• Time
    532
    Na instagramu sluzbena stranica matchday Dinamo-Varazdin haha
    Screenshot-20240225-090857-Instagram.jpg
    direct link
  • austrijanac
    2.7k
    Bit ce da je admin od jutra u Dabi
  • Probirštift
    286
    Trebali su ostaviti objavu da zbune Rijeku da uopće ne dođu
  • plavac173
    2.6k
    Na današnjoj će utakmici biti izvedene dvije koreografije i zato svi koji dolaze na sjevernu tribinu neka uđu barem sat vremena (14h!) prije početka utakmice kako bi sve prošlo po planu.

    Ranijim ulaskom na tribinu želimo doskočiti uobičajenim problemima na ulazima na tribinu i da već po izlasku uz tunela igrači osjete podršku tribine u ovoj prevažnoj utakmici.

    Na poluvremenu tribinom će ovoga puta kružiti plavo-žute kutije u kojima danas skupljamo donacije za remont postojećih i kupnju novih vozila kojima će se naša ukrajinska braća služiti na frontu.

    Također, na našem štandu u hodniku tribine moći će se kupiti nove majice od kojih sva zarada ide u istu svrhu.

    Pokažimo i danas da naša podrška nisu samo prazne riječi!

    BAD BLUE BOYS
  • Kepec
    4.8k
    Rijeka je pod pritiskom jer su tovari kiksali i imaju priliku odmaknuti se na pristojnu bodovnu razliku.
    Dinamo je pod pritiskom jer ako pobjedi kompliciraju se stvari po Rijeku i Hajduk, a ako izgubi pucao si je u noge kaj se tiče utrke za naslov.
    U slučaju neriješenog po meni Hajduk najveći dobitnik.
    Ono kaj bi moglo presuditi je Dinamova ozbiljnost i iskustvo važnih utakmica.

    Biti će teška utakmica, igrači to najbolje znaju. Mi im možemo pomoći samo na jedan način, neka taj način danas bude na nivou.
  • Plavo Srce
    97
    Ja i ekipa krecemo za sat vremena, treba se dobro zagrijati za ovu tekmu!

    Par misli dok sam još pri sebi:

    Kako sam vec pisao: ovo nije "samo jedan od mečeva" i danas nisu "samo 3 boda u igri". Ovo može biti prekretnica!

    Ako bude remi, onda smo i dalje ni vrit, ni mimo.

    Ako izgubimo, mislim da nam šanse za prvenstvo padaju na simboliku.

    A ako dobijemo, Rijeka će poćeti igrati lošije, a mi još bolje.

    imao sam čast dva puta pričati s Ćirom i što god tko mislio o njemu, u jednom je bio 100% u pravu. Danas kada svi igraju taktički, tehnički i trkački manje-više slično, jedna stvar čini ključnu razliku: glava! Psiha, tvoj unutarnji drive, motivacija, stav koji zauzmeš od prve sekunde, na tome se dobiva i gubi! Dinamo je izgubio hrpu bodova ove godine jer se nije postavljao dovoljno pobjednički u mečevima koji su na papriru bili dobiveni, dakle falilo je napaljivanja i motivacije, a Rijeka je za to vrijeme (za razliku od patetičnog Hajduka), šutila i radila.

    Mi danas imamo šansu srušiti Rijekine ambicije za bar pola, a sebi pokazati da smo i dalje gazde!

    Zato je ovo super važna utakmica, važnija od 3 boda.

    Što se tiče postave, vidim da se raspravlja je li Ademi ili Sučić od početka. Ja bih osobno najradije Bulata, ali izgleda da nije spreman. Falit će nam pas. Rijeka će se puuuuuno bolje obrambeno postaviti od Betisa i par Sučić-Mišić tu nisu idealni. Bojim se previše lopti u bunar. Mi smo jaki kad idemo 3 na 3, 4 na 4, ali kad ih bude otraga 9 ili 10, što mogu Sučić i Mišić?

    Ademi je bolji ofenzivno od Sučića, ali nije ni sjena igrača prije nego je išao u Kinu, pa mislim da bi bio bolji u zadnjih 30 minuta, da nas digne kada ćemo biti umorni.

    Dosadan sam i sam sebi, ali nikako ne razumijem zašto je Halilović ispao iz svih kombinacija. U čemu je problem? Ako nije zaboravio igrati i ako u pozadini nije nešto što ne znamo, on bi nudio mnogo toga što vezi Sučić-Mišić-Baturina fali. Naravno, govorim kada igramo protiv momčadi koje se čvrsto brane, a budite sigurni da će Rijeka itekako čvrsto stati iza lopte.

    Uglavnom, očekujem meč s puno golova, a kao Dinamovac se nadam da Rijeka ipak nije pshički dorasla ovakvom meču!
  • Noel
    4k
    Nemojte vi koji ste na Zapadu sjedit. Danas nije ta utakmica. Diginite se sa stolica, ustanite Purgeri to je ta utakmica. Pjevajte i nosite lavove na terenu svih 90 minuta. Nek osjete kako gori cijeli Maksimir. Cijeli stadion neka bude svih 90 minuta na nogama. Nek se tresu tribine. Zamislite igračima u očima ludilo kad vide cijeli Sjever cijeli Zapad kako gori na nogama kako se trese stadion. Ostavite glas na terenu. Sjever gore Zapad gore! Dižite ljude pored sebe. Zagrlite ih. Ludujte. Platite pivu nekom. Visoko dignite ruke. Slušajte huk sa sjevera i još jače dižite momčad. Ajde ljudi. Danas ostavite sve za Dinamo. Glas,ruke srce. SVE. Nek grmi danas Maksimir! Neka svi budu 90 minuta na nogama.
  • pencilneck
    652
    Ima li za zapad poseban ulaz za roditelje s djecom do 12 godina?
  • Time
    532

    Pogotovo dok se koreografije bude dizale jer inace bude skoro pa muk dok su koreografije gore
  • Klenx
    4.1k
    Plava lavina je na kritičnoj točki.

    Današnjom pobjedom postaje - nezaustavljiva!

    IDEMO DINAMO!
  • plavac173
    2.6k
    Samo me strah njihovog bunkera..
  • Big Daddy
    191
    Ne igraju oni bunker, zato nam vise pašu neg tovari ili Lokomotiva
  • plavac173
    2.6k
    Ne igraju ali igraju na Maksimiru gdje im takodjer odgovara bod s obzirom na najlaksi raspored..Mislim da ce cekat u niskom bloku i napast nas negdje poslije 60. minute kad nas umor od cetvrtka dodje do izrazaja, kec na desetku bi nam bio gol u prvom poluvremenu
  • Big Daddy
    191
    ma ne brini za umor, 5 izmjena, plus 2 ili 3 igraca ce poceti kaj u cetvrtak nisu, plus mi cemo ih nositi tak da umor nece uopce osjetiti
  • kibic
    1k
    Toga više, poziva da cijeli stadion, sve tribine sudjeluju u navijanju, da se ne srame ustat, pljeskat, derat se, navijat, grlit, veselit!
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.