• Jurki
    8.8k
    ako se dobro zmislim kucketina Amra i pandur su svaki pobrali po 500 tauzenki..
    tak da za ova 3 debila milja i pol je nist. Samo da ih vise ne gledamo.
  • Sajla
    3.6k
    skupština bira predsjednika, a onda se imenuje i novi izvršni i nadzorni odbor. upravi još ne ističe mandat, ali ih IO može razriješiti i zaposliti nove ljude u upravu.
  • sport
    2.3k
    Pa ako je Antolić uzeo 100.000 onda klub valjda ima 300.000 za isplatiti ovo troje zgubidana a pogotovo Perasicu jer njezine transakcije sa dragim klub koštaju puno više.Mislim nisam upoznat sa detaljima pa bubam cifre.
  • keppi
    130
    Osobno, kao i ovdje velika većina dolazak Zajeca gledam s odobravanjem, ali i s određenom dozom straha.
    Kakva god bila sadašnja uprava....moram istaći i neke stvari koje su bile stvarne, a to je da se proračun koji se vrtio između 50 i 60 milijuna eura, da smo vladali HNL-om, da smo stalno prisutni u Europi, da su rađeni veliki transferi (u oba smjera)....
    Zajeca bih bez razmišljanja uvrstio među najboljih jedanaest u povijesti Dinama, legenda je bez neke mrlje u svojoj karijeri (igračkoj i kasnije)......., ali moj strah se temelji na po meni ipak nejasnom programu.
    Šta se nudi ili obećava......podići ćemo omladinsku školu na višu razinu, vidimo prostora za napredak, moramo podići ovo i ono, mogu se neke stvari popraviti i tako. Iskreno, ovo su za sada samo puke fraze.
    Volio bih da je netko rekao doći će ti i ti sponzori, stadion ćemo izgraditi tako i tako, napraviti ćemo sve da ostane bar ovaj proračun i to na način (da znamo kako), momčad će biti još jača .....
  • Chess96
    165
    Slažem se. Jedino je razlika što je Antolić otišao pred kraj mandata, a ovima traje još 3 godine tako da bi možda i ta odšteta bila veća, ali za rješavanje ovih nepogoda kao što su već gore rekli niti jedna cijena nije previsoka.
  • Jurki
    8.8k
    sjecas se kak je glavata spodoba sve javno prezentiral.. isto ko i ovi sad... nastavili po starom.
    Da ga citiram "sto te boli kurac kolko imamo para" i "puni smo ko brod".
    Ici s pricom dopeljat cemo te te i te sponzore u ovom trenu je glup i populisticki potez.
    S kojim podacima i planovima se moze van kad uprava neda nist na uvid?
    Da bi mogel nesto planirati treba znati s cim se raspolaze. Koja su potrazivanja, kolka su dugovanja itd.
  • Captain America
    14k
    Slažem se. Jedino je razlika što je Antolić otišao pred kraj mandata, a ovima traje još 3 godine tako da bi možda i ta odšteta bila veća, ali za rješavanje ovih nepogoda kao što su već gore rekli niti jedna cijena nije previsoka.Chess96

    Ne može biti ista otpremnina za Antolića koji je tu bio 10 godina, elementarnu nepogodu pardon predsjednicu uprave koja je tu 26 godina i za ove 2 marionete koje se tu možda godinu dana (iako djeluje kao cijela vječnost).

    Nek se klupski odvjetnici s tim bave, samo da ih više ne gledamo.
  • Mali Zeus
    9.8k
    ali moj strah se temelji na po meni ipak nejasnom programu.
    Šta se nudi ili obećava......podići ćemo omladinsku školu na višu razinu, vidimo prostora za napredak, moramo podići ovo i ono, mogu se neke stvari popraviti i tako. Iskreno, ovo su za sada samo puke fraze.
    Volio bih da je netko rekao doći će ti i ti sponzori, stadion ćemo izgraditi tako i tako, napraviti ćemo sve da ostane bar ovaj proračun i to na način (da znamo kako), momčad će biti još jača .....
    keppi

