• Jaro
    5.4k
    Van Dijk + Alisson nakon utakmice protiv Arsenala nebi smjeli vise nikad na teren izaci po tvome...
  • mali M
    3.3k
    Njegova greška, ali zasmetao mu je i Hoxha. Po meni super škola, greška a nije nas kostala ispadanjamiro

    ma da, dobro je netko rekao, sad će naučiti da ubuduće izbije i loptu i Hoxhu i protivnika. Baš to, škola koja nas nije koštala je dobra škola... KTC kako ponekad ide u "našeg" me strah neke ozljede... Bit će Perković top
  • Mihaljević
    8k
    Nije baš u formi zadnje vrijeme ali danas bedem. :clap:
  • Orc123
    5k
    Defenzivno nikad upitan ali ofenzivno nista jer nije bek...ako ispadne onda ispadne na beku defenzivno...nasljednik Tea na lijevom stoperu!
  • Georg Koch
    3.4k
    Nadam se da ce se Ogiwara oporaviti totalno do nedjelje, te da ce ovaj decko malo i predahnuti.
    Igrac sa najvise minuta u zadnje vrijeme, racunajuci cijelu ekipu.
    U tocno mjesec dana, decko ima 7 utakmica po 90+minuta, kup sa Goricom 78 minuta, te jedinu tekmu gdje je "odmorio" - Varazdin sa 10 minuta.
    To je malte ne 8 utakmica u fullu, ako zbrojimo 80' Gorice i 10' Varazdina.
    U 29 dana - 8 utakmica, utakmica svako cca 3ipol dana.


    Bilo da se Ogiwara oporavi, bilo da Gabriela gurne lijevo, a primjerice Mikica desno, bilo sto trece, Perkovic bi morao odmoriti, jer nakon nedjelje i Rudesa ide mu mlada repka gdje ce igrati, pa opet povrstak u zgusnuti ritam HNL/CL.
  • hardek
    1.4k
    Možda malo ispod radara, ali jako dobra utakmica Maura na stoperu danas. Par puta jako dobro izašao u presing kad je vidio da bi hajduk mogao napravit prebrojavanje. Uz dobro čitanje igre par puta lijepo povukao u tranziciju
  • Efes Pilsen
    6.8k
    Slicnu utakmicu je odigrao u Plzenu, ali je ostalo isto u sjeni svega sto se dolje dogadalo.
  • Praskaton
    1.8k
    Decko igra jako zrelu sezonu.Ima potencijal bit fizicki zvijer,dobar u iznosenju lopte.Danas odlicno iskakao par puta.

    Jedan od onih cijim se igrama veselim i iduce sezone jer ce sigurno jos rasti
  • Teofil Kateran
    831
    Odličan je bio danas, jako mi se svidjelo kad je par puta iskočio na veznjake Hajduka i oduzimao lopte. Velika perspektiva je Mauro.
  • Medford Hernan
    33
    Danas opet vrlo dobar.
    Odlično se otvara igra preko njega a u fazi obrane kada Vidović koji nije klasični wing back ostane gore Mauro stigne jako dobro zatvoriti lijevu stranu.
    Generalno igra dobru sezonu i neka samo tako nastavi.
  • Banana 2
    397
    Talijanski mediji pišu kako Igor Tudor želi pomladiti momčad te da je savjetovao klupskim gazdama da bace oko na Dinamovog braniča. Štoviše, DotSport prenosi kako je sportski direktor Fabiani već u pregovorima oko dovođenja mladog hrvatskog braniča, a za sklapanje posla potrebno je između pet i sedam milijuna eura.

    Navode i kako izvori u Hrvatskoj bliski igraču kažu kako su sigurni da će Perković sljedeće sezone igrati za rimski klub. Hrvatski branič rođen je 2003., a ove sezone je za Dinamo upisao dva gola u 19 nastupa.
    — Telesport

    Nadam se da ovo nije istina. Treba nam za sljedeću sezonu i ova cijena je puno preniska za njega.
  • ShanKu
    340
    Nadam se da nije to istina, naravno...
    I nadam se da nije to namjerno otimanje top igrača iz Dinama od strane Tudora
  • rioda
    2.2k
    Perković mora kao igrač Dinama postati hrvatski reprezentativac prije bilo kakve prodaje
  • Captain America
    13.4k
    Pokloniti takvog polivalentnog 21godišnjeg igrača za isti iznos za koji je prodan Franjić s kojim nismo znali gdje bi može samo potpuni idiot.
  • Banana 2
    397
    Perković će nakon sljedećeg updatea na TM-u ionako vrijediti 5-7m. S obzirom da je mlad pa se prodaje i potencijal, za klub poput Dinama to znači da ništa ispod 12-15m ovog ljeta ne bi trebalo ni dolaziti u obzir. U suprotnome govorimo o narušavanju ugleda kluba. Dovoljno smo se popišali sami po sebi puštanjem Ivanušeca za istu takvu smiješnu lovu, ne treba nam opet ista priča ovo ljeto.

    Osobno ne želim da ga prodajemo jer mislim da je bolji od bilo čega što možemo dovesti za tu poziciju. Mali je jebeni tenk, a takve stopere se ne može pronaći bilo gdje. Mislim da je puno bolji od onog Ukrajinca kojeg smo zimus gledali i za kojeg je onaj ukrajinski davljenik tražio brdo para.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.