• Keyser Soze
    8.1k
    treba iskoristiti ono malo dobrih stvari što se od njih može izvući.db-izbjeglica

    Ja ne vidim niti jednu dobru, pozitivnu stvar koju možemo izvući od Peras, Tomačića i Podnara. Doslovno niti jednu, nula, zero.
    Gospodski ih odjebat iz kluba i tu dovesti prave ljude s dobrim namjerama.
  • Zagreb1992
    1.2k


    Upravo to ..ajde s obzirom na PAOK u četvrtak do kraja tjedna očekujem otkaze prvo Vlatki i onda polako i ostalima koji su u klubu bili i šutili na pljačku kluba
  • BBB Mataa998
    1.2k

    Da jer u svakom dobru prvo pomislis na neko zlo sto se moze dogoditi. A dok nemamo 40 ruku ne mozemo mijenjati statut.
  • The Undertaker
    4k
    Biti ću malo grub, nitko osim Zajeca u ovom IO nema pojma o nogometu odnosno vođenju profesionalnog nogometnog kluba. Zato netko takav mora biti u Upravi.
  • The Undertaker
    4k
    Zašto bi novi izbori i novi statut bili zlo?
  • Zagreb1992
    1.2k


    Ništa gospodski .poniziti ih kako su i oni ponižavali dečke sa tribine tako što su podupirali huškanje policije od strane cigana
  • Keyser Soze
    8.1k
    To su želje, Skender je danas rekao da smo mi gospodski klub i vjerujem da će se tako i odnositi prema njima prilikom izbacivanja.
  • Kepec
    4.4k
    Najbolji trenutak danas je pjesma "Kako je dobro vidjeti te opet...", opća ludnica popraćena teškim petardama, bakljama i dimnim bombama.
    Saznanje da je Velimir Zajec predsjednik Dinama je odjeknulo magično, emocija koju niti jedan gol niti jedna titula neće nadmašiti.
    Neki su obranili Hrvatsku uz Dinamov grb, neki su 2000. vratili ime Dinamo, a neki su nakon neizmjerno dugog niza godina lopovluka, krađe i mafije obranili pošten i demokratski Dinamo. Još jedan dokaz koliko je Dinamov navijač hrabar, uporan i snažan u najtežim trenucima.

    Svi koji niste bili pod Zapadom pogledajte svaki mogući video koji možete, proučite svaku fotografiju, poslušajte izjave i pokušajte si koliko je moguće dočarati jer to danas je bilo veličanstveno.

    Siguran sam da nas većina još nije ni svjesna kaj se danas dogodilo i kaj se ostvarilo. Postati će nam jasno tek kroz iduće jutro ili možda tjedan odnosno mjesec.
  • BBB Mataa998
    1.2k

    Naravno da nije zlo,znas veoma dobro sto sam mislio. 90% upisa su nekakve sumnje i uvijek nadjes problem za svako rjesenje. Toliko od mene
  • Endeavour
    397
    Ma kakvi novi izbori iduće godine. Kad se promijeni statut, eliminiraju ili modificiraju izborne jedinice, to će biti primjenjivo na sljedećim izborima, dakle 2028. Pa tek smo nedavno izabrali 60 skupštinara...
  • Purgeri
    406
    Nađite nekoga tko će vas gledati kao što Vlatka "ipak ne idem na bolovanje" gleda Zajeca :heart:

    423454611-293949160381856-1880345370482436618-ndasdsa.jpg
  • Do kraja2023
    123
    Jedno veliko HVALA svima zasluznima kroz ove silne godine koji su nam omogucili ovaj dan!!!
    Imamo DINAMO!
    Laku noc.
  • db-izbjeglica
    12.7k
    Ja ne vidim niti jednu dobru, pozitivnu stvar koju možemo izvući od Peras, Tomačića i Podnara. Doslovno niti jednu, nula, zero.
    Gospodski ih odjebat iz kluba i tu dovesti prave ljude s dobrim namjerama.
    Keyser Soze

    sasvim legitimno i uopće ne sporim da je potrebno.
    međutim, hrpu tekućih stvari će trebati početi obavljati već sutra, ako apsolutno sve resetiraš na 0, imaš ogroman problem jer je jako teško sve konce pohvatati u kratkom periodu.

    selekcija je posao koji traje, naučio na svom primjeru.

    primjerice, jedan banalan problem...šta ćemo sa sakomanom i njegovom firmom? jel moje mišljenje o njemu pozitivno? ni najmanje...

    al tu je jbni teren u pitanju, po tom se igra nogomet, osnova-osnove, kakav god da on je, što god mislio o njemu - teren na maksimiru je dobar, čak i vrhunski za hrvatske prilike, on zna svaki pedalj tog terena i svih okolnih, svaku travku valjda, gdje stoji koja lopata, kosilica, grablje, ventil, prskalica, vreća gnojiva, sve sitnice oko tog terena, jer je tamo od pamtivijeka. Ajd potjeraj ga ekspresno, odmah sutra, on povuče sve svoje ljude sa sobom i gdje smo onda? jel stigne netko bez ugrožavanja kvalitete travnjaka preuzeti posao u par dana? koliko firmi u hrvatskoj ima iskustva oko toga i može kvalitetno obaviti posao? zamisli igramo 1/4 finale KL, a teren u kurcu. samo jedan, naizgled banalan primjer!

    ne kažem da ljudi koji su preuzeli klub nisu mislili o tome, samo razmišljam i navodim primjer.
  • Nino Bule
    11.3k

    Nisam siguran da bi promjene statuta znacile nove izbore, naravno izbacit izborne jedinice i uvest da svi skupstinari ulaze na izborima ali komotno s obzirom na legitimitet i legalitet ovaj kadar moze odradit mandat najnormalnije
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.