Kao liberal, kao neko ko se zalaže ta što manje regulativa, što misliš o ovome?
https://www.google.com/amp/s/english.elpais.com/lifestyle/2024-01-17/is-the-european-union-going-to-ban-repairing-old-vehicles-to-force-the-purchase-of-electric-ones.html%3foutputType=amp
Naime EU planira zabraniti popravak starijih automobila. Gdje je tu sloboda tržišta, gdje je tu liberalizam, ovo nisu obične regulacije, neko zabrana korištenja nečega što su ljudi platili i što je njihovo vlasništvo. — GaijiZG
Kao prvo, do toga u normalnom svijetu ne bi smjelo ni doći, jer je nakaradno na preko nekoliko razina. Nitko ne može imati dvije mame! Ana ima mamu i tatu, ali iz nekog razloga tata ne živi s njima, a možda ni mama... — db-izbjeglica
Stari, mene susramlje hvata kad ćitam kako recikliraš ovaj progresivno-ateistički šund star 20 godina i namijenjen urbanim američkim srednjoškolkama. — FBOY Thot Leader Supreme
Bolje je djetetu s dvije tate nego u domu - nije — Patak
Koliko djece bi ovako trebalo stradati dok shvatite da taj eksperiment ne valja? — Patak
Doslovno si maloprije rekao da te vrijeđa da ti netko kaže da je Bog stvorio svijet u sedam dana. — mali M
Ti vrijeđaš nečiju vjeru, koji dio ti nije jasan. I to ju vrijeđaš jer se tebi ne sviđa... Tužan si Boss sada, baš tužan lik... Ti ne kažeš nešto što se meni kao vjerniku ne sviđa, jer to sad pokušavaš zakamuflirati kao da si rekao neki argument. — mali M
ti samo kao i ostala woke lijevica vrijeđaš tuđu vjeru. — mali M
To te samo čini malim sebičnim čovjekom koji ne da drugome pravo na njegovu vjersku slobodu. — mali M
Ja mislim — mali M
Uspoređuješ situaciju u kojoj djetetu otac pogiba u ratu pa zato nema više tatu sa situacijom u kojoj dijete posvoje dvije lezbe pa onda ono također nema tatu. — Maksim Maksimirski
dijete bi trebalo imati mušku ruku u kući da nauči biti zaštitnik bližnjih i šire zajednice, da nauči biti fakin kada treba biti fakin, da nauči biti oslonac obitelji i netko na koga se svi mogu pouzdati kad je najteže ali dijete mora imati i majku da nauči što je to nježnost, topli majčinski zagrljaj, brižnost, osjećajnost. Ne može djetetu mušku ruku zamijeniti neka od dviju mama niti mu žensku ruku može zamijeniti Mirko koji je udan za Gojka. — Maksim Maksimirski
Svijet mjeriš po sebi, svojim čulima te sebe stavljaš u centar svijeta. To je razmišljanje u stilu ''ako ja i moja čula nešto ne možemo pojmiti onda to ne može ni postojati'' — Maksim Maksimirski
ali takve anegdotalne slučajeve potpune bestijalnosti nećeš pronaći u heteroseksualnim obiteljima koji su posvojili djecu — Patak
Pa mi pronađi neki anegdotalni slučaj gdje su heteroseksualni roditelji silovali posvojenu djecu — Patak
Pa ima toga i na drugoj strani, još gore, jer su posvojena.... — Nolifer
p U svojoj si zabludi, doslovno ne čuješ ništa što se govori, ponavljaš ljevičarsku "im offended" mantru — mali M
dok želiš drugima oduzeti njihove slobode — mali M
Preduvijet dijaloga je da su obje strane spremne slušati — mali M
Boss, naravno da ima zločina svakakvih, ali takve anegdotalne slučajeve potpune bestijalnosti nećeš pronaći u heteroseksualnim obiteljima koji su posvojili djecu. — Patak
A sad bi ti dao djeci slikovnicu sa šarenim lažima da su takve zajednice jednake a nisu jer po svim znanstvenim istraživanjima ta djeca prolaze lošije u životu. — Patak
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.