovač i Tudor loši treneri, ali dobra klupska karijera ti otvori vrata za razliku od onih trenera koji se moraju probijati isključivo svojim radom od najnižih grana. Nije mi se svidjela kako je igrala reprezentacija, u Bayernu nije dobro prošao, kod nas bi se uvođenje reda moglo obiti o glavu..

    Trebamo naći novog "Bjelicu", mladog i perspektivnog trenera sa socijalnim vještinama koji opet razumije i taktički zna posložiti momčad. I onda da se postavi dugoročan plan sa jasno zadanim ciljevima. Ima brdo dobrih trenera kojima je teško napraviti taj iskorak jer će dobar dio klubova uvijek radi marketinga uzeti Gerrarda, Pirla itd. od kojih neki ispadnu uspješni kao Zidane i Xavi Alonso, a neki ispadnu promašaji.
    I dok se legende vrte, neki manje poznati treneri ne mogu se probiti...
  • Toni90d
    83
    Ja bi pričekao ljeto i išao po Keka iz Slovenije nakon EP. Ako Jakir još nešto zabrlja, onda neko vatrogasno riješenje do kraja sezone. Možda se sa Kekom već da pričati o preuzimanju Dinama, od 1.7. primjerice.
    Kovač nije trener za Dinamo, po cijeni, po metodama rada, pukli bi igrači, kao u svim ostalim klubovima vani. Ostali bi isti tren bez Petkovića, jer Kovač vježba disciplinu na najboljem igraču, da ostalima pokaže.
  • Droljo
    4.7k

    Sve stoji ali u dinamu nećeš dočekati da dovedemo nekog mladog trenera iz cvajte ili portugala.
    Kako se veli nikad ne reci nikad, tko zna ustvari...
  • Droljo
    4.7k
    Ostali bi isti tren bez Petkovića, jer Kovač vježba disciplinu na najboljem igraču, da ostalima pokaže.Toni90d

    I dobro ako to znači da smo uzeli naslov i ušli u lp..
  • Fanboy
    2.1k


    Pa ja se nadam da ovaj "novi" upravljački Dinamo sa Zajecom bi trebao gledati u tom smjeru. Dinamo nema mogućnost da dovede Olma ili Kovačića koji su ponajbolji svjetski igrači, ali je imao mogućnost prepoznat njihov talent prije drugih i na temelju tog talenta profitirati, kako u igračkom pogledu tako i u financijskom.

    Znači tražimo vrhunskog trenera prije nego ga drugi prepoznaju. Svi veliki igrači i treneri su imali svoj neki početak, kada su manje koštali i kada su rasli, a opet su imali vrhunske rezultate i izvedbe.

    Da je lako nije, ali se uvijek da pronaći. Na kraju Rijeka radi jako dobre stvari u pronalasku trenera i to ih drži iznad vode. Sopić im je bio pun pogodak, a samo su gledali koji je trener od kluba sa dna stvorio momčad Gorice koja je bila uz bok Hajduku i Dinamu drugi dio polusezone.
    Sad su tu na vrhu tablice.
  • E46
    144
    Senatori mogu na tribine ili letit iz kluba ako nece biti poslusni, muka mi je od te rijeci senatori
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.