• Majki2111
    2.6k
    Ovo je tek 3. godina, a mislim ih završit svih 5. 3+2 sistem. O doktoraru ne razmišljam još daleko je to haha. Ja sam na FKIT-u, možda ti je poznat. Kod HNK faks i na Savskoj ispred SC. Zanima me tako fizika i kemija primjenjeno na sport i ostale stvari. Zato sam na smjeru inženjerstvo materijala.
  • Bosna86
    11.6k
    https://m.facebook.com/zeljineikone/
    Jedna preporuka za sve starije clanove ovoga foruma, a i za sve one koje vole nogomet... Vec dugo ih pratim i stvarno rade odlican posao.

    Ovo je jedan lijep nacin na koji bi se i nas klub mogao dodatno popularizirati u buducnosti, pogotovo za nas, poslijeratnu generaciju
  • Neki tip
    19.3k
    sam ti polako završavaj kak spada, pa se javi.. mislim da bih te mogao spojit s nekim ljudima kojima bi tvoja znanja i podrucja interesa bila vrlo zanimljiva i korisna. Ajd, da ne chatamo sad ovdje, sa Zone nikam ne idem, tak da ima vremena.. ;)

    Za FKiT naravno znam, ali kemija inače nije moj liebling. :)
  • cron1ck
    1.6k
    Ima mozda neki forumaš koji se razumijem u uređenje videa, trebam neki video napraviti za faksa pa ako ima netko voljan pomoci
  • Neki tip
    19.3k
    Nedavno je, ne znam na kojoj temi više, bilo riječi o (ne)čistoći Zagreba. Evo fotki otprije sat vremena, 10 min pješke od najužeg centra Brisela:

    4xahrqqfkbq4u7je.jpg

    he2o14bx8myksfaa.jpg
  • Bosna86
    11.6k
    Molenbeek ne pripada Europi, to je divljina
  • Neki tip
    19.3k
    da, ali ovo nije Molenbeek
  • BluePhone67
    3.3k
    74l3a1wtkap9kie3.jpg
    3gx22begn18rxwdh.jpg
    qu4rog5xg6sr99qi.jpg


    Do kraja tjedna primam naruđbe u inbox ukoliko netko zeli. Cijena 100 kn, postarina 15 kn za HR. Sav novac idu u daljnje ulaganje ZD.
  • Markelo
    2.5k
    u4ckigdttjxhyfqa.jpg
    Dinamo-Benfica najtrazeniji pojam na google u Hr u kategoriji sportski dogadanja, a 3 u najtrazenijim pojmovima opcenito u 2019-oj
  • Majki2111
    2.6k
    Čisto ovako informativno, na faksu učili sitno o mikrovalnoj pečnici. Nemojte ljudi podgrijavati jelo u mikrovalnoj, ona je SUŠIONIK. Vi svoje jelo zapravo sušite tada. Ako vam se jede suhi ručak, samo naprijed. Osobno mikrovalnu koristim kada trebam zagrijat šalicu vode za čaj ili podgrijat mlijeko za kakao samo.
  • Dino
    2.2k
    Ja sam radil malo istrazivanje u prvom srednje vezano za mikrovalnu pecnicu i kak ona utjece na razvoj biljaka. Zakljucak je bio da biljke nakon tjedan dana zalijevanja vodom podgrijanom u mikrovalnoj opce ne rastu. Isto tak druga istrazivanja su pokazala da je najgore podgrijavat namirnice s puno vode jer na tom principu mikrovalka radi: stalnom izmjenom el. naboja stvara se trenje u molekulama vode. Neki kazu da hrana poslije nije “radioaktivna”, al ja vjerujem svom istrazivanju...Ne znam iskreno kakve ovo opce ima veze s nogometom, al da decki, nikad ne koristite mikrovalku!
  • deda
    28k
    Ovdje govorimo o pivi, dakle nju se nikako ne smije podgrijavati. :lol:
  • Dino
    2.2k
    Topla piva i hladni hot dog, na to smo navikli :rofl:
  • agramZ
    2.3k
    lijepa stvar i jako dobra promocija za jednu lijepu pricu..


    https://www.youtube.com/watch?v=mVeg9g0BQiM
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.