Pojavnost homoseksualnih odnosa je uočena kod više od 1.500 životinjskih vrsta i radi se o necemu što je potpuno prirodna pojava — Bosskovitz
Karakteriziranje takvog odnosa kao inherentno "zlog", iako u njemu ničeg zlog nema - radi se o konsenzualnom odnosu kognitivno sposobnih osoba - je isključivo posljedica tumačenja tog odnosa kroz prizmu katoličke vjere jer Crkva smatra da je jedini cilj seksualnog odnosa prokreacija, pa onaj odnos u kojem do prokreacije ne može doći predstavlja zlo. — Bosskovitz
Lakše je ići kroz život razmišljajući da nema posljedica za moja djela, jasno mi je to — mali M
Jel to znači da bi se ti drugačije ponašao da nema te kasnije kazne koja te čeka? — The Undertaker
Meni je sve to isprika da nemoram propitivati svoje moralne stavove i grešnost, pa je lakše razmišljati da ne postoji nešto više kome ću nakon nekog vremena odgovarati. Lakše je ići kroz život razmišljajući da nema posljedica za moja djela, jasno mi je to. I da ih ne kopa to toliko nebi se razno razni likovi iz svih sfera života borili protiv tog narativa. Negdje unutra kopa, zato i bi da se makne sa ulica, iz škola, javnih ustanova, obilježja... "nemoj me podsjećati na moju grešnost i odgovornost"... — mali M
Temeljem čega kalibriraš svoj moralni kompas? — mali M
Ja sam ateist i držim se toga da ne radim drugima ono što ne želim sebi. Temeljem toga kalibriram svoj moralni kompas. — dumitrumitu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.