• striko
    1.1k
    Nemamo neku alternativu. Ako je standard da igramo na 3 fronte većinu sezone moramo ga otkupiti.
  • bbbruxelles
    83

    mozemo ga i ne otkupiti i naci neko drugo desno krilo? spikic i kaneko jednostavno nisu igraci za Dinamo, kao sto to mislim i za Hoxhu na lijevoj strani... nisam siguran za malog Vidovica, ali smatram da je 3 milje previse da ga se otkupi...

    na tom tragu otkupljivanja, ako Kaneko nastavi s neuvjerljivim partijama do kraja sezone, mislim da se trebamo okrenuti trzistu.... koliko god bih ja zelio da covjek ponovno proigra kao krajem 2023.
  • Mlađi referent
    10.4k
    Ima dovoljno vremena do kraja sezone da pokaže da vrijedi tih još milju eura. Mora imat nešto kredita za onih mjesec dana nogometa, prilagodba sigurno nije laka, a ni momčadska igra mu ne ide na ruku.

    Ako se baš nastavi ovo trenutno stanje bez pomaka prema naprijed, onda se ipak zahvalit i naći drugo desno krilo.
  • Mališan
    1.7k
    Ako je sustav igre takav da nečije mane ne sakriješ nego ih guraš u prvi plan onda će izvedba bit takva kakva je.

    Kakva bi bila izvedba Petka da se od njega traži da radi 50 sprinteva po utakmici?
  • Jurki
    8.4k
    Kakva bi bila izvedba Petka da se od njega traži da radi 50 sprinteva po utakmici?Mališan

    Onda bi trener otisel u rubriku "bivsi igraci i treneri" u roku mjesec dana.
  • Sajla
    3.2k
    ostanak Kaneka je pitanje za čovjeka kojeg Dinamo nema - sportskog direktora. bez dugoročnog plana - kako želimo igrati, koji trener to može implementirati u seniorskoj momčadi, tko može razvijati takve igrače u klupskoj akademiji itd. nećemo moći odgovoriti ni treba li Kaneko ostati. dečko ima kvalitete, ali ima i mane. osobno mislim da za njega ima mjesta u Dinamu, ali samo ako će se igrati na način koji odgovara njegovom profilu.
  • Mlađi referent
    10.4k
    Ali nije tu pošteno ni samo sustav krivit. Takuro je u onom debaklu protiv Lokse imao driblinge 5/7 (kaj prati trend onog kako je igrao prije pauze), ako dobro vidim nakon toga u svim utakmicama je na 3/13! Abnormalan pad i tu ne može bit kriv samo sustav, ne može to biti i da odjednom nema kvalitetu… jednostavno se neshvatljivo ugasio, postao bezopasan, možda ga je stvarno iz ritma izbacila duga pauza pa dizelaški mu treba da uđe u ritam, iako opet ta Loksa je anomalija.
  • jedan u nizu
    5.7k
    Prije mjesec dana su ga svi dizali u nebesa i njegov otkup nije dolazio u obzir.
    Sada nakon serije losih utakmica, u kojima mu ocigledno ne lezi sustav odma ide pljuvanje i sranje po covjeku.

    Isti bi prodali Petka nakon svake HNL utakmice, a nakon europake bi mu digli placu i spomenik ispod tribine.

    Jel vi cujete uopce sebe kad pricate takve stvari?

    Covjek je izvukao dinamo na kraju jesenskog dijela, pokazao je da moze biti igrac vise i igrac poteza, kao i igrac utakmice. Trenutno nije u formi, da li do njega ili trenera, nebitno je. Pokazao je da moze biti zvijer.
    Za milju eura možemo dobiti jedino jos jednog spikica.
    Pa covjece mi smo za Rukavinu trazili 5 milja. Menalo je otisao za koliko?

    I vi nebi doveli ovakvog igraca za milju?
  • Slush
    99
    Pa covjece mi smo za Rukavinu trazili 5 milja. Menalo je otisao za koliko?

