• austrijanac
    2.7k
    Škegro, Šišić, PuljićMiro Vugrinec

    Da li je Bulat na temelju njih dobio novi ugovor?
    Da li možemo očekivati Marinu kao novog zadnjeg veznog?
    Da li su oni inzistirali na odlasku Mare Katinića?
  • Paggini
    8.5k
    Daj zaključajte ovaj topic, kako vam se da više prolaziti ovu šizofreniju i bolesnu paranoju. Jebote doveli smo kog smo doveli, igramo s njima i bit će šta će bit. Ova ekipa je još uvijek najbolja u HNL kako god.
  • Droljo
    5.5k

    Sam da prođe prijelazni rok...
    A kad ono kita! Prebacujemo se na free igrače bez ugovora :rofl:
  • plavac173
    2.6k
    Jedno je sigurno a to je da Dinamo vrhunski stoji na tablici s obzirom tko nam vodi klub i kako se igraju s njim. Vrhunski.
  • IstokKa96
    560
    @plavac173 neka se i navijaci nadju na popisu... :wink:
  • Blueshadow86
    1k
    Znači, kako stvari stoje, od pojačanja - ništa. Jao si ga nama... Mi nećemo biti ni 2., a kamoli osvojiti naslov.
  • Ginger Baker
    27
    Ne bi bio tako skeptičan i zaziran prema svemu. Nogomet je biznis i menadžeri su sastavni dio toga i diktiraju puno toga i većim i jačim klubovima. S kim god Dinamo radio na igračima taj će tražiti svoj debeli interes i širiti pipke koliko god može. Stvar je izabirati najbolje za nas i tada surađivati, to je neizbježno. Općenito su svi povratnici ili dolasci, koji su odbijeni, odbijeni iz samo jednog razloga. Da ne bi dio novaca završio tamo gdje ne smije. I jasno je da su i Pjaca i Brekalo na neki način povezani sa bjeguncem i to se zato rezalo gdje se i kako moglo. Kao dinamovca zanima me rezultat a doveo sam se do toga da rezultat lagano bježi i više pratim tko je kome menadžer, tko je s kim u igri i tko je na redu uzimati novce. Uzimati će je svi, i Jakirović i Bišćan i Zajec i Bara i "Pero i Đuro"...
    Jedino što znam, znam da je Brekalo > Hoxha i da je Dinamo > HNLa...pa tko to može osigurati neka osigura.
    Vidim da nitko ne spominje u transferima Barišića i njegove savjetnike uključujući masterminde Vedriša i Gregurića, čisto sumnjam da nisu propustili postaviti "pravila igre".
  • Ludovic IX
    5.8k
    a što onda rade predstavnici navijača u IOu, u nadzornom odboru???

    znači isto fikusi ako se ovo dozvoljava .. zato baš ne vjerujem u ove mirine priče jer ako je tako, onda čemu sve ako je i sa našim ljudimna tamo , sve isto i gore.. a oni šute
  • sanjinlego
    2k
    Kad sam pisao o Tudoru i da je to igra Uprave zajedno sa agentima - lupanje gluposti. Ali Miro je potvrdio! Odlazite ublehe!

    Možda je vrijeme da navijači pripreme još koji transparent?
  • Mali Zeus
    10.3k
    kak volim ovakve zaključke.
  • Mali dioničar
    14.7k
    U klub želi uci agentski trio i raditi sve transfere( Škegro, Šišić, Puljić). Skoro svi zadnji igrači i trener Jakirevic su njihovi.Miro Vugrinec

    da ionako već omraženog andyja baru ( kojeg također smatram muljatorom, ali za ove je čudo od menadžera) još vise odmaknu od kluba i da budu jedini na tom terenu.Miro Vugrinec

    Malo mutiš vodu Miro.

    Ko prvo, njih trojica će biti "jedini na terenu". Kako njih trojica sami, a do sada smo imali jednoga i njegove satelite. Bolje je diverzifikacija na 3 nego imati jednog.

    Od ove trojice, na TM vidim da je Jakirović Šišićev. Zbilja je smiješno da agenti postavljaju trenere u klubovima, ali eto meni nejasno, ali i vrhunski svjetski treneri imaju agente. Po meni onda treba obratiti pozornost na igrače s kojima je trener direktno u agenciji. U našem slučaju Brodić. Igra vrlo malo. U istoj agenciji je i Krovinović koji Jakiroviću radi o glavi, a i Soldo koji uredno igra za Goricu i isporučio je asistenciju za pobjedu Gorice protiv Dinama 2:1.

    Škegro ima Tudora za kojeg bi samo pacijent pljunuo 3 milje eura, Čužea koji je svoje u Dinamu odigrao, a od zanimljivih igrača ima Fabijana Krivaka.

    Tvoja mi je priča nategnuta.

    Generalno pozdravljam suradnju s više agenata da se ne ovisi o jednom i nema monopola, a eto priča se svašta. Priča se i da je neki bosanski agent iz Sarajeva uzeo naknadu na transferu Livakovića, a jučer piše da je glavna manga u Feneru Džeko tako da eto i tomože piti vodu.

    U svakom slučaju hvala ti za korisne informacije,ja ih pokušavam procesuirati kritički iz svoje pozicije totalnog autsajdera.
  • Ludovic IX
    5.8k
    a što sam krivo rekao.. imamo svoje ljude tamo i nama miro daje ovakve informacije a ne oni? čemu onda sve ako je i dalje sve obavijeno tajnama. kriminal se tolerira i sl..

    i ja volim kad netko se postavlja s visoka a nema kontraargument

    ja sam napisao da ne vjerujem u mirine priče
  • Mali Zeus
    10.3k
    a tvoj argument je da naši ljudi u IO šute pa na to treba kontraargument. Ajd dobro.
  • NitkoBitan
    13k
    Ma cijenim Miru ali i meni se ovo cini kao teska teorija zevjere. Da 3 anonimus agenta preuzimaju primat nad klubom... Uostalom ako imaju igrace za ponudit klubu po prihvatljivim uvjetima zasto ne? Pa svi uvijek govore da je na danasnjem nogometnom transfer trzistu potrebno imat menadzerskih veza. Naravno prihvatljivi postoci i transparentnost se podrazumijevaju.
  • KaJJe
    69
    Miro, nemoj zamerit, ali si mi s ovim zadnjim postom malo sumnjiv. Sto posto znam da se Brekalo dogovarao!
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.