• Kepec
    4.3k
    Čim se gospodar vremena markan dira, nema portala koji o tome ne pišu, ali je zato normalno postalo da je Dinamo srpsko ime, da Purgeri idu na pečenje i deru se aaa.
    Jer ipak to je samo dio navijačke kulture i šaljiva obrada pjesme dok je ovo pozivanje na smrt igrača, direktni napad itd.
    Dokle god ovi degutantno vrijeđaju Purgere svaku utakmicu, nemam ništa protiv puštanja freed from desire na utakmicama protiv Rijeke.
  • Mathiasovi Chageri
    1.8k
    Lesi oduševljava iz dana u dan. Prvo je na tapeti bila reorganizacija pozicija u Dinamu kad je mu je frend Rukavina pedaliran iz Dinama. Pa je onda na tapeti bio Šimić i njegova pojačanja, rugajući se na sve načine i davajući svakakve omalovažavajuće epitete. Nakon toga je na tapeti bilo navijačko "preuzimanje" Dinama.

    U zadnje vrijeme ostaje bez municije, Dinamo sa zaostalom utakmicom prvi na tablici, izbacio se Betis u Europi, navijači se vratili na stadion i imamo najveću posjetu u zadnjih 18 godina, a njegov je mecena i dalje u BiH. Normalno da mu sad smeta pjesma koju smo svi čuli jedno 30 puta u zadnjih par godina na Maksimiru.

    Očekujem iduće članke od Lesija u narednoj budućnosti:

    - "Kome trebaju hladna hot-dog peciva na Maksimiru?'"
    - "Kako sa Sjevera pročitati sitan sat na semaforu na Konferencijskoj ligi? Iako se time vole hvaliti, ima li klub zaista senzibilnosti prema slabovidnima?"
    - "Seksistički komentari prema konobaricama u Dabi i Royalu, dokle ćemo se crveniti pred gostima iz Europe?"
  • Mlađi referent
    10.3k
    Ne sjećam se da sam bio na tekmi kad Freed from desire nije sviralo
  • austrijanac
    2.6k
    Morate razumjet Lesija, on nije bio na tekmi od kad mu je srce puklo na pola.
    Idući tekst očekujem nešto poput "Zašto se ne puštaju hitovi poput "Tu noć kad si se udavala"?"
  • Mali Zeus
    9.3k
    Lessijev komentar je kao da je pisan na SD ili Dalmatinskom portalu.
  • Mali Zeus
    9.3k
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/sudacke-odluke-nisu-odlucile-pobjednika-ali-bile-su-skandalozne-gospodo-suci-pocnite-postivati-protokole-koji-su-iznad-vase-inge/126157

    Kvalitetan kmek. Zanimljivo da nije spomenuto da je Ivanoviću bio oprošten drugi žuti za faul na Katarini. I dobar mi je dio da se nije moglo 100 posto utvrditi u VAR sobi da je Uremović dan prije bio u zaleđu. Poništen gol Varaždina autoru nije sporan naravno jer je to očigledno.
    Komentari su svi u stilu HNS mafija, ne smiju Hajduk i Rijeka biti prvi itd.
  • SjevernaStrana
    639
    Nakon što im je trebalo nekoliko sati jučer da shvate kako Nevistić nije dotaknuo Ivanovića sada mantraju o Bernauerovom "guranju" koje se u košarci ne bi sudilo...
  • Mali Zeus
    9.3k
    Nakon što im je trebalo nekoliko sati jučer da shvate kako Nevistić nije dotaknuo Ivanovića sada mantraju o Bernauerovom "guranju" koje se u košarci ne bi sudilo...SjevernaStrana

    I ne samo to, nego je Bernauer trebao dobiti crveni jer je to navodno izgledna situacija za gol.
  • nemapredaje
    1.9k
    - "Kako sa Sjevera pročitati sitan sat na semaforu na Konferencijskoj ligi?


    Al ovo je nekima fakat problem :lol: :lol: :lol:
  • SjevernaStrana
    639
    I ne samo to, nego je Bernauer trebao dobiti crveni jer je to navodno izgledna situacija za gol.Mali Zeus

    Tu je jedino izgledno bilo da će završit u tunelu s loptom :rofl: :rofl: :rofl:

    btw, "odgurnuti" Ivanović se drži za nogu...
  • doubletrouble
    922
    Mirta e, Mirta o
  • Neron53
    256
    Prije desetak dana sam u ovom topicu napisao da je sranje dana kako neko lazno siri pricu dam.je preminuo Daniel Deveric-Koki.
    Nazalost, jutros se to sranje i dogodilo, preminuo je u 48.godini u Donjoj Lomnici. Jos jucer se s nama veselio pobjedi.
  • javolimtebejako
    615
    ima neko link za video di se vidi taj drugi faul ivanovica?
  • Maki17
    174
    Neka Lesi sastavi play listu. Otpadaju pjesme koje vrijeđaju zalizane ljude, Srbine iz Splita i sve koji nemaju vozačku dozvolu. Vjerojatno otpadaju pjesme kao Mr. Cab driver da se ne uvrijedi Bog nogometa
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.