    I vi nebi doveli ovakvog igraca za milju?
    jedan u nizu

    Ovo treba ici u udzebnike. Sve si rekao.
  • Orc123
    5k
    Ajmo potegnit paralelu ako se on ne otkupi za milju eura onda se ne moze ni Vidovic za 3 iako ja mislim da je i 3,5m eura u igri...kad bi imao mogućnost otkupiti jednog od te dvojice za milju odabrao bi Vidovica ako bi bas morao birati jer je mlađi. Problem je sto je Vidovic minimalno 3 puta skuplji a pokazao je manje od Kaneka...napominjem Kaneko je bio najbolji igrac Studenog i Prosinca i to uvjerljivo. Kaj se desilo s njim nezz ali da se mene pita prije bi ga otkupio nego ne bi jer realno Spikica smo platili vise a on nakon 4 sezone skoro u klubu jos nije pokazao nista specijalno nit je standardan....napominjem igraca bi platili 1milj eura a tolko smo igraca platili preko toga koji nikad nisu pokazali da su za Dinamo...po meni Kaneko ima svoje mjesto u klubu i pokazat ce to. U tak kratko vremena imao je jako puno asista i golova koji su direktno odlucivali utakmice.
    Bit ce jos jedan peoblem a to je sto je sad Spika usao u prvih 11 i iako nije odigrao nista specijalno, tj. Nicim nije pokazao da je bolji izbor on ce sad dobiti mjestonu prvih 11 od Jakira. Zasto? Nemam objasnjenjenali mislim da je Jakir dosta praznovjeran lik i kao pobjedili smonsa njim u prvih 11 i sad cw gurati tu postavu do iznemoglosti iako po meni ako bi bilo po zaslugama, Spika bi isao na lijevo krilo jer je bolji nesto malo od Hoxhe, s Vidovic nije krilo a Kaneka bi probao vratiti u formu na desnom jer on definitivno moze puno boljeni pokazao je to alintu je trener da ga digne!
  • Mlađi referent
    10.4k


    Doslovno nitko nije srao po njemu, taj agresivni defanzivni pristup je totalno besmislen jer je pokrenuta sasvim normalna rasprava

    On u zadnjih 800 minuta ima 1 gol, ako se dogodi da tako igra do kraja sezone, zašto bi bacili još milju? Baci 3 milje pa dovodi konkretno krilo. Te fore doveli smo Hoxhu, Špikića pa možemo njega, nisu nikakav argument nego samo biranje favorita i to je to.
  • Captain America
    13.3k
    Kaneko može biti rotacija u Dinamu kakvog svi želimo gledati (nešto poput Kadziora). Sve upućuje da su se protivnički igrači prilagodili na njegov način igre. Problem je i u tome da pokriva istu poziciju kao i domaći Špika. Ima li smisla dati milijun eura onda? Ako bi se išlo na prodaju Špike, svakako bi uzeo Kaneka. Ako Špika ostaje, tražio bi drugu opciju za krilo.
  • Orc123
    5k
    Kaneko od jeseni vrijedi 5-6 milja eura i takvo krilo ne mozemo dovesti ni za tri puta vise od tih milju eura! Vratiti Kaneka u formu od jeseni je obaveza cijeloga strucnog stozara i njega samoga jer igraca kakav je bio Kaneko s kraja polusezone mi ne mozemo si priustiti! Amen!
  • NitkoBitan
    11.7k
    Pa ima klubova zainteresiranih za Kaneka koji bi sigurno dali 4-5 milja ako ne i vise. Otkupimo ga i odmah prodamo ako nademo nes bolje, ne vidim problem.

    Ma i da ga prodamo zs 2-3 milje opet smo u plusu, zakaj ne iskoristit priliku za zaradu.
  • SjevernaStrana
    639
    Baci 3 milje pa dovodi konkretno krilo.Mlađi referent

    Apsolutno se slažem, ne znam zašto bi otkupili Vidovića i Kaneka kad nisu extra bolji od Hoxhe i Špikića koje već imaš pod ugovorom... Nadam se da Stojkovića ozljeda neće previše unazadit kao i dovođenju još jednog pravog krila...

    Kaneka bi i ostavio ukoliko ode Špikić ili odradi sezonu do kraja kao jesen, a za Vidovića mi je 4 milijuna previše...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.