• blue heart 72
    1.4k
    nadam se da ne misliš ozbiljno za ovo što stoji u donjem dijelu posta
  • veselko tenžera
    1.4k
    mrtav ozbiljan! S pola juniora bih istrčao. Da sam na poziciji odlučivanja u klubu u ovakvoj situaciji taj potez bih povukao.
    Nikad u životu nisam navijao protiv Dinama, neću ni u četvrtak, kad krene utakmica navijat ću da im zabijemo 6 komada i da proigramo i zgazimo sve do kraja. Kad krene utakmica navijač će proraditi, ali potrošnja protiv Betisa i još 2 europske utakmice ovako zgaženoj i nemoćnoj ekipi bez trenera će doći glave.
  • marcio amoroso
    32.5k
    Da se mene pitaveselko tenžera

    Nemoj se ljutiti, ali sreća pa te se ne pita.

    Dinamo kakav ja, a i vjerujem većina nas zamišlja se ne predaje ni protiv Reala nakon 3-0 na Bernabeu, a kamoli da se predamo sada kada smo donijeli pobjedu i imamo realnu priliku proći. Da, neće biti lako protiv rijeke, ali betis je također prioritet i idemo ih proći. Treba nam novac, treba nam koeficijent, treba nam reputacija, treba nam pun rasprodan stadion. Sve nam treba.

    Nema i ne smije biti nikakve predaje!
  • Crusades1986
    9.8k
    Potpis. Netko ovdje je htio da ne letimo u Sevillu uopće. A ono, maznemo ih tamo 0:1.

    Želim pobjedu u svakoj utakmici. Velike stvari se grade malo po malo, pobjedom po pobjedom. Zamisli da dinamo izbaci klub koji je u TOP 6 U Španjolskoj. Drugoj najjačoj ligi u Europi.
  • pencilneck
    652
    Dinamo nikad u povijesti nije izbacio španjolski klub iz Europe. Engleze jesmo. Talijane jesmo. Nijemce jesmo. Francuze jesmo. Španjolce baš nikad. Ovo je povijesna prilika koja se mora iskoristiti.
  • Kutina 1986
    15
    Pozdrav, može li se članskom kupiti više ulaznica (i za ne članove) sutra kada je prodaja samo za članove kluba?
  • Crusades1986
    9.8k
    Jedna članska iskazinca = jedna ulaznica za utakmicu. Koja bi bila poanta pretprodaje za članove, ako taj dan možeš kupit kartu za nečlanove?
  • SjevernaStrana
    791
    Betis - Alaves 0:0... s nešto glavnijim igračima...
  • Zagreb1992
    1.3k
    Prvo poluvrijeme Betis ništa specijalnoo..u nastavku kad su stisli imali su par ok šansi ...Drugačija će to tekma biti nego danas i ne smije se od početka krenut braniti
  • veselko tenžera
    1.4k
    respektiram ja taj stav 1000%. Navijač u meni govori isto, ali kad razmišljam trezveno kako bih na svom poslu razmišljao, ne znam koliko je pametno ginuti protiv Betisa.
    Realno, u KL neke love nema. Bodova za koeficijent ima tek od sljedeće runde, a kakvi smo teško ćemo ih se nauživati, pogotovo s borbom na 3 fronta. Ponos, čast i renome u Europi su važni, ali opet realno, tko od nas bez guglanja zna lanjske polufinaliste KL? Ponos, čast i renome će nam biti pogaženi ako na kraju prvenstva ne budemo prvi. Tada će nas sve boliti neka stvar ako kako je prošlo s Betisom.

    Da se razimijemo, s +1 iz prve utakmice nema šanse da će netko napraviti ovo što zagovaram. Da su išta mislili dugoročno Jakir odavno ne bi bio trener. Oni će se nadati čudu za čudom i tako će proći ova sezona. Meni ne preostaje ništa drugo nego nadati se i navijati za isto.
  • Zagi
    5.2k
    Za ove koji se panično boje nekakve Rijeke nemojte zaboraviti da su to dvije domače utakmice.
    To je skroz drugi svijet u odnosnu na povratni let i odlazak na spavanje u 6 ujutro sada protiv Betisa.
  • Dinamosaur
    985
    ali kad razmišljam trezveno kako bih na svom poslu razmišljao, ne znam koliko je pametno ginuti protiv Betisa.veselko tenžera

    A sad probaj zamisliti kolko bi te digla psihicki pobjeda/prolaz Betisa (oš tebe, mene, svakog, klub i igrace). Probaj zamisliti da bi poletili i da bi to bio puno bolji osjecaj bez obzira na fizicko trosenje
  • veselko tenžera
    1.4k
    evo digla nas je ova u Sevilli pa na što smo danas ličili?! Šta ćemo to pravdat noćnim letom i očekivati da ćemo sljedeću nedjelju biti puno bolji zbog 6 sati noćnog sna protiv duplo bolje ekipe. Kad si fizički nikakav nema tog psihološkog šoka koji te može držati duže od par sati. Nama treba da nas drži 3 mjeseca. Jednostavno, po viđenom u ovoj polusezoni, mislim da je bolje imati po 7 dana pripreme za svaku utakmicu da bismo došli do konačnih nagrade. To je samo i isključivo prvenstvo i po tome će se ova sezona ocjenjivati.

    Već sam negdje pisao, ma nije problem da nas Lokomotiva dobije na sreću. Problem je što smo mi toliko loše fizički i taktički pripremljeni da im ne možemo oduzeti loptu po par minuta, a i kad je osvojimo nemamo pojma šta s njom. Varaždinu, Istri, Lokomotivi drugi put... Žalostan sam na što ličimo i pun mi je kufer "prekretnica sezone".
  • Zagi
    5.2k
    Dinamo - Chelsea 1:0 6.9. '22
    Gorica - Dinamo 0:1 10.9. '22
    Orša u 92. min , cijela 4 udarca na gol, 3 u okvir. Doslovno su ju Boysi ubacili u gol nakon 25-30 min deranja Ajmo Dinamo , nema predaje.

    Ne igramo dobro cijelu sezonu, stoji. No varijaciju ove utakmice protiv VŽa , odmah nakon europe gledamo svake sezone nekoliko pita.
  • Orc123
    5.2k
    tako je, ne igra se nogomet samo ove sezone....igrat ce se i dalje, pogotovo u europi, a u europi bez koeficjenta se mozes prosto receno ebati. Ono jedino pametno od Antolica kaj sam cuo za Hajduk ak slucajno osvoje naslov oni ce i dalje biti 152. Klub u europi! Realno izgubit cemo naslov kad tad, oni ce ga osvojiti kad tad...to je zakon brojeva...eto nadamo se svi da ce nama potrajati ovo sto vec traje skoro 20g a i njima nek potraje ovi rezultati koje su imali zadnjih godina.
    Treba napraviti sve da se prođe Betis! Koliko to samo znaci za ugled kluba, koeficjent pa i financije....mozemo proc i njih i pobijediti Rijeku. Treba vjerovati...s Jakirom na klupi bit ce to puno teze ali ne i neizvedivo!
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.