• plavac173
    2.6k
    Prijatelju o kakvom gomilanju pricas? Kakve stopere imamo? Evo sad je Germanijak objavio da je cipranin na cekanju zbog Lovrena, znaci samo 1, di je tu ikakvo gomilanje?

    Nitko ne stvara nikakav narativ vec govorimo realno da ce nam bit pojacanje igrac renomea Dejana Lovrena i to su cinjenice. Vecina ovih koji kazu suprotno ili zive u oblacima ili to govore zbog mamica jer mi je to suludo. Titula je trenutno jedino sto je bitno, osim ako nas iducih par sezone ne zanima klupski uspjeh.
  • CUCAK
    54

    ma apsolutno, baš me briga kaj igrači slušaju, to sam napisao u kontekstu lovrena na braniku Domovine...ali i dalje ne mogu zamisliti da lovren dolazi pod sjever nakon tekme
  • scooniepenn
    1.8k

    Pored zdravih ociju sto bih tocno trebao pitati navijace Lyona? Samo te pitam je li ili nije bolji od stopera koje sam spomenuo. Ako je tvoj stav da nije, dovoljno mi je za procjenu tvog poznavanja nogometne igre.
  • DiddyGuela
    941


    Pitaj navijace Lyona sto misle o igrackim kvalitetama Lovrena, u oba mandata. On je njima ono sto je nama bio npr. Dino Drpic. Kiksmen. Sve u svemu, nepouzdan branic.

    A o igrackim kvalitetama cu ti ponovit ko frendu iznad. Nekad smo imali losije od Lovrena a bili su među glavnim protagonistima uspjeha 2018. i 2019. godine. Mi se mozemo natrpat sa jos 16 Lovrena i dobit cemo nista. Igra i uspjeh se ne grade "lupanjem sakom od stol" i krpanjem momcadi veteranom upitnog motiva.

    Mislim da sam rekao dovoljno na ovu temu. Ima drugih forumasa koji bi pisali... za mene Lovren - ne.
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Pitaj navijace Lyona sto misle o igrackim kvalitetama Lovrena, u oba mandata. On je njima ono sto je nama bio npr. Dino Drpic. Kiksmen. Sve u svemu, nepouzdan branic.DiddyGuela

    Zanimljivo da ga je kupio Liverpool i da je postao dokapetan Liverpoola.

    Lovren nije na vrhuncu svoje karijere ali sa 34 nije ni na samom kraju i pored Boška, Živkovića, Bernauera bi sigurno bio pojačanje.
  • Ivanmtk
    677
    Stvarno ćemo u igrački najlošijem Dinamu u zadnjih 15 godina podcjenjivati eventualni igrački doprinos Dejana Lovrena?
  • LaznjakProsineckog
    451
    Lovren - može, pomogao bi. Ali prvo nek vrati 3 milje eura koje je ukrao sa Mamicem nasem Dinamu.
  • Ivanmtk
    677
    pa eto ima plaću preko 4 mil, doć će igrat za manje od milje.
  • Keyser Soze
    8.1k
    Lovren prije svega vrlo vjerojatno neće ni doći u Dinamo tako da su vam svađe oko bilo čega nebitne.
  • jedan u nizu
    6k
    Mogu nama u obrani biti i Ruben Dias i Van Dijk i Gvardiol,
    ali mi cemo i dalje gledati atomski nogomet
  • sanjinlego
    1.9k
    Tražimo druge opcije .. Od Lovrena, za sad ništa! Lyon ne pristaje ni na sporazumni, ni na posudbu. Još će se nešto pokušati, ali teško ..
  • Muka
    344
    Dolaze nam izbori, šupci iz uprave i interesnih skupina bace mamac o dolasku Lovrena preko svojih plaćeničkih piskarala kako bi se voda zamutila i zamaskirali svoje zle nakane i bacili svoje trenersko čedo daleko od očiju problema. I budale se uhvate na ovo? Svaka čast svima.
  • Nogo
    1.3k

    Možda je Vida slobodan.
    Jbt život i naša traženja 5 do 12.
    Potjeraj Jakira i igraj s ovime šta imaš!
  • sanjinlego
    1.9k
    Samo ranije da su poslali ponudu .. nije sve izgubljeno, ali teško .. samo da ne bude stvarno Krizmanić iz Gorice (ništa protiv dečka) ..
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.