    Kak si ti zamislio izborni program, da se do u detalje sve napiše što će se i kako. Uostalom ne mogu puno toga znati dok se ne izabere predsjednik, tj. tek treba provesti dubinsku analizu. Što se tiče dobrih strana sadašnje uprave sve to što si nabrojao sve to je došlo sa strašnom cijenom i tko zna s kakvim kosturima u ormaru. Jer po toj logici kak pišeš njih i ne treba mijenjati.
  • xavier
    11.1k
    Osobno, kao i ovdje velika većina dolazak Zajeca gledam s odobravanjem, ali i s određenom dozom straha.keppi

    Kakva god bila sadašnja upravakeppi

    Tebi je jasno da će Zeko biti predsjednik kluba, a ne u upravi?
  • Bosskovitz
    7.7k
    Volio bih da je netko rekao doći će ti i ti sponzori,keppi

    Nitko ti to ne može reći, to bi bilo neozbiljno, ali dvije su činjenice tu ključne: prva je da su mnogi ozbiljni sponzori izbjegavali klub jer nisu svoj brend htjeli povezivati s ljudima koji su u klubu i to će se promijeniti njihovim odlaskom, a druga da je klub uglavnom pasivno tretirao sponzorstva odnosno čekao da mu dođu, umjesto radio na tome da ih aktivno privuče.

    stadion ćemo izgraditi tako i takokeppi

    Ista stvar. Dinamo neće graditi novi stadion, davati konkretna obećanja oko njega bio bi čisti populizam, da ne kažem laž. Generalnu sliku novog stadiona dobit ćemo kada se dovrši studija isplativosti, a onda će klub krenuti u razgovore s gradom oko nekih konkretnih prioriteta koji su nam kao klubu bitni - Proljeće ima navedene ideje i rješenja u svom programu i za njih će se zalagati. Znam da obećanje “izgradit ćemo katarskim novcem velebni stadion” zvuči atraktivnije od “u pregovorima s gradom zalagat ćemo se za klupske interese”, ali od ta dva obećanja potonje je realnost, a prvo ništa drugo do li mazanje očiju.
  • superhik
    10.4k
    Kakva god bila sadašnja uprava....moram istaći i neke stvari koje su bile stvarne, a to je da se proračun koji se vrtio između 50 i 60 milijuna eurakeppi

    Daj mi s poslovne strane reci kakve ovo ima veze kad s druge strane imaš rupe iz kojih lova curi. Iz jedne je samo otišlo preko 20 milja eura
  • mali M
    3.5k
    mnogi ozbiljni sponzori izbjegavali klub jer nisu svoj brend htjeli povezivati s ljudima koji su u klubuBosskovitz

    bravo, meni nije jasno da netko to do sada nije tako shvatio. Imaš valjda najjači brand u hrvatskoj koji te reklamira i izvan granica i za koji se zna i izvan granica i da nitko ne vidi financijsku isplativost u sponzorskom ugovoru je glupost. Ma siguran sam kad se postave adekvatni ljudi na pozicije da će se sve to preokrenuti...
  • keppi
    130
    Sad picajzliranje, predsjednik -uprava,....mislio sam na one koji vode klub. Kao da Zajec kao predsjednik neće sudjelovati u upravljanju kluba.
  • Mali Zeus
    9.8k
    Predsjednik - uprava, potato poteto. Sve isto rade, imaju iste ovlasti.

    :roll:
  • emilperska
    3.2k
    Zajec predsjednik kluba od nedjelje, a Boban predsjednik uprave od ponedjeljka..
    Dajte nam da sanjamo..

    Nadam se radi Dinamove povijesti, sadašnjosti i budućnosti da će Barišić napravit častan uzmak i otići kao gospodin.. Voljeli ga ili ne, on je dio Dinamove povijesti. Čovjek je bio dopredsjednik 67'. Polovici nas tad ni starci nisu rođeni..
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.