• Mihaljević
    7.9k
    Malo previše uzdižete Čavlinu, čini mi se.

    Dobar je golman i potencijal, al imao je i on kikseva dovoljan broj
    Paggini

    Da samo što Čavlina ima 20g i takve kikseve možeš i moraš istrpiti, zbog buduće prodaje i punjenem proračuna od kojeg Dinamo živi, to što trpimo kikseve Nevistića nema nikakve logičkog i financijskog opravdanja. Ne kažem da je Neva loš, nego imamo logičnija i bolja rješenja.
  • Marley
    775
    Da je obrana jucer odradila svoj dio posla, mi bi sad na ovoj temi pricali samo kako je majstorski iscupao ono s crte na pocetku, i onih par ulovljenih centarsuteva, i sve bi bilo idilicno.
    Medjutim obrana kao i skoro cijela ekipa, ostala ocito u hotelu ili na aerodromu, a golman placa ceh. Super.

    I o kakvoj mlitavosti i bezivotnosti se tu prica, mislim kako to citate govor tijela ne kuzim?

    Ono sto ja jedino vidim kao problem kod Nevistica, kad vidi da je sranje i da nema obranu i da ce biti na streljani, ulovi ga panika i onda ne reagira kako bi inace, smrzne se. To smo gledali jesenas kod njega. Isto tako smo vidjeli zadnjih mjesec dana, da je to super popravio, znaci da moze. No jbg, jedna ovakva tekma koja je cisto mucenje, i opet mu to dodje.
    Meni je uzasno zao sto mu to "u glavi" toliko utjece na izvedbu, ocito ima jos puno za radit na tome. Ali i dalje vjerujem da itekako ima kvalitetu i da moze biti odlican.
  • kinfa95
    485
    koje to kikseve Nevistića ti trpis?
  • San Lorenzo
    11k
    Ono sto ja jedino vidim kao problem kod Nevistica, kad vidi da je sranje i da nema obranu i da ce biti na streljani, ulovi ga panika i onda ne reagira kako bi inace, smrzne se. To smo gledali jesenas kod njega. Isto tako smo vidjeli zadnjih mjesec dana, da je to super popravio, znaci da moze. No jbg, jedna ovakva tekma koja je cisto mucenje, i opet mu to dodje.
    Meni je uzasno zao sto mu to "u glavi" toliko utjece na izvedbu, ocito ima jos puno za radit na tome. Ali i dalje vjerujem da itekako ima kvalitetu i da moze biti odlican.
    Marley

    Stvarno je super imati golmana koji je inače dobar ali ga tu i tamo malo uhvati panika.
    Hoćemo i naredne sezone ići u novu rundu istrpljivanja makar do zime ili koji je plan?
  • Logistika
    1.1k
    Nama bi njapametnije i najjeftinije bilo dati koliko po transfermarktu vrijedi Livakovic (jer se meni čini da on tamo nece dugo) i dog s njim da bude pametan za sebe,i bude u Dinamu novi Ladić. Mi potrosismo more bozije na hnl pojacanja,koja meda ne daju. Jel ima neki statističar koji može reći koliko europskih utakmica u karijeru imaju HNL golmani osim Dinamovog. Kojeg golmana iz HNL mozes staviti na gol iduce sezine i poslati ga u Solun da si miran.
    EDIT. Ili dovesti nekog golmana iz druge Njemačke lige,taj se nece bojati atmosfere
  • jedan u nizu
    5.7k
    Nije bio najbolji jucer. Nije bio najgori.
    Mogao je bolje reagirati kod nekih golova, ali nisu svi njegova krivica. Jednostavno se utopio u odvratnu izvedbu cijele momcadi.
    Ja i dalje smatram da ga treba istrpiti - iako vjerujem da ce Jakir na njemu pokazati zube i vratiti Zagija protv Rudesa i totalno ubiti samopouzdanje Nevisticu.

    Kritiziralo ga se protiv Osijeka jer je izletio.
    Sad ga se kritizira jer ostaje na liniji.

    Po stoti put na ovom forumu:
    I hrdavom k..cu svaka dlaka smeta!
  • dinamozivivjecno
    1.5k
    Nevistic je imao jucer par dobrih reakcija, recimo kad je skinuo onaj cisti zicer u trecoj minuti, ali i dalje mi nije jasna njegova pozicija kod drugog gola.
  • Marley
    775
    mislim da nece, to bi bilo previse cak i za Jakira. A ako se ne daj Boze, pokaze bas toliko lud, onda jebemu sve, treba tom covjeku uzet trenersku diplomu ili sta vec ima i ne dat mu da ikad vise ikoga vodi.
  • Mališan
    1.7k
    Ne kažem da je Neva loš, nego imamo logičnija i bolja rješenja.Mihaljević

    Stari trovao si cijeli forum prvo s Jakirom, onda s Živkovićem i sad ti je nova fiksacija Čavlina.

    Mali je za svoje godine solidan golman, al dok ne bude BOLJI od dinamove jedinice, kaj još nije nema ga se kaj vraćat s posudbe.
  • Mihaljević
    7.9k
    Stari trovao si cijeli forum prvo s JakiromMališan

    Nisam ja ništa trovao, i sad ostajem pri istom mišljenju, Jakirovićevi rezultati su samo posljednica lošeg rada uprave. Odbili su vanserijske igrače i pravili se pametni, glavni krivac nakon AEK-a = Bišćan, glavni krivac nakon Paoka = Jakirović. Ziher. Samo su treneri krivi, logično. Ni slučajno ljudi koji su odbili Belju, Omeragića, Brekala, Pjacu itd.

    onda s ŽivkovićemMališan

    Živkovića se mora i može istrpit, ima 19g, ako ništa bar će dobiti iskustvo za sljedeću sezonu , i nema mi nikakvog smisla da njegovo mjesto zauzima Bernauer, svaka čast na dugim loptama i izgradnji igre, topčina, simpatičan je, ali nije niti će ikada biti igrač koji može prevagnuti igru. Da je Živkovića ovako vozao Mierez, Bakambu, Taison bilo bi pljuvačine na sve strane ovako - ništa.

    Mali je za svoje godine solidan golman, al dok ne bude BOLJI od dinamove jediniceMališan

    Čavlina ima isto utakmica u svojoj karijeri sa 20g , kao i Nevistić sa 25g, možda Nevistić ima 10-20 tekmi više ali i to je premalo sa obzirom na razliku u godinama, Nevistić ima ugovor do 2025, nema nikakve logike da on sljedeće sezone brani ispred Čavline, jednostavno nema. Ima logike jedino ako hoćemo izgubiti još jednog talenta. Struki Lokomotive i jednom vanserijskom stručnjaku Šikiću vjerujem više nego Vlatki Peras i dva fikusa.
    1. Livaković 2. Kotarski 3. Čavlina, tim redoslijedom po meni idu najbolja tri Hrvatska vratara.

    fiksacijaMališan

    Bit će još milijun "fiksacija" pogotovo za Vrbu, Mikića, Košćevića i Majića pozdrav.
  • Marley
    775
    stvarno? Pricas opcenito o svim hrvatskim vratarima, i stavljas Cavlinu ispred primjerice Labrovica :yikes: ?
  • Marley
    775
    Ok, slozit cemo se da se ne slazemo :grimace:
  • Mihaljević
    7.9k
    I to je nešto :grin:
  • San Lorenzo
    11k

    To sa Živkovićem je svinjarija koja ide na dušu isključivo treneru...čovjek koji za sebe traži šest mjeseci, pripreme i prijelazni rok, junački otpiše klinca od 19 godina nakon jednog poluvremena po povratku s posudbe.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.