• Smotanihaker
    592
    Kada se sjetim kako su neki ovdje pjenušac otvarali kada je Šimić otišao tvrdeći da je on kriv za sve.
  • Ginger Baker
    27
    Sve je postalo prilično kaotično...silna natezanja sa silnim igračima, sve popraćeno svakodnevnim updateovima iz raznih izvora i novina, očito informacije cure na sve strane a svatko od informiranih ima nadalje svojeg novinara. Takav način poslovanja, koliko se sjećam, nije nikada postojao. Ali to je čak samo percepcija ili dojam, ono što se jasno može lako iščitati je slijedeće ...
    - nemamo dobar cash flow
    - nemamo moć napraviti novac
    - nemamo znanje za odigrati igru i privući igrača / menadžera
    - način razmišljanja okreće se prema HNLu umjesto europskim natjecanjima

    A smatram da je ovo zadnje od navedenog ujedno i najbitnije.
  • Orc123
    5k
    Decki ja igrace koji su dovedeni ne bi otpisivao i svima treba dati peiliku jer ne igraju imena vec kvaliteta. Gotovo sam siguran da ce 2-3 biti u prvih 11....da smo mogli bolje mogli smo, da smo doveli jednog kvalitetnog stopera plus jedno kvalitetno krilo ili napadaca bio bi odlican prijelazni rok ali ovaj rok definitivno nije najgori...imali smo puno puno gorih.
    Ni ja ne kuzim zasto se toliko stedi ako smo u plusu ali mi smo potrosili ni 1,5mil eura za pojacanja sta je ekstremno malo i ne mozemo onda ocekivati igrace koji ce instant rjesavati utakmice. Siguran sam da velika vecina dovedenih ima kvalitete za Dinamo i nadam se da cemo opet otkriti nekog Kaneka....imamo jako dobar kadar i to je najkvalitetniji kadar u HNL,a sad se nadam da ce se poceti taj kadar i maksimalno koristiti i da necemo robovati senatorima i imenima vec trenutnoj kvaliteti! Nadam se da ce na ljeto neki novi ljudi dopuniti ovaj kadar sa 2-3 prava igraca.
  • Jaro
    5.4k
    Ovaj kadar ce trebati ocistiti (opet). Pa doveli smo 20ak igraca u godinu dana... i nista od svega ne pokazuje stednju, naprotiv...
  • Izet Hajrović
    832
    sjetimo se Perkovića, "bacili" smo 2 mil. pa gledajte gdje je danas, naš najkonstantniji defanzivac koji će biti top u paru s KTC-om i veliki budući transfer. Nadalje, Ogiwara je definitivno upgrade jer do sad nismo imali pravog lijevog beka, pokazao je da ima odličan centaršut, brzinu znamo da ima, još kad se uigra i defanzivno stabilizira bit će on top. Nadalje, Hoxha. Mnogi ga kritiziraju, ali ja u njemu vidim tu probojnost i ne čini mi se kao ne znam kakav promašaj, nemojmo suditi na temelju 3 utakmice. RPG isto može ispasti top, njegovo dovođenje neodoljivo podsjeća na dolazak KTC-a 2018.
  • Endeavour
    397

    Slažem se.

    Ovaj prijelazni rok je neusporediv sa prethodnima. Siguran sam da smo dugoročno riješili lijevu i desnu bočnu poziciju, a Hođa je upgrade za lijevo krilo. S njim napokon imamo probojnost s oba krila, drugi par rukava je što su ubačaji ili pozicioniranje napadača nakon ubačaja očajni.

    Naravno, vrijeme će pokazati za Ogia i RPG-a, ali ocjena roka je 4/5.
  • Izet Hajrović
    832
    Obrana je Perković, Bernauer, Teofil i Ristovski protiv Betisa.Haza

    Skidam kapu.
  • sport
    2.3k
    Znaći Haza je netko vrlo,vrlo blizu informacijama iz svlačionice:Igrač,netko iz stožera,tehničko ili medicinsko osoblje pitanje je sad.
  • Rakovica1986
    537
    Haza se pokazao legit, ali je isto tako jasno da apsolutno svako ima informacije i "čita" Dinamo. Jakiroviću bi bilo pametno da malo manje po novinskim konferencijama priča o tome što je vidio na snimci i dogovorio sa svojim "znalcima", a malo više da razmišlja o snimci i neprekidno gleda našu negledljivu igru da pokuša nać bar jedan način da ne izgledamo amaterski, a imamo reprezentativaca u ekipi.
  • sport
    2.3k
    Haza ništa ne piše od kada je otputovao u Sevillu.
  • jedan u nizu
    5.8k
    Kako je profa odradio zadnji dan prijelaznog roka,
    dobili smo novog stopera i novog golmana!
  • Olmic
    2.7k
    ovo je zabrinjavajuce
  • Mr Anderson
    5.3k

    Doslovno istu postavu obrane ko Haza sam i ja napisao na jednoj temi. S tom da sam još dodao i da će braniti Nevistić. Jesam li i ja onda sad insajder?
  • CastAway1986
    853
    Francuzi u obrani odlično odigrali, još će na kraju Bernauer se nametnuti i postati nezamjenjivi član početnih 11..I Mišiću idu pohvale, Baturina se diže u formi a Petko kad mu se da je jednostavno nezaustavljiv..Jedino mi je krivo da se neko malo bolje ime na lijevom krilu nije dovelo..
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.