• serbus
    3.6k
    Inače evo sad uz pivu bacim pogled na chelsa liver izgleda sad i meni da su tovari u pravu tamo lopta ide puno brže. Preciznija je i postajem sklon teoriji da je problem našeg nogometa ispuhana lopta.
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Sve u svemu možemo bit zadovoljni, umor se osjetio zadnjih 20 minuta ali igra nije bila loša. Kako bi rekao Kruno ovo je bio kontrolirani nogomet u kojem smo držali loptu, umarali Rijeku i kad tad su Rijekini igrači pod pritiskom morali napraviti neku glupost i puknuti.

    Meni je u zadnje vrijeme plus igra nogom Nevistića zbog koje smo u mogućnosti graditi napade bez napucavanja na Petka, plus je što smo stabilniji u obrani i teško primamo golove, plus je što imamo 2 opasna krila Kaneka i Hoxhu koji su uvijek opasni kad ostanu 1 na 1.
  • Benito
    598
    Mišić igrač utakmice, a Brodić mudonja...bravo
  • db-izbjeglica
    12.9k
    Glava me zabolila od ove utakmice.
    Ne znam od kud tolika patnja za zabiti gol, čak i u totalno laganim situacijama, uvijek neka loša reakcija, kaneko, petković, špikić, ademi...

    I taman kad sam izgubio svaku nadu, mali osmjeh sreće, jedan od najglupljih penala ikada, doslovno iz ničega.

    Iščupana pobjeda, ajmo dalje rudariti.
    Očito ništa ove sezone neće ići lagano.
  • Infinity
    15.3k
    Apsolutno zasluzena pobjeda. Kao sto sam pisao na poluvremenu, obrambeno smo ih razvalili. Ima prostora za napredak, ali ovo sto je danas Misic igrao prema nazad je za udzbenike.

    Ofanzivu moramo popraviti, tj. realizaciju.

    Pojedinacno, Ademija volim kao brata, ali mislim da ne bi igrao da nije Ademi. Za Vidovica dati cetiri milijuna moze samo konj, Hoxha je za njega doktor.
  • dinon7
    469
    Sprint KTC-a i izvođenje auta u 89oj minutu.
    :starstruck:
    Čelična pluća, spremniji od marinaca.
    Legenda ovog kluba
  • luka modic
    609
    to se tako i radi,i u nas klupa skače na svaku reakciju,prevelika je ovo utakmica da ostaješ staložen,pogotovo u ovakvim trenucima a i bilo je dosta upitnih situacija sa obe strane,na njihovu štetu sigurno faul Brodića pri kraju,faul na Špikiću iako je izašo sa loptom vanka,a u prvom poluvremenu Ivanovic je mogao i 3 žuta dobit a ne samo jedan al eto.
  • dd29
    241
    Ovaj tjedan je trebalo izbacit betis i dobit rijeku kako god.
    Tako da skidam kapu igračima i jakiru, nadam se da će protiv gorice startat 11 novih igrača, sad na ovom naletu pozitive bit će i oni dovoljni da se dobije.
  • veselko tenžera
    1.4k
    Kad smo mi pali u zadnjih 20 minuta, Rijeka se povukla u mišju rupu i nabijala lopte. Očekivao sam da će napasti, da su otišli na +9 s utakmicom više... Ovako im se vratilo za kukavučluk, na najbolji način :smile:

    I Mišić je doktor! Napokon kad su on i Sučić u igri da je on ostao na 6-ici. Sučić je sam govorio da je bolji na 8-ici i to je danas dobro klapalo.
  • IceMan
    1.5k
    Jedno od boljih navijanja.


    Jel ima ko video penala?
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Da, Mišić je igrač utakmice, Baturina solidan i uvijek može u okretu (prvom koraku) izbacit protivnika i zato vrijedi 20 milijuna, Hoxha i Kaneko su eksplozivni igrači koji ne mogu na istom nivou igrat 90 minuta ali je Hoxha bio dosta dobar prvih 60-ak, Theophile klasično doktorski i spašava kad drugi zajebu. Perković je bio nešto lošiji i to treba reći jer je i protiv Betisa kiksao. Mlad je i ima oscilacije.
  • Orc123
    5.2k
    Goda radosti moja!
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Kakva 4 dana, izbacen Betis, palo Novo Vrijeme i Rijeka.. Svaka cast, zivi smo, dosli smo do zraka.
    Ne skacem na Jakir vagon, al sam imao dogovor s jednim forumasem da cu promijenit profilnu ako izvuce ovo sto je izvukao :lol:
  • blueboy
    111
    Ma nije on Dinamovac...Mihaljević

    sunt facta verbis difficiliora

    Bankomat mafije :vomit:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.