• scooniepenn
    1.8k

    Zašto bi sjeli u krilo Nevistiću? Treba biti kritičan prema Jakiru, kao i prema svakom drugom treneru, ali niti u prvoj utakmici nismo sjeli u krilo Nevistiću pa ne vidim zašto bi sada. Odgovorno otraga, kombinirati pritisak na njihovu zadnju liniju u određenim fazama s dvostrukim blokom i bit će prilike za kontre i polukontre odnosno tranziciju.
  • scooniepenn
    1.8k

    Klasično razmišljanje prosječnog Dinamovog navijača. Kad odigramo loše nismo ozbiljna europska razina, kad odigramo dobro igrao je Betis C, ušli su opušteno u utakmicu, podcijenili su nas, ne motivira ih Konferencijska liga. Da nas nema trebalo bi nas izmisliti.
  • reziser
    6.2k

    U Maksimiru su već arhivirali pobjedu nad Varaždinom, Dinamo se potpuno okrenuo novom europskom izazovu i uzvratnoj utakmici šesnaestine finala Konferencijske lige. Zagrepčani će u četvrtak dočekati Betis (18.45 sati), a iz prve utakmice odigrane u Sevilli nose prednost 1-0. I sad to treba nekako sačuvati, plasirati se u osminu finala tog natjecanja.
    Sergej Jakirović u tom će dvoboju biti lišen usluge nekolicine igrača, trener "modrih" već dulje ne može računati na sedam ozlijeđenih (Moharrami, Šutalo, Perić, Kačavenda, Stojković, Rog i Emreli) igrača, dok pravo nastupa na europskoj sceni nemaju Pierre-Gabriel, Ademi i Brodić. Sve isto kao prošlog četvrtka, Dinamo bez desetorice igrača ide po osminu finala.

    Jakirović je neke važne prvotimce odmorio protiv Varaždina, iako je većina igrača (Perković, Mišić, Hoxha) koji su započeli prošlotjedni dvoboj na Benito Villamarinu tijekom utakmice ušla u igru. Tako da je pravi odmor dobio tek Marko Bulat koji je svih 90 minuta protiv Varaždina odgledao s klupe za pričuve.
    Dobre vijesti za "modre" su što će u četvrtak u puno boljem stanju biti Mauro Perković i Takuya Ogiwara, obojica bi trebali biti u kadru za Španjolce. A s kakvim će sastavom Jakirović istrčati u četvrtak. Vjerojatno u identičnom kao u Sevilli, što znači četiri promjene u odnosu na momčad koja je krenula protiv Varaždina.

    Nevistić i dalje čuva svoju "jedinicu", u zadnjoj liniji trebali bi zaigrati Ristovski, Bernauer, Theophile i Perković, u sredini terena naći će se Mišić, Bulat i Baturina, Hoxha se vraća na lijevo, a Kaneko će opet biti na desnom krilu. U napadu nema nikakve dvojbe, tu će od prve minute krenuti Bruno Petković, još jednom s kapetanskom trakom oko ruke.
  • Georg Koch
    3.5k
    Uvjeren sam da ce Hoxha poceti na LW zbog doprinosa obrani. Mislim da Jakir prije svega cilja na to, a naprijed mozda nesto i uradi, valjda su ga prosle treme i te stvari ;)
    A sto se tice RW, mislim da bi cak Spika mogao poceti, zbog iste stvari, defenzive.
    Mada i sto se tice ofenzive, nije da Kaneko blista zadnjih par utakmica, dok bome, osporavani Spikic kao, ali bas "kao" da se malo dize...
  • Paggini
    6.5k
    osporavani Spikic kao, ali bas "kao" da se malo dize...Georg Koch

    Da, prije je krivo dodavao na zicerima i vraćao loptu natrag, sad samo vraća loptu natrag!
  • scooniepenn
    1.8k

    Nakon pogledane snimke utakmice u Sevilli dojam o obrani Takija je još bolji. On i Hoxha su se užasno puno potrošili u defanzivi dajući ogroman doprinos. Što se tiče napada meni je Takijev doprinos i dalje značajno iznad Špikinog. Nemamo nažalost killera u napadu pa brdo upotrebljivih centaršuteva i povratnih lopi ostane neiskorišteno, ali vraćati Špiku ispred Takija je meni apsurdno.
  • Ivdzo11
    2.9k
    Na dugačkom popisu nedostupnih igrača mogao bi završiti i portugalski veznjak William Carvalho, koji u ponedjeljak nije trenirao nakon što je ovog vikenda propustio utakmicu s Alavesom zbog ozljede mišića.

    Betis u Zagrebu zbog ozljeda ne može računati ni na Isca, Marca Bartru, Guida Rodrigueza, Abnera i Ayozea Pereza, koji nisu igrali ni u prvoj utakmici. Neće biti ni standardnog stopera Germana Pezzelle, koji je zaradio treći žuti karton. Uz to, Betis za Konferencijsku ligu nije prijavio pet važnih igrača, od kojih su stigla u zimskom prijelaznom roku. To su Sokratis, Pablo Fornals, Chimy Avila, Youssouf Sabaly i Sergi Altimira.

    Sve to dovelo je do situacije da Betis ima samo 11 dostupnih seniorskih igrača za uzvrat s Dinamom, ne računajući vratare. Ostatak momčadi popunit će juniori koji su prijavljeni na B listu. Spomenutih 11 dostupnih igrača su: Hector Bellerin, Juan Miranda, Chadi Riad, Johnny Cardoso, Marc Roca, Nabil Fekir, Rodri, Abde Ezzalzouli, Willian Jose, Cedric Bakambu i Aitor Ruibal.
  • plavac173
    2.6k
    Slazem se, Hoxha i Kaneko su uradili odlican defanzivni posao u Sevilli sto je mnogima proslo ispod radara
  • scooniepenn
    1.8k
    Koliko vidim već je rasprodan sjever dolje za Betis, brzo to bome ide. Svaka čast, idemo napuniti taj Maksimir, otpuhnuti Španjolce, proći u 1/8 finala i napuniti se dodatno samopouzdanjem pred derbi s Rijekom. :cool:
  • Orc123
    5.1k
    A mi kao nemamo problema? Nema nam 10 igraca....
  • plavac173
    2.6k
    Svih tih 10 nema cijelu sezonu :sweat:
  • Orc123
    5.1k
    i kakve to veze ima...jel su oni igraci Dinama ili Naftasa iz Ivanica? Da su u kadru imali bi puno vecu koncetraciju kvalitete. Da ne spominjemo da su i Perkovic i Ogi samo donekle zalijeceni...imamo mi svojih peoblema, jebe mi se za Betis. Sta se mene tice nek dodju sa juniorima boli me k...
  • plavac173
    2.6k
    Pa to nije neki minus jer cijelu sezonu igramo bez njih, nije nista novo... Onda mozes rec i da je hajduk u problemima jer im je Perisic ozljedjen, jel igrac hajduka ili Goska Gabele.

    jebe mi se za Betis. Sta se mene tice nek dodju sa juniorima boli me k...Orc123

    Lijepo, vjerujem da si u ogromnoj manjini.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.